|
|
אני לא דתי או משהו אני פשוט מאמין חזק ב ה' אם אתה יהודי ואתה לא מאמין ב ה' וכנראה בטח לא שומר מצוות שצריך כמו בשר וחלב יום כיפור לדעתי אתה לא יהודי!!!
מסכים איתך ב100 אחוז מסכים עם סבן ב100 אחוז
ורק אני רוצה להוסיך משו קטן :] כמו שנאמר בהגדה של פסח
העם שלנו הוא כמו ביצה כמה שלא תבשל אותה היא רק רק תתקשה יותר וככה אנחנו ככל שתזרוק אותנו ליאור תירה בנו מסביב לבור תעביד אותנו אנחנו רק נתחזק ונתחשל יותר!
Bring the Violence-
וואלה יהודי גאהה!!!!
איין כמו ישראלל!!!
מי שינסה להשמיד אותנו נפתח א צבא אטרף כולנו נתגייס יחידה משלנו חעחעחעחע סתם סתם..!!
-ישראל לעד-
בתהליכי פרישה מאטרף.
ואו
קטע חזק אהבתי
"הבאתי לך ברזילאיות עם חוטיני מסתובבות לך בבית חופשי, ואתה לא עושה כלוםלפחות שיעמוד לך בשביל הנימוס" (אסי כהן_מסודרים)
פעם הבאה תתן © !!!!
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
לא נולד הבן זונה שיעצור את ישראל
פפפפפפפפפפפפפפפעעעעעעעעעעאני יגיד לך דוגרי למה לא באלי לבוא?עשיתי שישלכו לי
SMS לטלפון של תחזית יומית מה יהיה היום לפי המזל שלי ורשמו לי שהיה לי יום ארוך ובערב אני צריך לנוח
- שנה טובה , שנה בלי מלחמות ומריבות (: -
אבל בני זונות נולדים בקצב כזה שזה רק שאלה של זמן
אם אתם יודעים על מי אני מדבר :X
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
ברוך אתה ה' אשר קידישנו במצותייו וציוונו על התורה הקדושה.
ברוך אתה ה' שלא עשני גוי.
ברוך אתה ה' שלא עשני עבד
ברוך אתה ה' חי העולמים!!!!!!!
מבורכים אתם ישראל בניו הנבחרים של הקב"ה
ברוך אתה ה' שבחר בנו מכל העמים ונתן לנו את תורתו ברוך נותן התורה
עם ישראל חי
עם ישראל חי
עם ישראל חי
עם ישראל חי
עם ישראל חי
עם ישראל חי
יחי העם היהודי
ברוך כבוד ה' ממקומ.
גם לכם הייתה צמרמורת שקראתם א תהאשכול הזה?
גם לי.
יצחק חיים צמח הלוי ז"ל,
1992-2006, ת.נ.צ.ב.ה
מממ כה,בוא נגיד תודה שאני ואתה לא מתנו בשואה אחי היקר
בוא נגיד תודה שאני ואתה צאצים של אנשים ששרדו,של עם ישראל נבחר ששרד,
למה הוא עשה זאת אתה שואל?אם אתה מאמין בתורה ובכל התכבים הקדושים הנוספים היית רואה שהוא אמר לנו את זה לא מזמן,רק לפני 3 אלף שנה בערך,שאם ננהג בהתבוללות ונתחקה על הגויים הוא ימחה את רוב העם מן הארץ,וישאיר רק כאלו שהיו מקיימים את התורה או שיקיימו או שבניהם יקיימו פה בא"י.
אם זה שאנחנו בארץ אבותינו שוב לאחר כל הניסיונות השמדה,ואנחנו שרדנו את הכל זה לא נס בשבילך או כוח אלוהי והכל הסתברות ולא יודע מה,אז אין מה להרחיב.
אגב מדיניות ההבלגה זה לא עיניין דתי א ומשהו,זה כמה פצפיסטים יפי נפש שטוענים שאם נבליג אז האו"ם או כל ממשלת זדון אחרת תתייחס אלינו בצורה טובה יותר,
תכלס,לא מעניין אותי מהעולם חושב,מעניין אותי מהעם שלי חושב,והעם שלי כופר בדת בקצב שלא תתואר,והעם שלי נהרג בקצב שלא יתואר,והעם שלי,יותר חשוב לי מכל עם אחר.
תקרא לזה סלוגן קלישאה או משהו לא תרצה,לפי זה וזו היא דרכי ולא דרך אחרת.
וברגעים קשים לא נגיד ונבוא בתלונות לה' או לצה"ל,כי כהוא עזרנו לנו ידענו להגיד כמה אנחנו טובים וזה לא ה',אז שהוא לא עוזר לנו אנחנו שואלים איפה הוא?
אל תיהיה כפוי טובה זה הכל,תחייה בדרך ארץ,שהרי כל מעשי התורה היא מעשי דרך ארץ,ותכיר בה'.
ולא נברח שיורים עלינו,לא ניטוש את הארץ הזאת,ובכוונה אני לא אומר המדינה הזאתףכי המדינה הזאת שווה לתחת,אני אתגייס אבל לא בשביל להגיד על המדינה,אלא להגן על אחים שלי שיושבים בבית ומקבלי קאסמים בראש,ולא אגן על אלו שיושבים בחוסר מעשי,יפי נפש פצפיסטים שטוענים שאנחנו חיים על אדמות כבושות וצריך לתת את הגולן לערבים.
"אין לי ארץ אחרת,,גם אם אדמתי בוערת"
יצחק חיים צמח הלוי ז"ל,
1992-2006, ת.נ.צ.ב.ה
מצד שני אני יכול להגיד שהסיבה שלא כל היהודים מתו בשואה היא עניין לוגי לחלוטין.
אם היטלר היה מתכנן יותר טוב את מערך הכוחות שלו יתכן מאוד שיהודים רבים לא היו נשארים בעולם.
בנוגע לזה שאלוהים "ימחה" את החוטאים: גם יהודים שלא התבוללו מתו בשואה,וגם תינוקות שזה נולדו,שבטח לא אשמים בכלום. ונראה לי די מעוות להאמין באל שרוצח מיליון ומשהו ילדים רק בגלל שחלק מהעם שלו חטא.
אדיר125 - תהיה בטוח שאתה לא שומר על תרי"ג מצוות בעצמך. שמירה על כשרות זה רחוק מאוד מלהיות המצווה היחידה בתורה.
אוננת מתישהו בחיים שלך? עשית סקס שלא למען מצוות הרביה? לפי התורה גם זה חטא.
so there ya go
אהבתי...
אבל אם נהיה כל הזמן מזלזלים בקטע של "מי זה נסראללה בכלל, אנחנו העם היהודי....." ונהיה ככה, זה לא יוביל אותנו לנצחון. אף פעם אל תזלזל באויבים שלך...