אירועי יום הזיכרון ה-11 לרצח ראש הממשלה ושר הביטחון יצחק רבין
יום הזיכרון הממלכתי יחול ביום חמישי, 02.11.2006
![]()
אירועי יום הזיכרון ה-11 לרצח ראש הממשלה ושר הביטחון יצחק רבין
יום הזיכרון הממלכתי יחול ביום חמישי, 02.11.2006
![]()
|
|
סורי אם אני פוגע במישהו
אבל.........
עברו 11 שנה כבר
וכול שנה מזכירים את זה....
וחאלללססס
אני שנוי במחלוקת למרות שאני חושב שאני אהיה שם .
למה לא עשו לרחבעם זאבי ?
מגיע לו לא פחות ממנו , בגלל שהוא נרצח ע"י יהודי ?
לשניהם מגיע כבוד , לא זוכרים את הכבוד של הבן אדם בגלל שהוא נרצח .
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
ממשיכים לעשות כל שנה, כי נרצח ראש ממשלה, ע"י תושב המדינה, דבר מזעזע, שאסור פשוט אסור שיקרה.
זה טקס זיכרון לבן אדם מדהים מנהיג דגול וגדול שלא היה כמוהו מאז שהוא נרצח, ובנוסף טקס שמזכיר לכולנו את עניין הדמוקרטיה.
גנדי כבודו מונח במקומו, אבל הרצח המתעב שלו נעשה ע"י מחבלים וזה נושא שונה לגמרי, יש לו טקס זיכרון קבוע בכנסת.
The Indianapolis colts, superbowl XLI champions!
נערך לאחרונה על ידי AvixTz; 01-11-2006 בשעה 04:40.
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
בדיוק מה שרציתי להגיד...
ונכון זה היה "טקס השלום" ...על מה הטקס היה בדיוק?
במקום לבוא ולהגיד :"אוקיי יש פה בעיה עם מחבלים , יש לנו חולשה מולם ואנחנו לא כ"כ מצליחים לפתור אותה..." הם הולכים מביאים למחבלים נשק (תיגבור לטבח שהם עושים בנו) ועוד מתגאים בזה(בחולשה) ושרים לזה שיר לשלום...זה שלום זה?!?!
מיכל את אולי לא מסכימה עם מה שהוא עשה אבל רב המדינה באותה תקופה תמכה בו
וכן .. עושים לו עצרת זיכרון בגלל שהוא היה מנהיג שנרצח כשעבד למען ישראל על ידי יהודי
והכי עצוב ... שאתם תומכים באותו אחד
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
אותם זיבולי מוח כמו בהתנתקות"רוב המדינה תמכה בהתנתקות" אז זהו שלא...זה עיוות של התקשורת אבל לא בזה עסקינן!!
סבבה שיעשו יום זיכרון, אני לא אמרתי שום דבר נגד זה ואני גם חושבת שיצחק רבין ז"ל עשה הרבה למען מדינת ישראל. אני ממש לא מסכימה עם הרצח וזה ממש חמור ומצער אבל אני לא חושבת שזה יגאל עמיר רצח אותו.