פשש מכונית יפה...
למרות שזאת FIAT אבל יפה
פשש מכונית יפה...
למרות שזאת FIAT אבל יפה
|
|
אחי יש לך פיאט בצחוק לא הייתי מצלם:|
סתם אחי יפה לאללה
חחחחחחחחחחח חחחחחחחחחח אני מת פה לא נושם פחחחחחחחחח
עלק מגנזיום 2500 חחחחח א. מה ששמת זה ג'אנטים זה לא מג נזיום...ב. מגנזיום ברמה של הג'אנטים שלך עולה כל גלגל 2000 שקל אז אל תזיין
חחחח עלק מערכת טובה כולה פאנל מעפן תראה תרמקולים..
וזה שאמר שהוא עושה איתו סיבובי פוזה בשכונה חחח בונא זה נראה לך אוטו פוזה ?זה נראה לי יותר כמו אוטו זקנים..חח ואנשים מה בכלל אין לכם חברים בני 17+ שיש להם באמת אוטו ולא כמו הלאדע איך לקרוא לזה שהוא פירסם?...
מצטער אחי אבל על תעשה פה פוזות על ילדים בני 14 עם הג'אנטים צעצוע שך והמערכת של ה 500 שקל..:eye:
ואל תחשוב אפילו לעשות תטעות ולהגיד שאני ילד קטן שמקנא כי תאמין לי עדיין אין לי רישיון זה בתהליכים אבל פה בשכונה אני יכול לנהוג בכל זמן שאני רוצה אם אני רוצה אני עכשיו יורד למטה ונוהג על האוטו של חבר שלי ...וזה לא הפונטו שלך זה LANCER 07 עם דלקן ...וגם אם הוא לא נימצא יש לי חבר עם פוקוס קצר וגם יש סובארו פשע ותאמין לי שהיא מושקעת ונראית פי לפחות 4 מהאוטו שלך...
נערך לאחרונה על ידי בוני; 08-11-2006 בשעה 16:39.
לנצ'יה תמה 93 2000 טורבו(לא סטנדרטית) גודשת 0.7 באר
מניאקקקקק !!!
אני אצלי יש לי פגו 309 חח אבל מסתדר בינתים =)
קנית יד 1 ???
נראה לי מערכת טובה רצח
תתחדש
גשם של עופרת יצוקה.
בונא יא טמבל אל תענה לי בכלל...עלק כולך פוזה מסריחה כולך חארטה אחת גדולה או או אני צנחן איזה גיבור אתה סתם טבח מהתחת יא טמבל ...אתה יודע כמה זמן אני מת לזיין אותך כבר...רק רק תבוא למפגש נישבע לך אני שם בך חור רק תבוא..מגנזיום מגנזיום ג'אנטים של הבזול ...
למה תעונה לי בכלל את זה לא הבנתי הא?
בוני גבר מה התעצבנת עליו? האיש כולה הראה ת'מכונית..
נערך לאחרונה על ידי Answ3R; 08-11-2006 בשעה 21:43.
איכססס פיאט גועל נפש של אוטו.. ומה אתה מתלהב סך הכל HU של Kenwood באיזה 700 שקל..
אם הייתה מראה פה איזה גולף עם HU של Alpine משהו מסודר ב400 דולר היה על מה לדבר.. תכלס גועל נפש של דבר..
אחי מילה של אדיר אל תבוא למיפגש חחחח שבוני עצבני וואלה הוא שורף אחד אחד מניסיון עם הקטלה בנתניה
עריכה: בוני הוא לא שווה את זה אחי הוא לא יבוא למיפגש בדוק כפרה...ומתי המיפגש הזה גם אני מת לראות כבר מי אלה כולם וואלה מי שבא לי הכי לראות זאת חן זיו ותומר
נערך לאחרונה על ידי אדיר הכריש; 08-11-2006 בשעה 21:53.
שמע האיש מביא עליכם חארטות כבר כמה שנים...פעם ראשונה דפק חארטה עם הצבא זיין תשכל פה חפר חפירות יותר מאשר חפרו עם PAKITO זיין תשכל כמה הוא צנחן כמה זה טוב פה שם כל מיני חארטות בסוף התברר הוא טבח..
אחרי זה זיין תשכל עם הפורד טואורוס שיש לו אנערף אם זה אמיתי או לא ועל הזין..
עכשיו הוא מזיין תשכל עלק מגנזיום עלק מערכת הבן אדם יולוך רציני..
הראה פעם תחדר שלו אשכרה חדר של ילד בן 14 כולו חי במשחקי מחשב והבן אדם כבר 18+...אני זין אם הבן אדם ג גם לא פדופיל...