טוב אז ככה היום הולדת שלי יוצא בטיו שנתי שלי בעוד חודשיים בערך אז קיצר אני מפחד להתבאס שיהיה לי משעמם ויש לי חברים והכל זה לא שאני לבד..אבל יש לכם איזה רעיונות לתת לי מה אפשר לעשות בטיול ...ואני יהיה בן 16 ....
טוב אז ככה היום הולדת שלי יוצא בטיו שנתי שלי בעוד חודשיים בערך אז קיצר אני מפחד להתבאס שיהיה לי משעמם ויש לי חברים והכל זה לא שאני לבד..אבל יש לכם איזה רעיונות לתת לי מה אפשר לעשות בטיול ...ואני יהיה בן 16 ....
|
|
יומולת בטיול שנתי ?!?!?
יש יותר טוב מזה ?!
כל מה שאתה רוצה תעשה :] המורה שלך תגיד לך משהו .. תגיד לה " אבל יש לי יומולדת D: "
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
וואי אחי זה הכי ליגהההההההה
תילך לטיול השנתי..תריצו צחוקים וכו...בערב בחדר תהיה עם החברים הטובים שלך תכניסו עוד כמה ידידות לחדר בלי שהמורים יראו תעשו כייף!!!וכל מה שעולה לך בראש תעשה....
זה סבבה רצח...
תביא רמקולים או רדיו או משהו תעשה מסיבה בלילה תתפרעה תעשה שטויות שירצו להעיף אותך הביתה
תלוי אם אתה לפלף או כלי...
אם אתה לפלף תבקש מחברים שך שיזמינו בנות וזה יסדרו לך מישהי..
אם אתה כלי תארגן שתייה אם בראש שך נרגילה תביא בנות וכבר יהיה בסדר תאמין לי..
נערך לאחרונה על ידי P!MPMast3R; 04-10-2006 בשעה 16:12.
תגיד מה הקשר בין זה שהוא יהיה לפלף או לכלי לבין זה שסתם הוא יעשה משהו לזה שהוא יביא שתייה חריפה או נרגילה?? מה מי שכלי זה אלו ששותים ומעשנים נרגילה?!נכתב במקור על ידי P!MPMast3R
אז זהו שלא!!! הוא לא צריך להביא נרגילה או שתייה חריפה כדי להנות ולצאת הכי כלי שבעולם!
עכשיו בקשר למה שתעשה זה כבר עניין שלך..
אני במקומך הייתי מביא מוזיקה שהרבה אוהבים ורמקולים ועושה מסיבה קטנה או שסתם הייתי יושב עם חברים טובים וכמה ידידות ומדבר איתם ועושים צחוקים...
תלוי מה בא לך...
תראה אתה אפילו יכול שלא לעשות כלום ואז זה יהיה מעפן אבל עדיין החלטה שלך....
כן אני מביא רמקולים נריץ שירים בלאגנים נביא בנות יהיה בן זונה...נסתדר תודה אחים שלי
אני היה לי יומהולדת בטיול שנתי גםם
אחי אל תתבאס זה הדבר הכי ליגה וזה כיףף...
יואוווו יומולדת בטיול שנתי !??! זה הכי כיף בעולםםם
אני לא מבינה למה להתבאס
זה הכי כיף בעולם
כל החברים שלך ביחד איתך - שרים רוקדים וחוגגים בלילה![]()
זה הכי כיף שיש
אין מה לעשות משו מיוחד, אני בטוחה שחברים שלך כבר ידאגו לזה![]()