|
|
אבל אתה לא רבת עם השוטרים אז שתוקקקקקקקקקקקקקקקקק
ברור שנשתוק אחרי שנקבל גול נשמח מה אתה אהבל?
גם אם נפסיד אני אוהד חיפה וגם אם ננצח וגם אם יהיה תיקו אזששש
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
שמע בחור אני לפחות הולך למשחקים.
וכן יש לפעמים זמנים שאתה רב ויש לפעמים זמנים שלא במשחק כזה עם כול כך הרבה סמוים באמת טעות לפתוח בריב עם השוטרים ואת האמת אני מעדיף לעודד את הקבוצה שלי מאשר לריב עם השוטרים.
ואתה לא הלכת למשחק למרות שיכולת לקבל כרטיס חינם אז שתוקקקקקקקקקקקקקקקקקקק.
יאללה אני הולך לישון אני לא מבין מה אני רב איתך בכלל
12p גאה להיות שייך
עד המוות אשיר לך מכבי עד שיצא הגרון!!
היה סבבה בבלומפילד אתם פשוט מעפנים כ ל התל אביבים קהל של גרמנים נתנו לנו שער 1 (4-5) יותר נכון 2 שערים ועדיין השחקן ה12 מוכח כאולטראס מגעיל של גרמנים קבוצה פולנית
"כמה ימים יהיו אותם ימים שאבי נימני יהיה על גלגלים
או אבי נימני!!
אני נשבע שונא אותך או אבי נימני
ויום יבוא גידול בראש אותך יקחח...."
אחרי שהפכנו את בלומפילד משטח ההפקר לשטח הבית תל אביב אוכלת בתחת בבלומפילד העלנו לכם את בלומפיד באש!!!!! אז תשתוק תיקו אחרי שחיפה במחצית השנייה נתנה לכם לאכול דשא
תקח כרטיס לכיוון אחד לגרמניה
כן רגע אני מחפש כרטיס למה אמרו לי כול הגרמניות כוסיות אש.
ומה אתה משחק הדלקנו אבוקות ותל אביב עולה באש ואחרי שתי דקות עלו כמה יס"מ פיצצו אותכם ועצרו את אלו שהדליקו אבוקות אנחנו ידענו שזה מה שיקרה בגלל זה לא היה אבוקות אצלנו ביציע אתה מבין יא חתיכת קוף.
למה לא הבאתם בננות? וזה שאתם מקללים את יניב קטן על זה שהוא עוזב ואז הוא חוזר פתאום הוא סמל וכולם אוהבים אותו? וזהב שאתם מקללים את רוני לוי כי הוא הפסיד שתי משחקים ואחר כך אוהבים אותו כי הוא הביא אליפות. זה מראה שאתם סתם קהל של הצלחות. שטוב לכם אתם שרים שלא טוב אתם מקללים. החמאס בשוק החמאס בשוק
12p גאה להיות שייך
שלא נדבר על הקהל הגרמני שלכם כל שנה מחדש משום מה הקהל שלכם הנאצים זוכים במדד הגזענות מקום ראשון
כן אז אני קוף ואני מודה תבוא לקריית אליעשר נעשה לך ג'ונגל שם...אם לא שמת לב אתה הבננה ואני הקוף אז תסתום שלך יא חתיכת גרמני מסריח מי שמדבר על קהל של הצלחות הדרבי זה החיים שלכם אין לכם קבוצה מלבד הדרבי אתם אוהבים להגדיר את עצמכם "הקבוצה של המדינה" פחחחח הזבל של המדינה אתם משחקים מליגת השוטרים אין פלא שהולך לכם טוב ביחד לכם ולכחולים
הצהובים בושות עושים כי ליגת אלופות זה לא לגרמנים!
לוני לוני תשאר תהרוס אותם יותר!!
נערך לאחרונה על ידי DarK-PhoBiA; 29-11-2006 בשעה 15:20.
בליבי כבר נחרט שמכבי חיפה היא האחת
יא הומו תתחיל לשמור על פה מה קרה בפורום של הקופים אמרו שאנחנו הלשנו אז אתה מאמין פי כמה טיפשים אפשר להיות. א. כול פעם שיש משחק מולכם ומגיעים לתחנה אתם תמיד אבל תמיד פותחים את פה ובוכים לשוטרים וכול מיני שטויות כאלו ומלשינים על כולם.ב. אתם טיפשים רק יום לפני משחק היה פול סמוים באימון של מכבי ובמשחק כול כך חשוב אתם מכניסים אבוקות וחושבים שלא יהיה סמוים?! טיפשים. יאללה לך תמוצץ זין של אוהד הפועל יא הומו חבורה של מלשינים מה עם זה שהלשנתם להם בדרבי שהולך להיות רימון עשן צהוב ב-5 ואז אכלנו אותם ואותכם כפילים אה?! קוף טמבל
"הקופים הירוקים מעתיקים שירים יציע ג עגלה מכבי חיפה חזיבאללה
עבאס סואן חולה סרטן וחיפה קבוצה של ערבים!"
נערך לאחרונה על ידי tip tip; 29-11-2006 בשעה 16:31.
12p גאה להיות שייך
א. מכבי חיפה חאמס
ב. מה אתם מדברים אין קהל יותר טוב שאפשר לקרוא לו "יהודים טובים" מי מכבי ת"א
יש לי 200 דוגמאות לתת לכם אז הינה קחו בקטנה מימה שיש לי בראש
אם זה בסיפור שאחד ניסה לרמות והלך לקהל של מכבי להתרים ל"ביתו החולה" והקהל של מכבי התגייס לעזרה ותרם לו מלא והיה סיפור לא קטן על זה לפני שנתים, אם זה בזמן המלחמה שחלק גדול מהקהל של מכבי התגיס להפגנה שלתת לצהל לזיין תערבים כנגד ההפגנות שהיו להפסיק תמלחמה, ואם זה לפני שובעים שחלק מהקהל של מכבי נסע לשדרות לאהודד במשחק של מכבי שדרות.... וזה סתם מה שיש לי בראש בטוח יש עוד דברים יותר מבורכים מימה שרשמתי...
הקהל של מכבי זה עוצמה.
מספיק לזיין תשכל...
ומספיק כל אחד משחק לי אותה עבריין... הלכתי למשחק, הדלקתי אבוקה, אני רב מכות...
יאללה יאללה... נעול...