נכתב במקור על ידי
insent
כי יש כבר נושא מזה משנה... קיצר חפיף על הנעילה, מצטער...
לגבי הקהילה שאתה אוהב... כל אחד יביע מחאה?.. מה הבעיה? אני רוצה להביע מחאה על זה שההומואים
עושים משהו בירושלים, ואני רוצה להשמיד אותם? מה הבעיה פה? זו מחאה... הימינים עושים מחאה על כך
שאולמרט לא נכנס בחיזבאללה... אבל זה מחאה?. למה לא?..
שיעשו דווקא בירושלים וימותו... ועוד שנותנים להם לעשות במקום סגור.. ככה יותר טוב יזרקו עליהם אבנים
שילמדו שלא צריך לעשות בירשולים, שיעשו בבית.. לגבי מצעד השחורים בלאבאמה... יש הבדל בין שחורים
להומואים ואל תגיד שאין הבדל כי יש המון הבדל... פה זה אנשים חולי נפש מגעילים, דוחים וחולניים... ופה
זה אנשים שסבלו המון... ההומואים בארץ לא נראה לי סבלו?.. לא קרה כלום.. הם חיים פה מצויין אף אחד לא
שופט אותם כמו שצריך לדעתי לפחות.. לעומת השחורים שעבדו כמו כלבים אצל הלבנים... אז אל תשווה בכלל
את האנשים החולניים האלה לעומת זה...
בקיצור עזוב כל מה שתגיד ולא תשכנע אותי בחיים... אתה חושב שמגיע להם לעשות בירושלים, ואני לא...
והדוגמא הכי טובה לזה שהם יעשו מצד גאווה ביום כיפור או ביום השואה או ביום הזיכרון... מה הבעיה? הם
רוצים להביע מחאה?.. ובא להם דווקא ביום הזה?.. למה לא?.. זה אותו דבר כמו שזה בירושלים.. שיכבדו
שמה את האנשים כי בכל מקרה כל מה שהם יעשו רוב הציבור ישנא אותם, וגם לא מסכים איתם... אז זה ממש
לא משנה כי הם סתם יחטפו מכות של החיים שלהם אני מבטיח לך... מכל 3 הדתות ששמה ולא רק הדתיים..
מבטיח לך... ואז כשיגידו למה גרמתם לזה בכלל?.. יזכרו שמזוז הטמבל אישר את זה...