היי
אני בן 13 וחצי.. קטנציק ?
קיצר אני לא יודע ממש איך להתחיל
למשל שבוע שעבר הייתי באילת בבית מלון
הייתה שם אחת כוסית, כל השבוע רציתי להתחיל איתה ולא ידעתי איך..
קיצר איך מתחילים עם בנות? אני לא יודע מה עושים בהתחלה D:
יאללה קצת טיפים :Boxing:
היי
אני בן 13 וחצי.. קטנציק ?
קיצר אני לא יודע ממש איך להתחיל
למשל שבוע שעבר הייתי באילת בבית מלון
הייתה שם אחת כוסית, כל השבוע רציתי להתחיל איתה ולא ידעתי איך..
קיצר איך מתחילים עם בנות? אני לא יודע מה עושים בהתחלה D:
יאללה קצת טיפים :Boxing:
|
|
גש אליה ודבר איתה תגיד לה נגיד בהתחלה : שלום אפשר להתחיל איתך?
אבל בהומור ואז היא תראה אתה סבבה מצחיק תאמין לי לא משנה איך אתה ניראה העיקר הגישה איך האופי שלך אם תבוא אליה ככה בהומור וזה שלא שם זין על אף אחד ולא איכפת לו מכלום היא תזרום
נערך לאחרונה על ידי - oR -; 23-10-2006 בשעה 20:17.
פפפפפפפפפפפפפפפעעעעעעעעעעאני יגיד לך דוגרי למה לא באלי לבוא?עשיתי שישלכו לי
SMS לטלפון של תחזית יומית מה יהיה היום לפי המזל שלי ורשמו לי שהיה לי יום ארוך ובערב אני צריך לנוח
- שנה טובה , שנה בלי מלחמות ומריבות (: -
אחי אני יגיד לך דוגרי בגיל שלך להכיר בנות סתם ככה במלון לא נרה לי ילך..
יותר במסיבות ודברים כאלה מועדונים וזה
בגיל יותר גדול משו אחר..
אבל בכל זאת.. אם אתה רואה שהיא מסתלכת עליך וזה מחייכת תלך אליה תשאל אותה מאיפה היא בת כמה ואז פשוט תפתח שיחה.. אם תגבל דחיה אז מה על הזין שך אתה לא מכיר אותה ותרגיש יותר טוב אם תקבל דחיה מאשר אם תדע שלא ניסית בכלל..![]()
תגיד לבחורה "אז מה את באה לפה הרבה"
ותזרמו..
levental מה תה דפוק?
משפט הכי עלוב בעולם...
צריך משו שמתאים למצב אין איזה משו שאפשר להמליץ ך אחי..רק תחפש איך לפתוח שיחה וזהו אל תחשוב יותר מידי
זה תלוי מי מה איפה מתי בן כמה ולמה ..
זה תלוי בהרבה , תן דוגמא למקום שאתה יוצא ואני אביא לך דוגמא להתחלה .. נדוש משפטים .. :\
תנסה לרקוד ליידם , תנסה לדבר ולהוציא שיחה .. זה לא ממש בעיה אבל כל מקום עם הייחוד שלו
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
הצדיק שמעלי צודק... =]
קח אמרת נגיד במלון...אתה בבריכה וזה וגם היא...אתה בא שוחה לידה מחייך אליה וכאלה שתידע שאתה קיים..אם היא מתעלמת עזוב תוותר כנראה שאתה לא מוצא חן בעינייה או שאין לה כוח שיתחילו איתה תנסה אחר כך שוב אם באלך...אם היא זורמת מחייכת חזרה או שאתה יכול להשתמש במשפט פתיחה ...או סתם להגיד לה "את רק מחייכת או גם יודעת לדבר" או סתם משו מצחיק עכשיו המצאתי אנדע...וכאלה או שתבוא תשפריץ עליה מים כזה בקטנה ותחייך...היא תצחק תשפריץ עליך ומשם לא הבעיה להמשיך...תגיד לה מאיפה את בארץ וכאלה ... תגלגל תשיחה וזהו...סתם דוגמא יש עוד מלא...זה מאוד תלוי באיך שאתה מרגיש שהיא תגיב...קשה לנתח מצבים כאלה קיצר...רק כשאתה במצב עצמו אז אתה יכול...בתאוריה זה מאוד תלוי
נערך לאחרונה על ידי Xanax; 24-10-2006 בשעה 00:18.
רוצה משו נחמד?
"סלחי לי .. איך אני מגיע מכאן ל....................מספר הטלפון שלך??"
חח רק שלא תגיד לך תעשה פרסה ^^
וכה משפט חמוד..לא בעיה להביא משפטים הקטע לפעמים זה לא הכי מתאים
חח חבר שלי הביא משפט..
תגידו אם זה יפה
"התערבתי עם חברים שלי שאני אתחיל איתך... בא לך לשתות על חשבונם?"
אפשר לנסח את זה בצורה שונה.. P: