נכתב במקור על ידי
ArIeL-BaRcA
בדיחה,מסי יותר מהיר מרונאלדו..אם ראית את מסי רץ..חחחחח...טכניקה? שליטה בכדור?בשיא הכנות...אני לא זוכר פעם אחת שראיתי שמישהו מוציא למסי את הכדור מהרגל ללא פאול
אני כ"כ נהנה להגיב פה...דווקא בגלל שאני מת על כריסטיאנו רונאלדו...אוהב מאוד את השחקן הזה...אם היה פה מאצ'אפ מסי-רוביניו..הייתי פחות נהנה להגיב משום שהיו טוענים שאיני אובייקטיבי עקב היותי אוהד בארסה...אבל אני ממש אוהב את רונאלדו.. ואני מחבב את היונייטד...רונאלדו שחקן טוב...מסי לדעתי הרבה יותר...חוכמה,ראיית משחק,מהירות,זריזות,טכניקה מה לא?
למי שלא הבין...לא דיברתי על כל מיני תרגילים א-לה רונאלדיניו...כי באמת היחיד אולי שמתקרב לרונאלדיניו בשליטה מהסוג הזה זה כריסטיאנו רונאלדו...(למרות שלא ראיתי את מסי מנסה לעשות את זה..אז לכו תדעו..)דיברתי על טכניקה בסיסית ופשוטה...לא משנה הדרך בה עוברים..אלא כמה ומתי עוברים...ומסי עובר כל שחקן כאילו לא היה..מה שרונאלדו לא עושה..אין שחקן שעוצר את מסי..כמו שאמר ידידי תומר...הדוגמא המובהקת לכך היא ההשפלה שעשה מסי לרוברטו קרלוס ולפאביו קאנאברו בסופר קלאסיקו.
שורה תחתונה:
מסי בגדול.
ללא ספק אחד הגדולים...לדעתי כשיפרוש ייחשב לאחד מהגדולים בכל הזמנים..פוטנציאלית הוא יכול ועוד איך.