בדוגרי זה לא טוב שיעשו את זה בירושלים לפי דעתי
יש להם את תל אביב כמו שנה שעברה שיעשו שמה אפחד לא הפריע להם
ולא עשו בלאגן
בדוגרי זה לא טוב שיעשו את זה בירושלים לפי דעתי
יש להם את תל אביב כמו שנה שעברה שיעשו שמה אפחד לא הפריע להם
ולא עשו בלאגן
גשם של עופרת יצוקה.
|
|
לדעתי..ההומואים פה יוצאים הומואים..למה הם מתגרים? ירושליים זו עיר דתית..היא נחשבת קדושה
ל
3 דתות..
למה לבוא ולהרוס??
אה? למה אי אפשר בתל אביב??
תחשבו על זה..
מלא לסביות מגולחות ראש והמואים ערומים שמנפנפים את הבולבולים שלהם על משאיות
וכל מיני חרטות צבעוניות..פסלים של איברי מין..
כל החרא הזה..
הכל ..
בעיר הכי קדושה בעולם..
אני גם ככה נגד המצעד..אבל זו זכותם..אז שיעשו את זה בתל אביב..
לא בירושליים..
ואלה שחושבים שזו זכותם..
אני לא רואה אף מצעד אחר שמשוויצים בו בפגמים..
אני לא רואה מצעד המשקפופרים
מצעד בעלי הפלטפוס..
וכו' וכו'..
מה שהם עושים זה מגעיל..לדעתי עם צריכים להצניע את זה..
ומהר..
הם הולכים ערומים ברחובות דבר שלסטרייט אסור..
12 אלף שוטרים בשביל מצעד..על מה ולמה?? השוטרים האלה יכולים להיות מועילים במקום אחר..
ויש עוד אלף ואחת דברים..
במילה אחת..
גועל נפש
וכל בעלי הנטיות האלה שם שילכו לירושליים ויקיימו את המצעד הזה אני לא מרחם עליהם
שיאכלו דקירות מחרדים..
נערך לאחרונה על ידי Li0rz; 12-11-2006 בשעה 22:38.
כל ההומוהים מניאקים עושים תשטיות האלו בירושלים בכוונה כדי להצבן את החרדים חוצפה
הפורום הזה זה חבורה של גיזענים מה זה השטויות האלה בטח שצריך להיות מיצעד גאווה ודווקא בירושלים זו הבירה שלנו היא צריכה לייצג את כול מה שיש בארץ והם (ההומוהים) כמה שיש פה אנשים שלא אוהבים את זה חלק מאיתנו.
אין מה לעשות אתם לא מבינים לאן זה מוביל אותנו שינאת חינם. אז שיהיו להם הומוהים זה תמיד היה זה תמיד יהיה. בכול חברה חופשית בעולם זה קיים ושלא תחשבוא גם אצל בעליי חיים זה קורה במיוחד בקבוצות שאין בהם מתח בשביל מיחה או מרקורות מזון.
השינאת חינם הזואת החריבה את ירושלים בשנית ועם לא נפסיק וניתרכז אכשיו בבעיות האמיתיות שלנו אולי היא תיפול שוב.
זכותו של כול אדם לחיות בכבוד אז תנו להם אל תישפתו אדם לפי גזע דת מין במקרה שלנו תישפתו אותם בהיותם בני אדם וזהוא.
די לשינא אנחנו צריכים להיות מאוחדים אכשיו יותר מיתמיד אולי, ולא מפולגים .
עוד סיבה לאלו שלא הישתכנעו עד אכשיו : היטלר רצה להשמיד את ההומוהים ואתם לא רוצים להיות דומים להיטלר אפילו טיפה נכון .....
אמרת שתמיד יהיו הומואים, נכון, אבל גם תמיד תהיה שינאת חינם. חוץ מזה שלא יעשו את המצעד הזה בכלל ואם כבר עושים אז לא בירושלים, מדברים על פלוטיקלי קורקט וזוכויות אז יאללה שגם ההומואים יתנהלו ככה. לא כולם רוצים לראות הומואים ערומים קופצים ברחובות ובמיוחדדד לא בירושלים מרכז הדת.
כמו ש -Las3r אמר אני לא רואה מצעד האלרגים לבוטנים ולמרכיבי משקפיים. מה זה החרא הזה? יאללה שייזדינו וילכו לעזעזל רק שלא יוסיפו ללחץ ולמהומות שיש בישראל.
הם לא הולכים ערומים ברחובות הם כולה רוצים לצעוד. והם ל אאלו שגורמים למהומות הם אנחנו צרי המחשבה שגורמים לכך ובכך תורמים בעיקר הדתיים הקיתוניים שהפגינו בעלימות רבה בירושליים כמו שלהם מותר לצעוד כך גם להומוהים מותר