קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. סיפורה של נלי (עם אהבתם תאחרים כנסו)
    על ידי XsPPaX בפורום דיבורים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 26-08-2006, 22:06
  2. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 10-09-2005, 22:16
  3. מחשב נייד חינם!!! עובד 100%!! לי כבר יש אחד!
    על ידי Sponge-Bob בפורום דיבורים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 09-09-2005, 16:01
  4. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 16:48
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 11 מתוך 11

סיפורו של שי (עם אהבתם תאחרים קראו כבר ושתקו)

XsPPaX
    אורח

ברירת מחדל סיפורו של שי (עם אהבתם תאחרים קראו כבר ושתקו)

לפני שנה וקצת יצאנו אני וחברים שלי לבלות במועדון לילה בת"א (ת"א זה ראשי תיבות של תל-אביב). אקיצר, היינו שם אני וחברים שלי, והתחלנו לרקוד לצלילי המוזיקה בטירוף מסחרר חושים. היו שם כל מיני סוגים של אנשים, כי המוזיקה לא היתה ממש מוגדרת. זו היתה מוזיקת מעליות כזו של באך, אנא ערף, אבל היו שם כל מיני טיפוסים, בקיצור, רקדנו כולנו ומסביבנו ראינו כמה רוסים "מורידים ראשים" אם אתם מבינים על מה אני מדבר, וליד היו כמה עם ג'וינטים והיה שם גם אדם כזה עם מיכל של גז צחוק שמכר בלון של גז צחוק למי שרצה. אקיצר, כולם שם היו מסטולים חבל"ז. מסוממים לאללה. ואני וחברים שלי לא נוגעים, כי אנחנו לא רוצים להסתבך עם המשטרה וזה. בכל אופן, המשכנו לרקוד, אבל היתה שם חבורה של האלו עם הגז שממש הפריעו לנו והרסו לכולם את המסיבה. אז אני וחברים שלי אמרנו, "כוסאומאומקום עם המסטולים האלו, בואו נתקשר למשטרה ונדווח עליהם!". אז אחד החברים שלי הלך לטלפון, התקשר למשטרה ואמר להם שיש פה במסיבה כמה ששואפים כל מיני סמים וכאלו. אקיצר המסיבה המשיכה ורקדנו וכל זה, מחכים שהשוטרים יגיעו. ואז פתאום קיבלתי את ההתקף אסטמה שלי. לא היה לי ממש משנה, כי אני רגיל להתקפים האלו, והייתי מוכן עם המשאף ונטולין לידי. ואז איך שאני בא להוציא את המשאף מהכיס אני רואה את החברים שלי מחייכים פתאום ומוחאים כפיים, אז אני מסתכל עליהם והבנתי שהם שמחים כי השוטרים הגיעו סוף סוף, והתחילו לתפוס שם את כולם! אז היה מוזיקה עצבנית ברקע והתחלנו לרקוד, ואני תוך כדי הוצאתי את המשאף שלי והסתכלתי על איך שהשוטרים תופסים על חם כל מיני כאלו שמשתמשים בגז צחוק, ונהניתי- מגיע להם לזבלים! שיידפקו! אני לא צריך עסק עם המשטרה... בכל אופן, אז אני שם את המשאף שלי בפה בשביל להפסיק את הקוצר נשימה, ואני לוקח ממנו שאיפה. ואז אני מרגיש ככה משיכה חזקה בכתף שמסובבת אותי לאחורה. "מסומם בן-זונה!" צועק עליי איזה שוטר אחד, ולוקח לי את המשאף, ואומר לי "הגז הזה ידפוק לכם את השכל יא מסטולים! לא רק את השכל, גם את החיים! אתה בא איתי למעצר!!!" אז אני ככה אומר לו בטירוף "מה בן זונה?! מה מסומם?!? זה המשאף שלי לאסטמה, זה לא סמים!!!" אז הוא עושה לחבר שלו "מוטי, בוא בוא תשמע קטע, המסטול הזה פה אומר לי שהגז צחוק שלו זה משאף נגד קוצר נשימה! חחחחהה!!" אני מסתכל עליו ככה עם מבט, ואז בא החבר שלו מוטי הזה ואומר לו "מה אתה מחכה? עצור את הזבל המסומם הזה!" ואז השוטר הזה דופק לי אגרוף לפרצוף, משכיב אותי על הבטן, וקושר לי את הידיים מאחורה עם אזיקים! אני עושה לו "בואנ'ה יא פסיכי! זה משאף לקוצר נשימה! אני לא נגעתי ולא אגע בסמים בחיים שלי!!!" אז הוא אומר לי "אחרי שתיקח את הקורס גמילה שלנו בכלא אתה כבר באמת לא תיגע יותר בסמים בחיים שלך יא אפס". ואז אני קולט אותו מוציא את המכשיר קשר שלו ואומר "אלברט, תפסתי פה על חם עבריין מועד, ככל הנראה מבית הרוס ומשפחה מובטלת. שלח בבקשה כמה חבר'ה שיעשו לו חיפוש בבית לסמים, ותביא גם את ההורים שלו לחקירה". ואני ממש בקריז!!! אני עושה לו "מה מועד?! מה עבריין?! זה לא סמים אני אומר לך!!! קרא מה כתוב על הקופסא של זה!" אז הוא דופק לי עוד אגרוף לצד שמאל, ומשתיק אותי בכוח. אחר כך הוא גרר אותי על הרצפה עד לבחוץ של המועדון, לרחוב. והוא ממשיך לגרור אותי! ואני מרגיש את הלחי שלי על המדרכה, נחתכת מתגרדת ונשרטת בכאבים, אבל למנייק הזה לא אכפת והוא גורר אותי ככה עד לניידת. הוא זורק אותי ככה לניידת, ואני באיפוס כוחות ולא יכול לעשות ממש כלום. אז הוא זורק אותי לשם, ואני מוצא את עצמי באחורה של הניידת עם עוד שבעה מסוממים מסריחים לאללה והם מסתכלים עליי ככה ואחד מהם אומר לי "לא נורא, הצד החיובי של זה שתפסו אותנו על חם זה שבסוף נצא נקיים לגמרי". אני מסתכל עליו ככה, עם מבט, עצבני לאללה, ואז אני אוגר אנרגיות ודופק לו חתיכת אגרוף לפרצוף, ומוריד לו כמה שיניים חלביות בדרך. אז השוטר שישב מקדימה קלט את זה, והוא יוצא אליי, מושך אותי החוצה בפראות, בועט בי כמה פעמים, ומזריק לי איזה חומר מרדים. אקיצר, אחרי כמה שעות אני פותח את העיניים ומוצא את עצמי בתא כלא. לידי יושבים ההורים שלי. "אמא! אבא! מה אתם עושים פה???" אז אבא שלי אומר לי תוך כדי שהוא מלטף אותי "ששש...שה ילדי, שה חמוד. אני אוהב אותך. אבא ואמא אוהבים אותך. לא נורא אם מעדת, זה בסדר. אנחנו תומכים בך". אז אני אומר לו "אבל אבא!!! לא נגעתי בסמים!!!" אז אמא שלי אומרת לו "ששש, די יעקב, די. הוא צריך לנוח. בוא נלך". ואז היא מסתכלת אליי ואומרת לי "זה בסדר שי, אנחנו מקבלים אותך גם אם אתה הומו מסומם. זה בסדר. אנחנו נבוא לבקר". "אבל אמא!!!" צרחתי בבכי, "אני לא הומו! וגם לא מסומם!!! אמאאאאא!!!!!!" אבל הם הסתובבו וראיתי את אבא מחבק את אמא שבכתה. היא סיננה בדרך החוצה משהו כמו "מקרה אבוד. בושה למשפחה" נראה לי. והלכו. אני בקרוב אהיה מסודר, כי הולכים להבריח לי לתא תער של סכין גילוח שאיתו אוכל להתאבד. עד אז, אני כבר יושב שנה מתוך ארבע שנגזרו עליי, ומחכה לתער שאמורה להגיע עוד חודש בערך. הכל בגלל האסטמה. הכל.

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של SJ
    לייקים
    0
    נקודות
    0

lol

משתמש כבוד האוואטר של Hitman
    שם פרטי
    יגאל
    לייקים
    2
    נקודות
    1,282
    משפט מחץ
    יש הרבה דגים בים, אבל כריש כמוני לא תמצאו.

חחחחחחח סיפורים מצוצים ...

ציטוט נכתב במקור על ידי ben4455 צפיה בהודעה
    אחי .. אני כאילו עדיין בכוס של האמא שלי.. ואם אני לוחץ על E הוא רק בוכה... והרופא מסתכל כאילו הצידה...

CerTiFieD
    אורח

תנו ת'מקור של הסיפורים האלה .

משתמש באטרף
    שם פרטי
    יקותיאל
    לייקים
    562
    נקודות
    3,561
    משפט מחץ
    אם שותים לא נוהגים, הבירה יכולה להישפך

סיפור הזוי לחלוטין :\
    Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

חולצות ובלייזרים אלגנט :
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    56
    משפט מחץ
    למעלה, למטה עוד .. עוד... עוד.... פיקססס

מישו עם דימיון מפותח רשם את זה... אין כאן מסר נכון וסתם יכול לגרום לילדים לפחד ללכת עם משאף .

EriK
    אורח

ברור ברור

בונא איזה שטויות
    חח כאילו מי המכוער חושב ששואפים גז צחוק כמו ששאופים תתרוצה מהמשאף
    OMG אין פה שום דמיון מפותח
    אין פה דמיון בכלל

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    DJ! Spin that shit

המעאפן הזה בחיים לא ראה גז צחוק מאיפה הוא ידע

משתמש כבוד האוואטר של OzzY
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    51
    נקודות
    423
    משפט מחץ
    Walk On ,With Hope, In Your Heart, And You'll Never Walk Alone, You'll Never Walk Alone!

איזה עלוב באמאשלי :|
    ומה הקשר לזה שהוא הומו ? :|

Whose shaded man's blood,
    by man shall his blood be shed.
    Orphaned Land, Genesis
    TomeR says:
    ספר לי משו
    ישי says:
    אני גיי

XsPPaX
    אורח

מאיפה אני יודע קראתי והבאתי לכם זהו לא חקרתי

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    100

חחחחחחח הזוי רצח חחח
    א' גם שוטר שלא עבר כיתה ג' יבין יודע מהזה ואיך נראה משאף של אסטמה
    ב' מילא לאדע...הוא עדיין בודק
    ג' האמא הכי הרגה אותי "זה לא נורא אם אתה הומו מסומם, אנחנו מקבלים אותך" חחחחחחח

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:24.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect