חחחחחחחחחחחחחח ישש שונא הפועל בדםםםם טוב מכבי טוב!!
אבוקסיס הבנזונה הזה לא יאומן איך לא קיבל אדוםםםםםםםםםםםםםם איךךךך
הבנזונה שם רגל לפרץץץ איזה זבאללה הבנאדםם
חחחחחחחחחחחחחח ישש שונא הפועל בדםםםם טוב מכבי טוב!!
אבוקסיס הבנזונה הזה לא יאומן איך לא קיבל אדוםםםםםםםםםםםםםם איךךךך
הבנזונה שם רגל לפרץץץ איזה זבאללה הבנאדםם
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
|
|
חעחעחע אוהדי הגועל
תסבלו תסבלו אחרי פתחתם פה,לא אמרת 3-0 נקבל,לא אאמרתם ץחכו,לא זיינתם תמוח על תפאורה ועידוד?
חעחע שום דבבר לא ראיתי
אבי נמני-אהבה שהיא חלום!
מכבי תל אביב הדת הצהובה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
תגיד אהינו באותו משחק???
"הקהל של הפועל, שולט ביציעים" טחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
דקה לא שמעו אותכם יא אפסים
זרקתם אבוקה אחת חטפתם 2 אחריה בתוך היציע של הפועל
וכל מה שראיתה בטלוויזיה זה בנוסף ל2
מה קשור??????
בוא הנה אתה פשוט ילד עם רמה נמוכה...
חוץ מאשר הפועל ינצחו... הכול צדקתי...
ומה קשור הוכחת לנו את הידע שלך בכדורגל?.. זה הימור!
זה שמצבך לא יודע מזה... זו בעיה שלך... זה כמו שמהמרים שברצלונה תנצח את צ'לסי, אבל צ'לסי
ניצחה... מבין? או שצריך להסביר לך?.
ואמרתי לך מספיק לעשות הודעות פעמיים רצף, זו אזהרה אחרונה ולא מעניין אותי אם תגיד לי הפליה
1. אם אתה לא יודע... במקרה.. הקהל של הפועל שלט ביציעים.. אם אתה לא יודע...
2. מי אמר בכלל שנמני עזה את מכבי? איפה אתה רואה הודעה של זה?.. אמרתי אם נמני יעזוב מה מכבי
יעשו.. אתה מפרש דברים איך שאתה חושב ולא איך שאנשים רושמים וזו בעיה שלך...
3. גם אם מכבי שלטו ביציעים נאמר ו... זה באמת ככה.. וטעיתי... מה רמה נמוכה בזה? כאילו WTF?.. זו הערכה שלי..
למכבי הייתה תקופה רעה ולהערכתי יבואו פחות אוהדים.. מה קשור רמה נמוכה?.. אתה לא מודע למה שאתה
רושם? כאילו אם אני רושם שהקהל של הפועל ת"א יהיו יותר, ושהפועל ת"א ינצחו זה אומר שאני לא מבין כלום והרמה
שלי נמוכה?... הלו? כאילו הכול זה הימורים? כמו שאתה מהמר בWINNER?.. חחחח... איי איי... אתה מצחיק אותי
תאמין לי...
נערך לאחרונה על ידי Desire; 31-10-2006 בשעה 19:23.
חחח קרענו אותם 3-1
מגיע להפועל..
--------------------------------------------------
אני אוהב אותך מכבי ת"א
חחחחחחחח שיו מה אתה משחק אותה או שאתה באמת *******
1. הקהל של הפועל שלט ביציע?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?????? אנחנו כנראה לא ראינו את אותו משחק מצטער
2. לא אמרתי שעכשיו אמרתה שנמני עזב את מכבי מרצונו אתה אמרתה את זה פעם לפני איזה חצי שנה בערך
3. בן אדם עם רמה סבירה של ידע בכדורגל הישראלי אמור לדעת שהקהל האדום שווה לתחת לעומת הקהל הצהוב וגם עם המצב של הקהל הצהוב בקנטים
תחזור לחלום על הסוסים באחו.
רק בריאות. קודם כל תסיים תיכון, ואל תבריז משיעורי לשון.(רושמים אמרת, איך הוספת ה, אני לא יודע.)
אנחנו חטפנו אבוקה?
דפקתם אבוקות בשוער שלכם =\ ואתה מדבר שזרקתם אלינו? הראשונה שזרקתם, הלכה לדשא, את השנייה, לא ראיתי.
תראה, הפועל שיחקה זוועה, בזה אני מודה.
זוועה, פשוט זוועה.
אבל, יש לי בנאדם אחד להאשים מהפועל.
ושמו בישראל:
יצחק שום השמן המפגר הזה.
לא מפרגן לשחקנים, מעדיף רק התקפה, מאשר לשמור בהגנה, עושה שטויות על ימין ועל שמאל, וזה בקיצור.
שנה שעברה, לקחנו את גביע המדינה, בעזרתו של קשטן, שהוא אחלה מאמן.
חבל שהוא עזב, אבל הוא עזב, צריך להמשיך, לא?
אז הביאו את שום, איזה שמן מפגר.
הפועל מבקיעים גול, הוא עומד כמו גולם, לא מדבר, לא שמח, לא כלום!
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
קארטר די זה פשוט מצחיק השטויות שאתה מדבר .. השמן הזה לקח אליפות בליגה יוונית שהיא הרבה יותר טובה מפה עם פנה שמאז שהוא הלך לא זוכה בכלום אז זה שהנהלה של הפועל לא נתנה כסף לבלם נורמאלי לא אשמתו הוא מוציא מהקבוצה הזאת את המקסימום .. ומשחק אחד רע לא אומר יותר מדי כי עם קשטן כמה שלא היה גאון בחיים לא ניצחתם את מכבי חיפה והנה שום ניצח את חיפה אז מה תגיד על זה ??
Indianapolis colts Champions!!!
כמובן שאתה קצת מגזים..
כמו זה שמעליי אמר, פשוט אין לנו בלם כמו שצריך. מתי שיהיה לנו בלם חדש, לא יהיו בעיות ונדרוס.
הפועל באה למשחק בעננים אחרי רצף ניצחונות וקיבלה בראש ממכבי. אוהדי מכבי עכשיו בטח חושבים שהם הולכים על האליפות בגלל שהם ניצלו יום חלש אצל הפועל.
לא נורא, דרבי הבא יהיה יותר חם![]()