רציתי לדעת אם אני קונה אבקה כזו, אני יראה ביצועים משמעותיים (ניפוח הכוונה)? שמעתי שזה מזיק אם לוקחים יותר מידי גרם ובאופן יומיומי אבל אני מתכוון לקחת אחרי כול אימון 20-30 גרם. שווה להשקיע בזה 300 שקל ? 2.3 KG.
רציתי לדעת אם אני קונה אבקה כזו, אני יראה ביצועים משמעותיים (ניפוח הכוונה)? שמעתי שזה מזיק אם לוקחים יותר מידי גרם ובאופן יומיומי אבל אני מתכוון לקחת אחרי כול אימון 20-30 גרם. שווה להשקיע בזה 300 שקל ? 2.3 KG.
אין תקציב לחתימה
|
|
כן שווה..
לפי מספר המנות זה שווה (מבחינה כספית) לקופסאת טונה (יענו קופסאת טונה = מנת אבקת חלבון)
אתה לא תראה ביצועים משמעותיים אם תקח רק את זה.. זה תלוי בדרך אימון.. במה שאתה אוכל בכלליות.
אבל זה לא יכול להזיק כל עוד לוקחים במידה נכונה.
Bring the Violence-
אני לא לוקח רק את זה. אני עושה אימון, לוקח את זה ואחרי זה דופק ארוחה של טונה,ביצים,גבינה,ירקות.. ככה אחרי אימון. הקטע אם התוספת של החלבון הזו בנוסף לכול ארוחה שלי תיהיה משמעותית.
אין תקציב לחתימה
לא =\
אין טעם לקחת כ"כ הרבה..
Bring the Violence-
תקח את זה ישר אחרי האימון, וכשעה - שעה וחי אחרי שאתה לוקח את זה תאכל את מה שתכננת..
מומלץ שהארוחה תהיה פחות משעה אחרי =\
אבל מה הבעיה ישר אחרי אימון? קח אבקה בשקית.. קח שייקר
תמלא מים בקולר (חייב להיות לכם >.<) שים ויאללה שקשק ושתה D:
זה יותר מדי חלבון לארוחה אחת מה שאתה מתכנן :X
Bring the Violence-
אז זה יכול להזיק ?? כי הבנתי שיותר מידי חלבון זה גם לא טוב.. בקיצור אני יתייעץ עוד עם המדריכים שם, תודה.
אין תקציב לחתימה
אל תתיעץ עם מדריכים, באמת שלא מומלץ לך.
אם ותקנה אבקת חלבון דבר ראשון אל תקנה אותה מהמכון.
תשקול אפשרויות טובות יותר כמו www.israelbody.org , הם הכי זולים ויש להם את המוצרים מספר 1 בשוק..
עוד דבר , אתה תקבל כנראה שייקר אם תקנה משם ואתה לוקח את האבקה בתוך השייקר סה"כ ממלא מים בסוף אימון "משקשק" , ויש לך שייק חלבון, שותה ונגמר הסיפור, שעה עד שעה וחצי מהזמן שבו לקחת את השייק
תאכל ארוחה עשירה בחלבון ובפחמימות.
אלוהיםםםםם
אני לא מבין
למה אתם לוקחים את כל האבקות האלו!!!!!??????
זה הורס לכם תגוף
תחשבו לבד
מי שמייצר לכם את האבקות
מייצר אותם בשביל להרוויח כסף נכון?
אז למה שהוא ישים חומר שעולה הרבה??????
הוא ישים לכם סתם זבל!!
אל תשתו את זה תאמינו לי
עדיף להתאמן עוד שנה
ולא לשתות את זה
חח.. תגובה דפוקה. YS, אני התכוונתי מההתחלה לקנות מהאתר הזה, במכון שלי רוצים איזה 400 שקל הגנבים האלה.
אין תקציב לחתימה
תמסור להם שאור מאטרף שלח אותך, ותגיד לי עם מי דיברת אני יגיד לו שיוסיף לך שייקר מתנה או חולצה שלהם או שתיהם ביחד D:
מאיזה סניף אתה מזמין?
ואתה עושה את זה בטלפון?