כוס עמו זאות מדינת היהודים
לפחות תכבדו את עיר הקודש שלנו
כוס עמו זאות מדינת היהודים
לפחות תכבדו את עיר הקודש שלנו
|
|
אנחנו במאה 21..
החיים משתנים תפסיקו לחיות בתקופתה אבן
איכס על הומואים
תיהיו בעניינים ש15 % אם לא יותא מאוכלוסייתה עולם עם הומואים \ לסביות..
מעצבנים אותי אנשים כאלה
כמוש לכם הדתיים יש את אחריי חג סוכות ועוד מליון דבריםש אתם מרשים לעצמכם להתהלל ברחובות ולעשות כזה רעש ותרועות ( בלי לפגוע אני גם עושה את זה ) Tבל עכשיו זה ממש מעצבן אותי שיום אחד בשנה.. יוםא חד מסכן אנשים הולכים לעשות כיף.. חופש הביטוי.. להתבטאות להיות גאים במה שהם.. ביצרים שלהם ברגשות שלכם ואתם כמו אנשים מקופת האבן איכסה על הומואים
הם עדייןב ני אדם
הוא הומו
אתה דוס
ההוא ערס
ההוא פריק
חלאס צאו מיזה.. סעמק עיצבנתם אותי..
ואני חושב שאם הדתייפ יעשו כזה דבר , אני אתמולך בהומואיםש יעשו להם כזה דבר..
שיקחו פירות יחדירו לבפנים תער ויזרקו עלייהם
הלוואי. אם זה מה שהדתיים יעשו, מהצד שלי הם איבדו את כל התמיכה ולדעתי צריך לנשל אותם מכל פעילות בארץ..
אולי התגובה קיצונית. אבל המעשיםש הם הולכים לעשות לא אנושיים
אבל מה שכן..
לךא צריכים לעשות תמצעד הזה בירושלים, אומנם צריכים לתתכ בוד אבל בירושלים? תל אבי
מזה ירושלים ועוד ביום שישי..
יום וטב אין לי כל להתחיל לשנות וכאלה זה מה שיש לי לאמר בנושא -_-
אין לי כוח לתגובה ארוכה מדי אז אני אקצר:
1. לאשכנזים במדינה יש מצעד?
2. לספרדים במדינה יש מצעד?
3. לשחורים \ לבנים במדינה יש מצעד?
4. לגבוהים במדינה יש מצעד?
5. לנמוכים במדינה יש מצעד?
6. לשרירנים במדינה יש מצעד?
7. לחכמים במדינה יש מצעד?
8. לדתיים במדינה יש מצעד להגיד שהם דתיים?
9. יש מצעד בנות במדינה?
10. יש מצעד עשירים במדינה?
11. יש מצעד עניים במדינה?
12. יש מצעד סטרייטים במדינה?!
אני מקווה שהבהרתי את הנקודה שלי, נכון קידמה והכל, ואם לכל הקבוצות והמגזרים במדינה אין מצעד "להתגאות" שהם מה שהם למה הם צריכים לעשות? בסדר אתם הומואים ואני בכלל לא מנסה להגיד שאני שונא הומואים, למרות שאני כן אבל אני לא אייחס את הדעה שלי בהודעה הזאת כי זה סתם יחפור פה, ואתם רוצים להשתלב בחברה ולא להיות נבדלים אז למה אתם עושים את המצעד הזה?
צד שני זה למה לעשות אותו בירושלים, נכון אתם משתלבים ואתם עושים מצעד כי אתם הומואים, אבל למה בעיר הקודש? זו העיר הקדושה שלנו, גם אם אתם עושים את זה למה לא בתל אביב? בכוונה להתגרות? בסדר, אחרי זה אל תתפלאו שמקללים אותכם קוראים לכם דוחפי מלפפונים, נטחנים, אוכלים בתחת, כי זה בדיוק מה שאתם, חבורה של חסרי יכולת הלוואי יפילו עליכם פצצה במצעד המתחנגל שלכם.
אה כן וYaBoy, המצעדים של הדתיים זה דבר ראשון מהתורה, ולא בא להתגרות באף אחד אלא כדי להלל את האל, וזה לא פוגע בשום קהילה, חוץ מהערבים שאני בכלל לא מכליל פה כי הם לא פאן, אבל ההומואים בכוונה עושים את זה יום שישי ובירושלים אז אתה לא יכול להשוות Y ל X.
נערך לאחרונה על ידי Jacoby; 02-11-2006 בשעה 17:24.
מה אתה קשור ? שיעשו את זה בת"א שיעשו את זה בסדום מה הם עושים את זה בירושליים?
להתגרות? שיחזרו לארון שלהם יאלא...
חוץ מזה במה הם מתגאים ? בזה שהם עוברים על אחד החטאים הכי גדולים שיש ? (משכב זכר)
כל הכבוד שיעשו את זה בבית למה שילדים קטנים יראו 2 גברים מסריחים מתנשקים ומתלטפים באמצע הרחוב?
נערך לאחרונה על ידי Xanax; 02-11-2006 בשעה 18:37.
דימה מושעה לשבוע
coh12 ... אז מה יוצא מזה?
שאנחנו כמו האיראנים שאנחנו כל כך שונאים אותם
אתם מחשיבים אותם כנחותים אבל בפועל אתה אומר שצריך לחקות אותם
יעקובי אני גם מסכים שזה מטופש לעשות את המצעד הזה אבל עדיין אם הם רוצים
אז מה כל כך אכפת לכם .... אתם רק נותנים למצעד צידוק
הרי למה הם צריכים מצעד? כדי להראות לכולם שהעולם הוא כבר לא הומופובי
אם מההתחלה לא היו מתייחסים אליהם כמו חארות ומנסים להשמיד אותם
ומתאכזרים אליהם .. אם לא היו מרגישים את הצורך להראות משהו בכלל כי הם היו נטמעים כחלק מהחברה
למה ישראל עשתה מטס מעל אושוויץ?
כי ניסו להשמיד אותנו אבל שרדנו והנאצים אכלו חרא
אז אנחנו מראים להם שלא וויתרנו ושלא יחשבו שהם יכולים לעשות מה בראש שלהם
אבל בסדר .. אנחנו כבר יודעים איך זה הולך
מתחילים משנאה להומואים ועם שמי ( ערבים )
אחר כך משמידים נכים
ואחר כך כל אחד שהוא לא זהה למי שבשלטון
אה רגע ... זה קרה כבר לא ?
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
עוד השוואה של X וY שאם היה פה X לX הייתי מגיב לך אבל התנאי לא מתקיים.
אתה לא יכול להשוות איום על השמדה של עם שלם לקללות על הומואים שאתה יודע בפירוש שלא תהיה השמדה המונית שלהם.
קודם כל זה לא מצעד מחאה בכלל
זה מצעד גאווה
דבר שני
"אנחנו" אשמים ביחס חרא אליהם ( וזה כולל אותי :X )
לגבי ההשוואה
אל תיקחו את המילה הזאת מילולית מידי ... השוואה לא אמורה להיות X ל X ..
זה אמור למצוא נקודות דימיון בין 2 דברים
אפשר להתווכח כמה היא רלוונטית אבל לא שהיא לא קיימת
ותעשו לי טובה ..
אז מה שזה בעיר הקודש ..
אז אלוהים יכעס יותר ?
בולשיט
God loves to tease
טוב זה שאתה אנטי לא אומר שאתה יכול ללכת לירושלים ולחלל את הקודש שלה...
כל מה שנגיד בקשר לדת הרי אתה תגיד בולשיט אז עזוב ...
מעניין אותי לדעת רק מה היית חושב אם מישהו היה עושה משהו בכוונה , משהו שסותר את האמונה שלך באופן חד משמעי.
נערך לאחרונה על ידי Xanax; 02-11-2006 בשעה 22:23.
ציניות לשלטון
ממ תכלס,אישית הומואים הם מסכנים,כי זה לא שהם נוגדיםאת חוק הטבע,או שהם באמת מאוהבים בבנים,
זה פשוט נזק,כואב הלב על הומואים באמת,כמה שזה מכעיס כל החטא הזה,וכמה שזה נורא לעשות זאת בעיר הקודש,פשוט כואב הלב על האדם העברי שמחפש דמות של אב,או שיש לו בעיה פסיכולוגית מסויימת שיצרה לו את העיוות הזה של להתאהב בגבר,באמת מסכן.
לעיקר,מישהו אמר להם לא לקיים את המצעד?שיתגאו בזה כמה שהם רוצים,מי אנחנו שנשפוט אותם?נכון שאין להם ממש זכות להתגאות במשהו,אבל בכל זאת,אין לנו או לפחות לי אישית את הזכות להגיד להם לא לעשות זאת,מחובתי כיהודי למנוע את זה,אבל את היכולת לשפוט אנשים,לא לי,וגאות והתרברבות לא להם,רק השם גאות לבש.
למה אני שואל?למה?למה בירושלים דווקא?למה במעוז ישראל?למה בעיר הקודש?למה במקום שנצרת מאיתנו לקדש את השם ברבים ולמות במלחמות למען אמונתנו בקב"ה ולמען שהוא יחזיר את שכינתו לירושלים,למה דווקא שמה לקייםמצעד תועבה שכזה?בכוח?להראות כמה אתם אוכלוסיה נכבדה בא"י?אז אל תבואו בטענות שכאשר אתם בחרתם לחיות ארץ ישראל תחת שלטון השם מתחתייו מדינת ישראל,מדינה יהודית כהגדרתה ולא דמוקרטית בראשה!(תפנימו כבר ותלמדו אזרחות ומגילת העצמאות כל הפצפיסטים ושמאלנים למינהם) אתם תוענשו בעונש שנציגיו ועדיו של השם באים אליכם והורגים אתכם בתור עונש על חטאים נוראים של משכב זכר וזרע לבטלה,
לא מצטער על העונש ולא על גזר הדין,כי בסופו של דבר זה מה שאמור להיות,מצטער על זה שהגעתם למצב הזה.
מקווה בשביל כל עם ישראל ובמיוחד כאלה עם חסכים ובעיות,שישובו לדרך הישר,כי ראיתי כבר והרגשתי כבר כל כך הרבה שמנסים לעשות את זה ופשוט קשה להם בגלל הסביבה.
יצחק חיים צמח הלוי ז"ל,
1992-2006, ת.נ.צ.ב.ה
סתם לידע כללי...שבוע הבא ביום שישי במקביל למצעד התועבה יש הפגנה נגד המצעד. רחוב יפו ובן יהודה משעה 10 עד 2 בצהריים...
מגעיל שיש בכלל דבר כזה במדינה יהודית !
גם אני לא מעוניין שהמצעד יתקיים בירושליים למרות שאני מוסלמי כי ירושליים היא עיר חשובה גם למוסלמים גם אני בעד שיקיימו את זה במקום אחר..
God loves to tease
לדעתי יש לקיים את מצעד הגאווה במתכונת שונה במקום שונה.
אני אסביר - הדמוקרטיה נובעת על פשרות בין זכויות במקרים של התנגשויות. כעת יש התנגשות בין החופש לדת לבין חופש הביטוי ולכן נוצר קונפליקט.
על פי דעתי האישית ללא קשר לדעה אלא במובן של מניעת קונפליקט - יש לקיים את מצעד הגאווה במקום אחר בכדי לאפשר את הזכות לביטוי של הציבור בצורה מקיפה (ככה או ככה תהיה לאנשים הזדמנות להביא את דעתם ללא מניעה של חופש הביטוי)
ובכך גם לאפשר לציבור שהזכות לדת שלו יכולה להפגע להמנע מפגיעה זו.
ע"פ דעתי האישית העברת היעד של המצעד מהווה כמובן גם פגיעה בחופש התנועה של הציבור הנ"ל אך הדבר ישמור על הסטטוס קוו שבוא במקומות בהם יש רוב דתי או במקרה שלו דתי-יהודי, דתי-נוצרי ודתי-מוסלמי (ואכן ע"פ מיטב הבנתי יש כזה רוב מסויים) שעל פי אמונתיהם זו פגיעה חמורה בזכויותיהם - יש את הצורך למנוע את הדבר הנ"ל.
בכל זאת ללא קשר לתמיכה בהומואים או לאי תמיכה בהומואים - יש להם את ההצדקה המלאה לעשות כל מה שהם רוצים כל עוד זה לא פוגע בזכויות של אחרים - שוב בהדגשה "כל עוד זה לא פוגע בזכויות של אחרים". זה המונח המלא, כפי ש"עצור" זה בעצם "עצור ותן זכות קדימה"....
ועל פי דעתי - את המצעד יש לקיים גם אם אני לא תומך בהם, אבל יש לקיים את המצעד ! יש להכיר בזכויות שלהם כזכויות מיעוט ולהעניק להם כלים מתאימים. אבל לא בירושלים לאו דווקא בגלל קדושתה אלא בגלל זכויות התושבים בה.
אבל הפגנות כנגד זה ואלימות כנגד אחים בישראל ? אנשים כאלה חוטאים יותר מאשר ההומאים. זה חטא הרבה יותר חמור. אנשים כאלה מחליאים אותי הרבה יותר מכל ההומואים יחד כי הם פוגעים באחים שלהם !
למה ה' לוקח את הטובים ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()