יש לי מחר מבחן בהיסטוריה, 27 עמודים מפוצצים בחומר..(כתב 12) :\
אני לא מבין איך לא התחלתי קודם..
קשה לי להאמין שאני יכול ללמוד 27 עמודים, וגם אחרי שאני אלמד אני אדע את הנושאים באמת טוב
חומר של כיתה יא' בהיסטוריה
עדיף לי ללכת למועד ב'? :\
יש לי מחר מבחן בהיסטוריה, 27 עמודים מפוצצים בחומר..(כתב 12) :\
אני לא מבין איך לא התחלתי קודם..
קשה לי להאמין שאני יכול ללמוד 27 עמודים, וגם אחרי שאני אלמד אני אדע את הנושאים באמת טוב
חומר של כיתה יא' בהיסטוריה
עדיף לי ללכת למועד ב'? :\
|
|
חחחח בטח אחי בכיף אפילו... לי היו יותר מ50 עמודים בספרות ללמוד(אתמול היה המבחן,שלשום למדתי אותם) הספקתי כמו גדול,וזה היה פחות מכתב 12.
כן מהסיבה הפשוטה אתה פשוט מעמיס על המוח אתה תגיע לבחינה וסביר להניח שאתה תשכח את רוב החומר.
אני לא רוצה לבאס אותך אבל היית צריך ללמוד כל השבוע וככה החומר היה נקלט הרבה יותר טוב.
אם יש לך הזדמנות ללכת למועד ב', תילך ותלמד כמו שצריך בהצלחה =]
אתה תצליח
אני הצלחתי ללמוד 12 שעות לפני הבחינה
מ12 בלילה התחלתי ללמוד
ונגשתי למתכונת ב1 בצהריים
והוצאתי 100(=
נערך לאחרונה על ידי saidclean; 02-12-2006 בשעה 11:58.
אני מאמין שאתה יכול
כאילו תאכלס למרות שההיסטוריה שלי היא של כיתה י' :\ היה לי בערך 20 דפים בכתב יד (כן זה לא כתב 12 חח) לקח לי אולי שעתיים...
אז כמה זה במקסימום? פי 3? 6 שעות יקח לך?
קטן עלייך במקום לחפש עצות תלמד יאללה :]
Bring the Violence-
קשה מאוד אחי..
אבל אם יש לך מועד ב כדאי לך לעשות מועד ב ולהתכונן איזה יומיים שלושה לפני
למרות שזה מבאס לעשות מועד ב אבל אם אתה רוצה לקבל ציון טוב אתה תצטרך לעשות מועד ב..
שיהיה לך בהצלחה
תחרוש הרבה.....
אם אתה באמת רוצה להצליח במבחן הזה.... אבל ממש רוצה אז תתחיל לחרוש מעכשיו עד 11 בלילה... עם הפסקות קטנות לשתות ולאכול....
הכל תלוי בכמה שאתה רוצה להצליח
דברים כאלה מתחילים לפחות 3 ימים לפני... כל יום לומדים קצת ביום שאחרי לומדים שוב את מה שלמדת אמתול ועוד חומר וככה עד שמסיימים הכול יענו
יום ראשון לומדים X יום שני עושים חזרה טובה טובה על X ולומדים Y יום שלישי עושים חזרה טוב על X ועוד יותר טובה על Y ולומדים גם Z
זאת השיטה הכי טובה בעולם להצליח במבחנים כאלה במיוחד בהיסטוריה שיש מיליון נושאים וצריך לזכור מיליון סיבות למה זה קרה ומיליון תוצאות איך זה קרה
jacoby+yellow slider,ספרות פי 1000 יותר קשה מהיסטוריה(ותאמינו לי,אני עברתי גם את היסטוריה א' וגם את היסטוריה ב' אז אני מבין בזה). היסטוריה צריכים לדעת מה קרה,רעיון כללי בספרות אתה צריך לדעת לנתח הכל(הכל זה גם דברים שלא קשורים בהכרח לשיר\סיפור) איפה יש מוטיבים,איפה יש אנלוגיות דברים שבחיים הסופר והמשורר חשבו עליהם. היסטוריה אתה קורא אתה מבין,אין חוכמות זה לא כמו ספרות שאתה צריך לדעת דברים גם שלא קשורים בכלל לשיר או לסיפור.
לדעתי עדיף לך ללכת למועד ב'... אבל אם אתה מסוגל לשבת עכשיו וללמוד 27 דפים ולא להילחץ ולחשוב כל הזמן על המבחן הזה ותוכל להתרכז לגמרי ולא כזה לעבור על השורות ולא באמת להבין מה כתוב שם, אז תלך מחר... אני יודעת שלא הייתי ממש מסוגלת לזה P:
אור אני בערך במצב שלך...מלחמת העולם השניה זה מעניין החלק שמטריף אותי זה על פולין..בין שני מלחמות עולם..
זה הכי משעממממםםםם בא לי למותת
מחר מבחן גדול בפיסיקה
לא סובל את כל הנוסחאות המציקות האלה
בהצלחה אחי!
פפפפפפפפפפפפפפפעעעעעעעעעעאני יגיד לך דוגרי למה לא באלי לבוא?עשיתי שישלכו לי
SMS לטלפון של תחזית יומית מה יהיה היום לפי המזל שלי ורשמו לי שהיה לי יום ארוך ובערב אני צריך לנוח
- שנה טובה , שנה בלי מלחמות ומריבות (: -