אני יודע בצו ראשון שואלים את השאלה
"אם אני לא יקבל את מה שרציתי (מודיעין במקרה שלי) האם אני ישתמט ויהיה מוכן להיכנס לכלא?"
מה לענות בשאלה הזאת?
אני יודע בצו ראשון שואלים את השאלה
"אם אני לא יקבל את מה שרציתי (מודיעין במקרה שלי) האם אני ישתמט ויהיה מוכן להיכנס לכלא?"
מה לענות בשאלה הזאת?
|
|
אני בדיוק כמוך
אמרתי שלא אכפת לי ללכת לכלא ואם אני לא מקבל משו שקשור במחשבים מודיעין או חיל האוויר
אני לא מתפה ולא אכפת גם ללכת לכלא אני לא מפחד
ככה אמרתי
אני מקווה שזה עזר במשו
ככה צריך להראות להם שאתה או שתקבל מה שאתה רוצה או שתעשה להם בעיות
////:Boxing:
FUCKyou
ממש לא סינתזה, הצבא לא אוהב מתפרעים כביכול.
אתה צריך לנסח מה שסינתזה אמר אבל בצורה שונה שתצא חיובי :
"במידה ואני לא אקבל מה שאני רוצה אני לא אשתמט אני אלך לאן שהצבא כיוון אותי אבל במקביל אני אנסה דרך הצינורות המקובלים לקבל את מה שאני רוצה"
אבל אז גם הם יכולים לקחת את הדף שלך ולשים בצד יענו לא אכפת לו איפה להיות...
כן אתה תילך לאן שהצבא כיוון אותך ואתה תיראה איך אתה תיתקע באיזה חור של בסיס קרבי
נראה אותך יוצא משם אחרי שכבר הגעת לשם
מה אתה חושב פה זה שוק...
אם אתה לא הולך איתם קשוח הם שמים זין על מה שאתה רוצה לעשות
FUCKyou
אחי זה ראיון זה לא קובע עדיין איפה תשרת, זה לא שהם רושמים "הוא לא אכפת לו איפה נתקע אותו אז נתקע אותו בתפקיד חרא" זה לא הולך ככה, רוצים לראות אופי של בנאדם.
הם לא רוצים אנשים שיעשו להם בעיות זה בטוח.
בניסוח שנתתי לך זה מראה שאתה לא עושה בעיות וגם תנסה לעשות כל מה שתצטרך בשביל התפקיד שאתה רוצה.
דרך אגב סינתזה בן כמה אתה ?
נערך לאחרונה על ידי Hoobastank; 01-09-2006 בשעה 01:03.
Syntazya - ירד לך קב"א 1000% בשביל זה ששיחקת אותה הולך איתם ראש בראש ענית תשובה שאסור לענות את זה עושים אחרי שהקבא סגור ועכשיו ירד לך קבא ואכלת אותה אתה ביחידות מובחרות כבר לא תוכל להיות
יהיה לך מזל אם ממרם יזמנו אותך
דרך אגב השאלה הזו באה בדר"כ ממש בסוף וזה רק מצביע לך על חשיבות השאלה והתשובה שאתה נותן.
למי אכפת מיחידות מובחרותנכתב במקור על ידי Yellow Slider
אני רק לא רוצה להיות קרבי זה הכל
FUCKyou
בלי קשר ליחידות מובחרות הראיון הוא גורם משפיע בקב"א ובעזרת קב"א גבוה תוכל לקבל תפקידים יותר טובים בצבא לא חייב דווקא סיירות.
אבל גם אל תטעה את הבנאדם ותגרום לו להוריד לעצמו קב"א בשביל שטות.
נערך לאחרונה על ידי Hoobastank; 01-09-2006 בשעה 04:10.
חחחחחחחחחחחחחח אחי איזה שטויות אתה מדבר אתה יודע למה השאלה הזאת לראות את רמת המוטיבציה שלך הם לא רוצים מישהו שלא פתוח ולא מעוניין בכלום אתה חושב שאכפת להם אם תשתמט אז תשתמט אתה תלך לכלא ואתה תסבול בטח לא הצבא זה רק יוריד לך את הקב"א התשובה הזאת
אתה צריך לענות להם משהו בסגנון יש לי מגוון אפשרויות לא רק דבר אחד הוא בכל מקרה לא יודע אם באמת יש לך מדוון אפשרויות כי לא מילאת את המנילה עדיין
ועוד משהו yellow slider ממר"ם הרבה יותר 'קשה להתקבל מיחידה מובחרת
ממר"ם זה יחידה עורפית מובחרתץ מסתירים לאנשים שם את הפנים בטלויזיה מרוב שזה חשוב אי אפשר להגיד כמו שאמרת כי לשם בטוח ארין לו סיכוי אחרי מה שהוא אמר
נערך לאחרונה על ידי Haviv; 01-09-2006 בשעה 13:13.
חחח "יחידה עורפית מובחרת".... אני הייתי מנסח את זה יותר כמו "אנשים מאוד חכמים שלא בזין שלהם לתת 3 שנים קרביות בשביל העם, אז הם מתחבאים מאחורי זה שעושים שם באמת דברים חשובים"
בכל מקרה, לענייננו. עד כמה שני יודע, זה לא מוריד מהקב"א (יש לי 4 חברים עם 56 שאמרו שהם ילכו לכלא). אולי זה מוריד סעיף, אבל אני לא מאמין.
השאלה הזו, היא, עקרונית, מעין אמת מידה לקצין מיון, כאשר יש לו שני אנשים המועמדים לתפקיד מסויים, והוא צריך לבחור את מי לשבץ, לרע ולטוב.
חוצמזה, שלא מייחסים לה חשיבות כל כך רבה, משום שהשאלה נשאלת בצו-הראשון, ועד הגיוס הדעות והמחשבות שלך לגבי הגיוס והשיבוץ משתנות בהרבה.
....
גלעד שליט, אלדד רגב ואהוד גולדווסר - מי ייתן ותחזרו הביתה במהרה ובשלום!!
לזכר סמ"ר לירן סעדיה הי"ד. לנצח תהיה בלבנו, לירן.
לזכר סמל בן כובאני הי"ד. נזכור אותך תמיד.
אל תזלזל בממר"ם חוץ מזה שיש המון יחידות עורפיות שבלעדיהם לא היינו יכולים לשרוד או שורדיןם בקושינכתב במקור על ידי LoverBoy
אני אמרתי להם שם ישבצו אותי לקרבי לא יהיה כזה נורא
אבל אמרתי שאני לא ייתן את ה100% שלי כי אני לא מעדיף את זה
אני ייתן את ה100% שלי במקום שאני רוצה...![]()
Syntazya רואים שאין לך הרבה מושג :\
תגיד לה שאתה תהיה איפה שצה"ל שיבץ אותך אבל אתה מעדיף להיות איפה שאתה יכול לתרום יותר .
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת