ניסתי להיכנס לאתר (עם פרוקסי, אחרת חסום) ומה אני רואה בסטיסטיקה? את התמונה למטה.
32 משתמשים רשומים?????? ולהיכנס להרשמה או להתחברות לא עובד
עוד איזו תקלה בגלל מה שהם ניסו לעשות או מה? אני ממש מקווה שהם יחזירו את כל המשתמשים...
ניסתי להיכנס לאתר (עם פרוקסי, אחרת חסום) ומה אני רואה בסטיסטיקה? את התמונה למטה.
32 משתמשים רשומים?????? ולהיכנס להרשמה או להתחברות לא עובד
עוד איזו תקלה בגלל מה שהם ניסו לעשות או מה? אני ממש מקווה שהם יחזירו את כל המשתמשים...
|
|
אם כבר הם עושים כאלו שינויים,אז שיפתחו לכמה זמן שוב את ההרשמה,ויבטלו לנו את החסימה
אני לא מבין,מה הם לא יכולים לחסום רק IP של כאלו שמזייפים?
הם יכולים לחסום רק למזייפים ת'איפי אבל זה לא בעיה לשנות איפי....אני לא מבין,מה הם לא יכולים לחסום רק IP של כאלו שמזייפים?
עריכה : אחי (זה שפתח ת'אשכול) נגנבת?! כנס אל http://anonymouse.org/cgi-bin/anon-w...bytes.net/www/ וסתכל למטה...
נערך לאחרונה על ידי CrazyRobot; 28-10-2006 בשעה 23:39.
my series list
(תלחצו על הכותרת של הרשימה)
http://www.atraf-f.net/zipped/year2007/laugh/tv.jpg - קרדיט לZipped
חסמו את כל הישראלים בגלל זיופים
לא מחקו את הישראלים
סתם זה היה החזירו הכל
2006-10-30 03:27:32
The site and tracker have now been fixed and are working correctly again, however there are still more code changes and site updates to perform which may cause some disruption from time to time. Should this be the case then please remain patient and allow the coders time to complete their work. We appologise for any inconvenience this may have caused. //Staff
נערך לאחרונה על ידי orcho; 30-10-2006 בשעה 12:09.
[18:15:21] <@orcho> orcho - עכשיו תעלה תמונה שלך
[18:15:27] <@FLASH> לא אחי אני מכוער
זה מוזר כי כל פרוקסי שאני מנסה להיכנס איתו זה עובד אז ניראה כאילו אישרו הכל חוץ מאת הישראלים
בעע זה לא מתחבר לי בכלל:\
ולא הם לא מחקו את כל המשתמשים
יצחק חיים צמח הלוי ז"ל,
1992-2006, ת.נ.צ.ב.ה
דיברתי עם המנהל במירק ביום שישי,הוא אמר שהם לא מתכננים להסיר את החסימה אף פעם >_>
אבל רק לאנשים מסויימים זה חסום עכשיו
עכשיו זה פתוח לרוב הישראלים{גם לי},
אבל אני רוצה שיפתחו קצת את ההרשמה,אני מת להירשם לשם.
נערך לאחרונה על ידי Jack; 14-11-2006 בשעה 18:03.