בשביל שתבינו יותר טוב אז הינה רקע לסיפור.
יש לנו כמה משפחות שיוצאות לטיולים ביחד,כל מני חגים וארועים והכל..
בקיצור אנחנו 5 משפחות שכל הזמן נפגשות.
ההורים עם ההורים והילדים עם הילדים.
עכשיו אני יצאתי עם ילד ממשפחה אחרת באותו גן אותה כיתה וכו.
עכשיו ניהינו החברים הכי טובים(לפחות מהצד שלי) זאת אומרת נפגשים, ביחד במסיבות כל הזמן, מדברים מספרים הכל וכו....
עכשיו.. תחילת שנה חדשה..
הוא התחיל להגרר אחרי כמה ערסים..
זאת אומרת לשתות, לעשן נרגילה (מדי פעם), לדבר כמו ערס (מה קרה כוסאמק?! נראה מי לא יתן לי להכנס אני אתן לו כאפה אני אוריד לו תראש! חחחחחח אתם מבינים למה אני מתכוון)
ולהיות "שומר דת".
עכשיו ה"שומר דת" זה במרכעות בכוונה. כי אם הוא היה שומר דת אמיתי זה היה בסדר ואפילו לדעתי מעולהה וטוב.
אבל.. כן יש אבל.. הוא "שומר דת" רק ככשהוא ליד החבר'ה שלו.
זאת אומרת הוא "לא נוסע בשבת, הולך לבית כנסת בשישי,אוכל רק כשר וצם בכיפור וכל מני כאלה"
אבל כשהוא ליד המשפחה והחברים שלנו הוא פתאום יכול לאכול בשר וחלב ביחד, יכול לאכול לא כשר.
(המפשחות שלנו לא כשרות, חוץ ממני בזמן האחרון ומאח שלו הגדול)
בנוסף לכל זה גם הידידות שלנו משנה שעברה התחילו לתפוס מעל הגובה שלהן ולהיות ערסיות צעצוע שזה גם משגע אותי.
כל זה לא היה מפריע לי אם איתי הוא היה נשאר בסדר, וזה מה שהיה בהתחלה אבל אחרי זה הוא התחיל לתפוס גם עלי פוזה ולדבר שטויות.
איך הגענו למצב שהפסקנו לדבר:
בחג סוכות שבוע שעבר היינו אצלהם וכשהוא עלה למעלה הוא צעק על אח שלי הקטן בלי סיבה (דיייי!!!! ) וזה כשהוא רק עלה למעלה ואחי לא עשה כלום.
אמרתי לו "מה הקטע מה אתה צועק עליו?" הוא אמר לי "סתום סתום תפה שלך" וירד למטה.
האמת שאם לא היינו אצלו בבית אולי הייתי יוצא איתו מכות על זה(בגלל זה מעצבן שסתם הוא עושה את זה)
עכשיו כמו שאמרתי בזמן האחרון גם ידידות שלי לשעבר התחילו לתפוס גובה ולדבר כמו איזה ערסיות שחושבות את עצמן.
אני לא רוצה להגרר ולצאת ערס צעצווע כזה שכולו פוזות.
אני רוצה למצוא חברים אמיתיים שכייף יהיה לדבר איתם והכל,כי כל החברים הישנים שלי משתנים וכנראה שהם לא מתאימים לי. (לפחות במצב של עכשיו)
פשוט מאוד הם רואים את הגדולים יותר ה"מגניבים" ומנסים להיות כמוהם ונגרררים כמו מצפן לצפון.
עכשיו הבעיה שבעיר שלנו בשכבה למצוא כאלה אנשים יהיה קשה מאוד.
כולם תופסים פוזה וגובה.
עכשיו, מה אני אמורררר לעשות???
(מקווה שניסחתי את עצמי כמו שצריך, ואני מקווה שבאמת ההודעה הזאת תצא כמשתמש אנונימי, כי עוד חבר שלי ושלו נכנס לפורום הזה ואני לא רוצה שהוא יבין)

(בגלל זה מעצבן שסתם הוא עושה את זה)
ציטוט ההודעה