קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. ישראל המדינה השמינית הכי מאושרת בעולם
    על ידי Lior בפורום דיבורים
    תגובות: 39
    הודעה אחרונה: 04-10-2011, 07:28
  2. [סרטון] מכונת הכושר הגרוע בעולם
    על ידי Stain בפורום סרטונים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 30-05-2010, 15:52
  3. תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 09-08-2008, 22:46
  4. ישראל נשארה 44 בעולם
    על ידי Red Devils בפורום כדורגל
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 20-01-2007, 13:49
  5. [מוכר] תוכנה לצפייה בכמעט כל הערוצים בעולם(כולל ישראל)
    על ידי Desire בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 22-03-2006, 15:32
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 17

ישראל - "המותג" הגרוע בעולם

משתמש כבוד
    שם פרטי
    עופר
    לייקים
    0
    נקודות
    1,654
    משפט מחץ
    הקב"ה אָנַחְנֹּו אֹוהַבִים אָוֹתך

ברירת מחדל ישראל - "המותג" הגרוע בעולם

רוב הנשאלים במחקר אמרו כי ישראל היא המקום האחרון בו היו מעוניינים להשקיע, לצרוך את תרבותו ולהכיר את אנשיו

מדד אנהולט למותגים לאומיים (NBI) קבע כי ברבעון השלישי של שנת 2006 היתה ישראל המותג הגרוע ביותר מבין 36 מדינות בעולם. זוהי הפעם הראשונה שישראל נכללת בשאלון של מדד ה-NBI, שמטרתו היא להראות כיצד תושבים רואים את מדינות העולם.

במילים אחרות, רוב הנשאלים במחקר, שנערך על ידי סיימון אנהולט וספקית המידע השיווקי העולמית GMI, אמרו כי ישראל היא המקום האחרון בו היו מעוניינים להשקיע, לעבור אליו, לקנות ממנו מוצרים מיוצאים, לצרוך את תרבותו, להכיר את אנשיו, לנהל מגעים עם ממשלתו ולחיות בו מבחינה ביטחונית. בכל אותם קריטריונים קיבלה ישראל ציון נמוך, אם לא את הנמוך ביותר, ובחלקם אפילו בפער ניכר לעומת מדינות אחרות.

המחקר נערך במסגרת שאלון באינטרנט, אשר כלל 25,903 נשאלים מ-35 מדינות. המדינות המשתתפות הן ארגנטינה, אוסטרליה, בלגיה, ברזיל, קנדה, סין, הרפובליקה הצ'כית, דנמרק, מצרים, אסטוניה, צרפת, גרמניה, הונגריה, הודו, אינדונזיה, אירלנד, איטליה, יפאן, מלזיה, מקסיקו, הולנד, ניו זילנד, נורווגיה, פולין, פורטוגל, רוסיה, סינגפור, דרום אפריקה, דרום קוריאה, ספרד, שוודיה, שווייץ, טורקיה, בריטניה וארה"ב.

עובדה מעניינת היא שכל המדינות הנחקרות הן גם המדינות הנשאלות, למעט ישראל. בנוסף, זמן המחקר היה הרבעון השלישי, בו נערכה מלחמת לבנון השנייה, מה שמסביר את הנתון הבא: ממשלת ישראל דורגה כממשלה הכי פחות אמינה בעולם. ממשלת קנדה דורגה ראשונה, אחריה שווייץ, בריטניה, אוסטרליה, שוודיה וארה"ב.

לפי דעתי זה מזעזע שככה חושבים בעולם שלא צריכים להכיר את התרבות שלנו ואת האנשים
    מה אנחנו חיות..
    ממש מאכזב
    גשם של עופרת יצוקה.

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    לייקים
    1
    נקודות
    1,074

fucking faggots

but w.e ppl thats the human nature they dont know how it is to experience everything that our nation had been through...they dont know how is it to live daily with all that terror shit and not have peace

just keep your head up and be proud that we are jewish and we have this wonderful country

מה אתם מדברים אין על אייקון הוא אחד הזמרים הטובים בעולםםם
    by zaneva

GaM3oVeR
    אורח

והבעיה היא - הערבים

מי רוצה לחיות במדינה שכל כמה שנים יש מלחמות ? ש-כל שניה יכול להתפוצץ לך איזה ערבי לידך ?

האמת אני לא מופתע בכלל .

ציטוט נכתב במקור על ידי GaM3oVeR צפיה בהודעה
    והבעיה היא - הערבים

מי רוצה לחיות במדינה שכל כמה שנים יש מלחמות ? ש-כל שניה יכול להתפוצץ לך איזה ערבי לידך ?

האמת אני לא מופתע בכלל .
    ומה הפלסטינאים יגידו?
    "הבעיה היא - היהודים
    מי רוצה לחיות במדינה שכבר 6 שנים יש מלחמה? ש-כל שניה יכול להתפוצץ פגז בתוך ביתך?"

הבעיה היא בשיווק של ישראל - שאנו משתמשים בשביל להסביר עצמנו באנשים שנבחרו בתוכניות ריאלטי במקום להשתמש באנשים בעלי אנגלית רהוטה, סיפור חיים קשה וסטאר-פאוור חזק.
    חבל שביבי לא שר החוץ\הסברה\איך שלא קראו לזה, כשהוא היה - היה ניתן לראות בבירור את ההשפעה על הכתבים הזרים וכ"ד.

GaM3oVeR
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי lizon צפיה בהודעה
    ומה הפלסטינאים יגידו?
    "הבעיה היא - היהודים
    מי רוצה לחיות במדינה שכבר 6 שנים יש מלחמה? ש-כל שניה יכול להתפוצץ פגז בתוך ביתך?"

הבעיה היא בשיווק של ישראל - שאנו משתמשים בשביל להסביר עצמנו באנשים שנבחרו בתוכניות ריאלטי במקום להשתמש באנשים בעלי אנגלית רהוטה, סיפור חיים קשה וסטאר-פאוור חזק.
    חבל שביבי לא שר החוץ\הסברה\איך שלא קראו לזה, כשהוא היה - היה ניתן לראות בבירור את ההשפעה על הכתבים הזרים וכ"ד.
    כמה פצצות על הפסטיננאים והם לא יוכלו להגיד כלום !

דיי כמה אפשר להסביר ערבים מבינים רק ורק כוח !

כמה פצצות על הפסטיננאים והם לא יוכלו להגיד כלום !

דיי כמה אפשר להסביר ערבים מבינים רק ורק כוח !
    יפה לך, כמה פצצות על הפלסטינאים(שזה לא מילה כזו קשה) והם לא יוכלו להגיד כלום? בוודאי שהם יוכלו, האו"ם לא מתייחס ל"מעצמות" כמו לישראל, אלא לרפובילקה (נקרא לזה ככה) כמו פלסטין.
    אני ימני בדעותיי, אבל לך תסביר לעולם את העובדה הזו, כשכל ההסברה שלך מתבססת על אנשים שלא מבינים מחייהם ושבמקום להביא שגרירים לנפגעי פיגועים\קסאם כמו שהיה עושה ביבי, אתה מביא אותם לארוחות פאר?
    הבעיה פה יכולה להיפטר לדעתי רק על ידי הסברה טובה, לא צריך להיכנס בהם בכל הכח, דבר שגם לא ריאליסטי.

GaM3oVeR
    אורח

מי חייב להם דין וחשבון ?
    שהערבים האלה יורים טילים הם נותנים דין וחשבון ? לא !
    אז למה שאנחנו נסביר כל דבר אני לא מבין ?

מי חייב להם דין וחשבון ?
    שהערבים האלה יורים טילים הם נותנים דין וחשבון ? לא !
    אז למה שאנחנו נסביר כל דבר אני לא מבין ?
    מסיבה אחת פשוטה - האו"ם יכול להטיל עלינו אמברגו ונשאר עם הכלכלה שלנו שכבר ככה בקרשים וקפיצת באנג'י בלי חבל.
    אתה לא יכול לשרוד ללא כספי התמיכה מארה"ב ומשאר הארצות כשהכלכלה שלך נראית כמו שהכלכלה בישראלי נראית.
    אם היה לנו שר אוצר חכם והכלכלה הייתה יוצאת מהבוץ שהיא נמצאת בו עכשיו, ברור שהיה ניתן לעשות מה שעולה על רוחנו, בדיוק כמו שארה"ב עושה.

GaM3oVeR
    אורח

חח האו"ם שווה לתחת שלי ,הם לא מסוגלים לכלום סתכל על איראן יוצרים פצצות גרעניות בפומבי ומה האום עושה ?
    כלום כי אין להם יכולת בכלל שולחים חיילים הודים ללבנון שלא החזיקו נשק בחיים שלהם הם ילדי כאפות של החיזבאללה שם .

חוצמזה זה ידוע שהאום הוא פרו ערבי ואנטישמי , במדינה אחרת ששולחים טילים ממקום מסויים שהוא גם לא גדול כל כך מבחינה פפיזית
    שולחים 50 דחפורים וביממה הופכים את זה לשטח מת .

חח האו"ם שווה לתחת שלי ,הם לא מסוגלים לכלום סתכל על איראן יוצרים פצצות גרעניות בפומבי ומה האום עושה ?
    כלום כי אין להם יכולת בכלל שולחים חיילים הודים ללבנון שלא החזיקו נשק בחיים שלהם הם ילדי כאפות של החיזבאללה שם .

חוצמזה זה ידוע שהאום הוא פרו ערבי ואנטישמי , במדינה אחרת ששולחים טילים ממקום מסויים שהוא גם לא גדול כל כך מבחינה פפיזית
    שולחים 50 דחפורים וביממה הופכים את זה לשטח מת .
    " חוצמזה זה ידוע שהאום הוא פרו ערבי ואנטישמי" ענית בעצמך על השאלה למה אסור לעשות את זה.
    קל לך להגיד שהאו"ם שווה לתחת שלך, אבל האו"ם מחזיק את המדינה בחיים, בלעדיו היינו כבר מזמן בשפל כלכלי.
    חוץ מזה, לנו אין שום משאבים ומחצבים, לאיראן מאידך יש המון נפט והם תלויים בנפט של האיראנים.
    עכשיו תגיד נפט בתחת שלך?

GaM3oVeR
    אורח

אז מה אתה מציע ? להרים ידיים ?

משתמש כבוד האוואטר של AvixTz
    שם פרטי
    אבי
    לייקים
    2
    נקודות
    279
    משפט מחץ
    הכל לטובה :)

ציטוט נכתב במקור על ידי lizon צפיה בהודעה
    " חוצמזה זה ידוע שהאום הוא פרו ערבי ואנטישמי" ענית בעצמך על השאלה למה אסור לעשות את זה.
    קל לך להגיד שהאו"ם שווה לתחת שלך, אבל האו"ם מחזיק את המדינה בחיים, בלעדיו היינו כבר מזמן בשפל כלכלי.
    חוץ מזה, לנו אין שום משאבים ומחצבים, לאיראן מאידך יש המון נפט והם תלויים בנפט של האיראנים.
    עכשיו תגיד נפט בתחת שלך?
    כמה שאתה טועה ולא יודע כמה שהאו"ם שונא אותנו .
    אם רק היה להם אפשרות אתה לא היית פה היום .

J0HNi3
    אורח

יופי תפתח את העינים אולי זה לא מפתיע אותי בכלל !
    רוב העולם הוא אנטישמי.
    אין על זה ויכוח בכלל, מצד אחד הנוצרים, מצד שני המוסלמים.
    למי לעזאזל אתה יכול להסביר שאחנו כמו כל מדינה אחרת בעולם מגנה על אזרחיה.
    אבל אין,רוב העולם אנטישמי.

בנוסף אני מעדיף את האזרחים שלי חיים מאשר תמיכה עולמית.
    אבל ככה זה שהשמאלנים שמים את העולם בעדיפות ראשונה על פני האזרחים שלה!

משתמש באימונים
    לייקים
    0
    נקודות
    103

אתם תועים העולם לא כולו אנטישמי כן יש הרבה אבל היא קמצוץ לעומת הרוב הבעייה היא בהזברה סתכלו יש בן אדם שין לו מושג לא על ישראל ולא על הפלסטינים מראים לו בטלוויזיה שהערבים מופגזים חסרי כול וכול הזמן מראים להם בטלוויזיה גופות של ערבים ומידי פעם יש איזה פיגועה בישראל לאיזה צד תאמין אתה האאא

לדעתי צריך לעשות הסברה קיצונית ומגעגעת בישביל להעביר את דעת הקהל לצידינו להשקיעה מיליונים בהסברה ככה ישקיעו בנו יותר ואנחנו רק נרויח לדוגמה להסביר למה רואים תמונות של ערבים מתים כול הזמן כי כשאנחנו יורים עליהם הם ניפגעים מכדורים אבל כשהם מיתפוצצים באוטובוס ואז להראות חלקי גופות מבותרים בלי צנזורה ולהסביר אכשיו אתם מבינים למה אתם לא רואים את ההרוגים שלנו הם יחשבוא אחרת וכו

קודם כל לא כל העולם אנטי-שמי, דבר שני אני לא שמאלני.
    לעיקר: אתה יכול להגיד בכיף זין על העולם בלה בלה בלה, אבל אתה שוכח כמו כל סוג של קיצוניות שיש לזה השלכות.
    תאמין לי שאני הייתי שמח בדיוק כמוך אם היה ניתן לעשות מה שעולה על רוחנו, אבל לפעמים פשוט אי אפשר.
    ידוע לך שלארה"ב יש חלק בכלכלת המדינה שגם ככה על הפנים? ידוע לך שמדינות החברות באו"ם מזרימות לנו (וכמובן שגם לערבים, ואפילו ממה שידוע לי גם יותר לערבים) כסף?
    \אתה זוכר שבמלחמה בלבנון צה"ל טעה ובטעות הפגיז בית שהיו בו אזרחים? הלבנונים זייפו אז את מספר ההורגים והעולם פשוט שינה בקיצוניות את הדעה שלו מ"חופש ביטוי מוחלט לישראל" ל"צורך בהסכם הפסקת אש מיידי", באותה מידה בדיוק הוא יכול לשנות את סכומי הזרמת הכספים למדינה.

שוב - אני רוצה, בדיוק כמוך, להפסיק את הטרור ובדיוק כמוך - בשום מחיר של וויתור על אפילו מטר מהארץ, אבל כנראה שזה לא אפשרי בזמן הנתון הזה, או שפשוט זה אפשרי, אבל לא עושים מספיק.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:33.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,229 | הודעות: 8,173,816 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect