|
|
Protein = חלבון באנגלית.
סטרואידים,
מה זה בעצם ?
למשפחת התרופות שעליה אני הולך להרחיב קוראים "סטרואידים אנבוליים" - (AAS-Anabolic Androgenic Steroids), וזהו שם הכולל בתוכו שתי "נגזרות" או "פעולות". הסטרואידים הנחשבים ´אנבוליים´ תפקידם באופן כללי הוא להאיץ את תהליך סינטזת החלבונים בגוף, ובעיקרון להאיץ את בניית רקמת השריר. הסטרואידים הנחשבים ´אנדרוגניים´, פועלים בזהה להורמון המין הגברי - טסטוסטרון, שתפקידו הוא להמריץ צמיחת עצמות ושרירים ומגרה את התפתחות הגוף (כמו כן, הורמון זה נותן מאפיינים "גבריים" כגון צמיחת שיער, קול עבה). כל אלו המשתייכים למשפחה זו (AAS) הם גם בעלי מאפיינים אנאבולים וגם בעלי מאפיינים אנדרוגניים. אין סטרואיד שהוא "רק" אנבולי, או "רק" אנדרוגני. בכל חומר, יש יחסיות מסוימת בין החומר האנבולי לאנדרוגני.
באופן כללי, הייעוד של משפחת התרופות הזו הוא בעיקר לטפל בחולי איידס, נפגעי תאונות דרכים, מתבגרים אשר ייצור הטסטוסטרון הטיבעי בגוף שלהם נמוך, אימפוטנציה, ושאר מחלות אשר גורמות לאיבוד מסת שריר. כמובן שמפתחי גוף לא נמנים בין כל אלה.. השימוש שמפתחי גוף עושים בתרופות אלו, הוא בעיני גאוני, ותיכף תבינו למה.
השטויות שאמרת שאתה יודע טוב מאוד מה זה.
ואז אחר כך התחלת לתת הסברים שאתה כאילו לא בטוח בהם אפילו =\
Bring the Violence-
מה אתם צריכים גוף אם חצי מהאנשים פה שמדברים ככה לא יוצאים מהבית נו באמת תעשו לי טובה,
מביאים לכם פה גופות משהו לפנים וכל אחד מדבר כאיל והוא דוחק 900 ק"ג בארוחת בוקר,
ומבחינתי,כל הפוזה הזאת של יד אחורית מנופחת או בטן חלקה ומרובעת או חזה מנופח ומוצק|לא של בחורה|
זה כלום אם כל מה שאתה יודע לעשות עם זה זה לנגב ת'תחת.
עדיף להשקיע בהגנה עצמית מאשר בגוף שכזה,כי אני מוכן להתערב פה עם כל אחד שבנאדם כזה מקבל בעיטה לתוך הארבע ראשי הוא נופל כמו התאומים,חד וחלק.
וכל הריבועים האלה?אולי טוחנים כפיפות בטן אבל אגרוף הם לא יעמדו בו,
הכל רעש וצילצולים.
יצחק חיים צמח הלוי ז"ל,
1992-2006, ת.נ.צ.ב.ה
כי אתה מדבר שטויות מה שאמרת עכשיו שטויות במיץ.
וחיליק תאמין לי שעם יותר מסה כואב פחות לקבל מכות + העובדה שמי שמתאמן בלחימה פשוט חוטף מכות אז הוא כבר רגיל לכאב.
תעשה לי טובה נו =\ מי שמתאמן על פיתוח גוף לא אומר שהוא לא חזק..
אתה מדבר על מכות שזה גם טכניקה זה לא רק כח =\
Bring the Violence-
אני מדבר על אגרופים
ללכת עם מישהו מכות ברחוב -_-
לא לריב טאק ואן דו בלי לדעת לריב טאק ואן דו...
חחחחחחחחח חולי נפש באמאאאא
בוא נסגור שמייקל לואיס מספיקקקקק?
נרגיע רוחות חברההההההה חחחחח ומי שמתאמן ומשקיע תאמין לי שיוכל לפרק מי שלומד אומניות לחימההה
כמה שאתה טועה.
אבל חפיף :|
Bring the Violence-
יד אחורית בלהלבהלבהל העיקר זה יפה זה הכל :\
והוא חזק בכל הגוף לא צריכים יותר מזה :\
אולי 9 אחוז מגברים בעולם נראים כמוהו
Siete