ב2 משחקים צמודים לפנות בוקר , סאן אנטוניו מצליחה להתמודד עם הלחץ ולנצח בחוץ את המאבס במשחק טוב , אבל עדיין חלוד מצד 2 הקבוצות . והקליפרס מצליחים להחזיק מעמד בבית מול הנאגטס בכדי לנצח מ2 זריקות עונשין מכריעות של קאסל בסיום .
דאלאס 91 סאן אנטוניו 97
רק המזל של דאלאס ... כל המשחק שולטים , כל המשחק מובילים , מגיע הרבע האחרון - בום ! הספרס משתלטים על המשחק עם הרבה עזרה מבואן בעיקר וכמובן מדאלאס שלא הצליחה לשים סל .
אז המשחק נפתח כשדאלאס עולה ליתרון 8 כבר אם אני זוכר נכון , הספרס החלו לשחק סוף סוף והצליחו לצמצם עד לסיום הרבע לנקודה אחת בלבד , 27-26 בסיום הרבע ה-1 . הרבע השני היה של דאלאס גם כן , פתיחה טובה של 2 הקבוצות כשיש סל אחרי סל אחרי סל ללא הגנות כמעט , הספרס מצליחים להישאר צמודים עד לסוף הרבע כשדאלאס בורחת לקראת המחצית , 51-45 בסוף המחצית הראשונה .
מחצית שנייה נפתחת מעולה למאבס שמצליחה להגיע ליתרון שיא כבר של 10 נקודות הפרש, 58-48 אבל זה לא הזיז לסאן אנטוניו שישר הגיבה בריצת 9-0 והיתרון ירד לנקודה , מכאן המשחק נשאר צמוד מאוד ו2 הקבוצות היו נראות בדרך לנצח את המשחק , ברבע הרביעי דאלאס כבר לא הצליחה להחזיק מעמד . סאן אנטוניו ניצלה את זה עם רגעים גדולים של בואן ושל אלסון הנהדר ופתחה הפרש ממש בסוף המשחק כדי לסגור את הסיפור .
קלעים -
לספרס : פארקר 19 נק' , מאנו 16 , דאנקן [10 ריב'] ובואן 13 כ"א ואלסון מהספסל 12 נק' .
למאבס : 21 נק' ו11 ריב' של הגרמני לא הועילו , 20 להווארד 14 לטרי ו12 לקרושר שאגב אני חייב לציין נראה טוב מאוד בדאלאס עושה עבודה יפה .
בכללי היה משחק מהנה מאוד , אין ספק שהתגעגתי .. הקבוצות עדיין קצת חלודות , אבל יש לשתיהן הרבה הרבה עומק בספסל , שזה יתרון גדול .
קליפרס 96 דנבר 95
אז כמובן שאת המשחק הזה לא ראיתי ככה שאין לי כ"כ מה להגיד חוץ משבלוק של בראנד שנייה לסיום מנע מבויקינס לנצח את המשחק לדנבר , 2 קליעות עונשין כאמור של סם קאסל חתמו את התוצאה כמה שניות לפני זה .
קלעים -
לקליפרס : 35 נק' לסם במשחק מעולה , 6 אס' ו6 ריב' , טים תומאס מהספסל 21 נק' ומגטי 13 גם כן מהספסל .
לנאגטס : 21 נק' לג'י אר סמית' , קמבי [18 ריב'] קלע 16 נק' , ומלו ובויקינס הוסיפו 15 כ"א .
תבלו =]

ציטוט ההודעה