שלחו לי צו אדום כי לא באתי לאיזה בדיקה בהתחלה באתי אבל לא הצלחתי לעשות אותה ושלחו לי עוד כמה פעמים מכתב לבוא ולא באתי ואז קבלתי צו אדום השאלה שלי אם זה באמת נכון שהם עוצרים מישהו שלא בא או שזה סתם להפחיד?
שלחו לי צו אדום כי לא באתי לאיזה בדיקה בהתחלה באתי אבל לא הצלחתי לעשות אותה ושלחו לי עוד כמה פעמים מכתב לבוא ולא באתי ואז קבלתי צו אדום השאלה שלי אם זה באמת נכון שהם עוצרים מישהו שלא בא או שזה סתם להפחיד?
|
|
יש לי רעיון
לך
תעשה את הבדיקה
ואז תשאל
לא הייתי משחק איתם יש גבול כמה אפשר להבריז
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
הלכתי כבר ולא הצלחתי לעשות זה בדיקה מעצבנת שאומרים לך לנשוף למשהו לא זוכר בדיוק ולא הצלחתי לעשות את זה והם עדיין שלחו לי מכתבים לבוא ובררתי גם ושמעתי שזה כדי להפחיד אלא אם כן מישהו אמור להתגייס והוא לא בא לגיוס אז שולחים משטרה שתקח אותו לגיוס אחרת לא עושים כלום וזה סתם להפחיד נ.ב אם למישהו יש עוד משהו להגיד שיגיד בבקשה תודה מראש![]()
אמממ... צו אדום...
יש למ.צ. יחידה מיוחדת שמתעסקת בזה....
נכון, העדיפות הראשונית שלהם היא למבריזי גיוס, אבל אם יש להם חוסר-פעילות הם עלולים לבוא גם אליך לבית ולאיים לפחות בנקיטת צעדים אזרחיים כנגדך [מול ההורים שלך..] ובלה בלה בלה...
אנחא מבין מה אתה מפחד כל כך מהבדיקה הזו... לא יכול להיות שבדיקה תהיה כל כך מסובכת... תראה רצון, תראה שאתה בא ומנסה... פעם, פעמיםם, אם הרופא יראה שזה ממש קשה לך, הוא ימצא דרך חלופית, או בדיקה חלופית...
בהצלחה!
אוקי הבנתי להכנס לכלא לא יכניסו אותי בגלל דבר כזה נכון?....ואחרי שמישהו מגיב אפשר לנעול הבנתי פחות או יותר מה יכול להיות שבדרך כלל זה סתם הפחדות......
שמישהו בבקשה יגיד אם נראה לו שיכולים לקחת אותי לכלא בגלל בדיקה או שלא וזהו ואפשר לנעול....
בעקרון זה סתם כדי להפחיד =\\
נכון המכתב מתחיל ב : " אתה עצור ...אם לא .." משהו כזה חחח
תלך תעשה את הבדיקה המזדיינת הזאת... אל תסתבך
slickskter@gmail.com
חחחחחחחחחחחחחח כן שיוציאו פקודת מעצר חחחחח ואין לי למה ללכת הסברתי פה שהלכתי פעמיים ולא הצלחתי לעשות את הבדיקה זה סתם בזבוז זמן שאני ילך ולמה שאני יסתבך בגלל בדיקה מחורבנת אתה בעצמך אומר שזה סתם להפחיד?....
תתקשר אליהם אחי ותסביר להם ..
הכי טוב
slickskter@gmail.com
זה מה שעשיתי ועדיין שלחו לי מכתב לבוא אין לי כוח אליהם זה סתם להפחיד שאלתי גם במקום אחר אמרו לי שזה סתם הפחדות שהם שולחים משטרה רק אם מישהו לא מתגייס וגם לא שולחים אותו ישר לכלא לוקחים אותו ללשכת גיוס ואם שם הוא מסרב להתגייס וכל זה אז הוא נכנס לכלא לא חושב שיש להם זמן לכל אחד שלא יעשה בדיקה מחורבנת לשלוח אליו משטרה.........
גרוע מאוד אחיי
עזוב את זה שלא יעצרו ולא יבואו ובלה בלה בלה
ברגע שיש לך צו אדום הצבא כבר שם אותך על הכוונת בוא נגיד
זה יכול לעשות לך רעות לתיק הצבאי ולהשפיע על הרבה דברים
לך תעשה את הבדיקה כמה שיותר מהר
על מה זה יכול להשפיע?......