קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. אין לי כוח ללכת מחר לבית ספר יש רעיונות?
    על ידי ExRed בפורום דיבורים
    תגובות: 38
    הודעה אחרונה: 01-02-2011, 15:16
  2. יש ימים שפשוט אין לכם כוח ללכת לבית-ספר?
    על ידי Undecided בפורום דיבורים
    תגובות: 24
    הודעה אחרונה: 16-01-2011, 00:02
  3. [סקר] אוהבים ללכת לבית ספר?
    על ידי OutSliDeR בפורום סקרים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 10-11-2010, 14:34
  4. מי ממשיך ללכת לבית ספר ?!
    על ידי אפרי בפורום דיבורים
    תגובות: 34
    הודעה אחרונה: 04-09-2008, 21:55
  5. תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 06-11-2005, 02:45
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 23

לא רוצה ללכת לבית ספר..

משתמש אנונימי
    אורח

ברירת מחדל לא רוצה ללכת לבית ספר..

שלום,
    אני עכשיו בכיתה ט' ואני מרגיש שאין לי מוטיבציה להמשיך ללמוד... אני לא רואה את עצמי לומד משהו באוניברסיטה עוד כמה שנים,ולצבא אני לא ילך כי אני לא מחוייב,ההורים שלי אמרו לי שאם אני מקבל ממוצע מתחת ל65 הם מוציאים אותי מהבית ספר ושולחים אותי לעבוד במוסך של המשפחה אבל ההמוצע שלי הוא מעל 85 אבל אין לי מוטיבציה להמשיך ללמוד הרי במילא אני לא ילך ללמוד באונ' כמו שהזכרתי מקודם אך אני מעוניין לעבור לגור בארה"ב ורמת האנגלית שלי מאוד גבוהה מה אני עושה? איך אני ממשיך ללמוד? יש לי עוד 3 וחצי שנים "לבלות" שם..
    תודה.

2. קישורים ממומנים

משתמש באטרף
    שם פרטי
    יקותיאל
    לייקים
    562
    נקודות
    3,561
    משפט מחץ
    אם שותים לא נוהגים, הבירה יכולה להישפך

תשתדל כמה שאתה יכול, רק תעבור את הבגרויות.
    י"ב זה כבר בלי ללמוד(רק בבית), אבל השאר, לא יודע...
    Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

חולצות ובלייזרים אלגנט :
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363

משתמש משקיע
    שם פרטי
    גיא
    לייקים
    13
    נקודות
    2,556
    משפט מחץ
    פעם תותחן תמיד נטחן

ציטוט נכתב במקור על ידי Carter צפיה בהודעה
    תשתדל כמה שאתה יכול, רק תעבור את הבגרויות.
    י"ב זה כבר בלי ללמוד(רק בבית), אבל השאר, לא יודע...
    חחחחח חזק אהבתי
    אממ ואין מה לעשות אתה חייב להמשיך ללמוד. אין אף אדם שאוהב באמת ללמוד. זה סבל לכולם,אבל כולם עושים את זה ועוברים טוב.

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Denver Nuggets

הדבר הכי חשוב זה הבגרויות תאמין לי..אחרי זה תעשה מה שת'רוצה

משתמשת כבוד
    שם פרטי
    שניצי
    לייקים
    0
    נקודות
    290
    משפט מחץ
    לפעמים האור בקצה המנהרה זה סתם מניאק עם מצית..

יש לי שאלה אלייך..
    ממה נובע החוסר מוטיבציה שלך?
    זה קשור למוסד עצמו? למורים? לחברים? אתה מרגיש לבד?
    נערך לאחרונה על ידי Beauty_Angel; 02-12-2006 בשעה 16:45.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    triki
    לייקים
    0
    נקודות
    -10
    משפט מחץ
    ברית דמים איתך נשבעתי לאהוב אותך עד סוף חיי בית"ר ירושלים

ואללה אחי 85 ממוצע אתה גאון אני עם ממוצע של בערך 60 ואפילו פחות אני לא אחד שאוהב ללמוד אני לא נכנס גם לכל השיעורים ובגרות בטחח ובטחח שלא תיהיה לי אבל אני עדין הולך לבצפר למה?? בשביל החברים בשביל להוציא 12 שנות לימוד בשביל שאולי אני ילמד עוד דברים חדשים שאולי יענינו אותי!!
    עכשו תסתכל למה לא בא לך ללכת לבצפר ??

משתמש ותיק
    שם פרטי
    קקי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    רק אלו היודעים להגן על חירותם זכאים לה

תקשיב, ללמוד? לאף אחד אין מוטיבציה
    יש כאלה שיש להם דברים כמו הורים שהם מחייבים אותם
    או שהם סתם אוהבים ללמוד.

אתה צריך להבין שמתישהו אתה תתחרט על זה
    כי לעבוד במוסך לא נראה לי שאתה רוצה.

אז אחרכך להשלים בגרויות אחרי הצבא
    לשבת בבית כשכל החברים שלך יבלו
    לשבת וללמוד לבד! שד"א זה כלכך קשה
    לא נראה לי שאתה רוצה לעשות משהו כזה...

Atraf's VIP
    לייקים
    0
    נקודות
    565
    משפט מחץ
    why to drink and drive when u can smoke and fly...

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    שלום,
    אני עכשיו בכיתה ט' ואני מרגיש שאין לי מוטיבציה להמשיך ללמוד... אני לא רואה את עצמי לומד משהו באוניברסיטה עוד כמה שנים,ולצבא אני לא ילך כי אני לא מחוייב,ההורים שלי אמרו לי שאם אני מקבל ממוצע מתחת ל65 הם מוציאים אותי מהבית ספר ושולחים אותי לעבוד במוסך של המשפחה אבל ההמוצע שלי הוא מעל 85 אבל אין לי מוטיבציה להמשיך ללמוד הרי במילא אני לא ילך ללמוד באונ' כמו שהזכרתי מקודם אך אני מעוניין לעבור לגור בארה"ב ורמת האנגלית שלי מאוד גבוהה מה אני עושה? איך אני ממשיך ללמוד? יש לי עוד 3 וחצי שנים "לבלות" שם..
    תודה.
    תשמע אחי, אני בדיוק כמוך, גם לי לא היה חשק ללמוד אבל בכל זאת אתה חייב להשקיע
    בעזרת השם אחרי שאני מסיים את הצבא (סיימתי ללמוד לפני כמה חודשים ) אני גם רוצה לעבור לארה"ב וללמוד משו בתחום המחשבים כי זה מה שאני אוהב... אתה צריך למצוא משו שאתה אוהב לעשות ושאפשר לבנות מזה קריירה להמשך החיים, אל תתפשר על מוסך כי זה לא יקדם אותך לכלום בחיים.
    מה שאתה צריך לעשות זה להמשיך ללמוד גם אם לא בא לך כי רק ככה אתה תוכל גם לעבור לארה"ב וגם לדעת שאחרי שאתה חוזר לארץ יש לך משו לעשות, שמע לי, תסיים את הבגרות , תעשה צבא , תעבור לארה"ב כמו שאתה רוצה ותלמד מקצוע שם, זאת גם הנאה וגם כשאתה חוזר לארץ אתה חוזר עם תואר ואז מסתכלים עליך בצורה הרבה יותר טובה, תוכל להתקדם בחיים כמו שצריך, רק תן את ההשקעה הזאתי.

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אלכס
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אמונה וכוח רצון הם חומרי הבניין הטובים ביותר כדי לבנות

תשמע - לצערי הלימודים זה לא כיף גדול... אבל רק שתדע לך - שאם תרצה לעבור לא משנה מה ואיפה תהיה - הלימודים זה החיים ש'ך.

לכל מקום שתלך - ישאלו מה יש לך ביד מה השגת מה עשית ?
    התעודת בגרות אפילו אם היא גרועה היא המפתח שלך להתקדם. עזוב ת'חוק חינוך חובה אתה אחרי י' לא חייב ללמוד אבל אז גם אפחד לא יעזור לך אתה לבד.
    תסיים בצפר תרצה עבודה איפה תעבוד ? במפעל ? אתה יודע מה השאלה הראשונה ששואלים בראיון עבודה ? מה למדת מה ההשכלה שלך. אין לך השכלה אני חושב שגם לא תגיע לראיון עבודה לא תעבור ת'קורות חיים לצערי.

יש לך תעודת בגרות - כבר יש לך משהו ביד !
    עשית קורס במשהו - יש לך קלף !
    יש לך תואר - אתה בוחר ת'עבודה הם ירוצו אחריך בסוף.

תבין - אני עכשיו מתחיל ת'תואר שלי... אני בחברה של המון אנשים מבוגרים שקרעו ת'תחת להגיע לתואר הזה רק להתקבל ללימודים קרעו ת'תחת שנה שלמה על להתקבל למכינה ואז עוד שנה לעבור אותה... ביזבזו שנתיים מהחיים שלהם רק כדי לתקן טעויות וזה במינימום... חבל על הזמן הזה... קרעו ת'תחת וזה כבר אחרי צבא המוח מחוק כבר אחרי זה כבר לא חושבים כמו פעם... בסוף עשו הכל פעמיים כמו מטומטמים. וואלה אני מניאק אם לא מקנאים באנשים שבבצפר חרשו ואז לא היו צריכים לבזבז שנתיים מהחיים כל כך הרבה כסף על אקסטרני (לתקן את כל הבגרויות יוצא 27 אלף... פסיכו עוד 4-5... אם זה במזל רק 2 מקצועות נגיד מת' ופיזיקה - כל קורס 3000-4000 שקל).
    ואתה יודע איך תשיג את הכסף הזה אתה יודע מה האנשים עשו כדי להשיג את כל הכסף הזה ? עבדו כמו חמורים מה ת'חושב שהם יכלו לעשות ? מלצרות, עבודות מזדמנות כאלה דברים... הרוב הציעו מפקדון הצבא אבל אם לא תלך אפילו זה לא יהיה לך (חבל... זה יוצא 15 אלף אם אני לא טועה...).

אתה יכול להגיד שאתה לא תלך ללמוד באוניברסיטה... אבל כשתבין שאין לך ברירה אתה כן תלך לאוניברסיטה או מכללה כלשהי... כי אתה בסוף תבין שאם תרצה להתקדם בחיים לא תוכל אתה תתקע אתה לא תוכל כי אין לך בסיס להתקדם והבסיס זה הידע שלך...אז מה תעשה ? תלך ללמוד בסוף...(נ.ב. אתה יודע כמה זה עולה ? אוני' זה 8500-11000 לשנה, מכללה יכולה להגיע עד ל 30000 ויותר.. תלוי... קורסים זה גם נורא תלוי... מתחיל ב 3000 עד ל 30000 תלוי מה והזמן)

אז סבבה תעזוב בצפר אתה עוד מעט כבר גבר ולא נער... החלטה שלך. אבל לא משנה איפה תהיה - מה שתעשה - התעודות שיש לך ביד זה האוצר הכי גדול שאתה יכול לבקש ותאמין לי שכמה שתעשה אותם יותר מהר כך אתה תחייה יותר טוב עם עצמך.

בהצלחה...
    נערך לאחרונה על ידי DaRk GoD; 02-12-2006 בשעה 17:42.
    למה ה' לוקח את הטובים ?

משתמש כבוד האוואטר של Flash
    לייקים
    390
    נקודות
    586

אתה עושה צחוק אני לומד כל היום ויש לי ממוצע 80
    איך..... ואתה אומר שאתה לא לומד
    כנראה אני ילך לעשות איבחון ויבטלו לי את הלימודים כי יגלו אצלי פיגור שיכלי קשה

משתמש משקיע
    לייקים
    6
    נקודות
    69

תקשיב אתה לא מספיק בוגר עכשיו בשביל לקבל החלטה כזו שתשפיע לך על כל החיים
    תמשיך ללמוד ותוציא תעודת בגרות, תשאיר לך את כל האופציות פתוחות 85 זה אחלה ציון אם תשמור עליו ויום אחד כן תרצה ללמוד משהו תהיה לך את האפשרות

עבודה זה לא רק משכורת זה גם האנשים שילוו איתך בחיים בדיוק כמו החברים מהבצפר

משתמש באימונים
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אם אתה רוצה לעבור לארהב אז אתה צריך להתחיל לעבוד בגדול ולסיים השכלה תיכונית , זה לפי האתר של הגרין קארד ואצה רצריך לעבוד כי אתה חייב לשלם להם כמה דולרים מחשבון שלך , תלך לשגרירות שלהם בת"א לברר

ICQ 252263330

משתמש אנונימי
    אורח

מבחינת עבודה אני לא הולך לעבוד בהיי-טק או בשיט אחר כזה ואין לי מוטיבציה בגלל שאני מרגיש בודד בבי"ס אני לא מדבר עם אפחד בבי"ס סתם משעמם לי.. אני לא פוגש אף אחד מהבי"ס אחרי הלימודים.. יש לי חברים שהם בבי"ס אחר.. ובקשר לזה שאמר ששכל מקום שאני ילך לעבוד יבקשו ממני תעודה.. יש לי עבודה מסודרת גם בלי ללמוד זה מה שאמרתי.. וכעיקרון אני רוצה לעבור לארה"ב יש לי שם קשרים ויש לי דרך להשיג שם עבודה שמרוויחים בה כסף טוב..

משתמש אנונימי
    אורח

ולזה שאמר שאני צריך השכלה תיכונית לפחות בשביל גרין קארד.. יש לי קרוב שעובד בשגרירות שמה והוא יכול לסדר לי גרין קארד 100% בלי השכלה בלי כלום..

משתמשת כבוד
    שם פרטי
    שניצי
    לייקים
    0
    נקודות
    290
    משפט מחץ
    לפעמים האור בקצה המנהרה זה סתם מניאק עם מצית..

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    מבחינת עבודה אני לא הולך לעבוד בהיי-טק או בשיט אחר כזה ואין לי מוטיבציה בגלל שאני מרגיש בודד בבי"ס אני לא מדבר עם אפחד בבי"ס סתם משעמם לי.. אני לא פוגש אף אחד מהבי"ס אחרי הלימודים.. יש לי חברים שהם בבי"ס אחר.. ובקשר לזה שאמר ששכל מקום שאני ילך לעבוד יבקשו ממני תעודה.. יש לי עבודה מסודרת גם בלי ללמוד זה מה שאמרתי.. וכעיקרון אני רוצה לעבור לארה"ב יש לי שם קשרים ויש לי דרך להשיג שם עבודה שמרוויחים בה כסף טוב..
    אוקי.. זה כבר מסביר פחות או יותר את הרצון שלך לא ללכת לבצפר..
    אתה מתוסכל מהמצב החברתי שלך..
    אם יש לך חברים בבצפר אחר, אז למה לא לעבור לבצפר הזה ?!
    למה שלא תהנה מחיי חברה ?
    זה מתסכל כל היום לשבת בבית, לעשות שיעורים ולא לצאת בכלל. זה אפילו לא בריא.
    אתה חוסם את עצמך. איפה תוכל להתבטא כמו שרק אתה רוצה ויודע? רק עם חברים ! איתם אנחנו מרגישים הכי בנוח. לא?
    לימודים זה דבר חשוב, יש לך מודעות להם אפילו אם אין לל מוטיבציה אתה מגיע ל85 שזה מעולה
    אז מה היה קורה אם כן הייתה לך מוטיבציה?
    חוצמזה, לימודים זה לא רק ציונים.. כל יום אנחנו לומדים משהו חדש על עצמנו.. על הסביבה שלנו.. חברים.. משפחה.. כל יום אנחנו עוברים מבחנים בלי שנשים לב אפילו. ככה זה.
    אני חושבת שאתה צריך לשבת עם עצמך.. בלי להרוס לך את העתיד. ופשוט לחשוב מה טוב בשבילך כרגע ומה יהיה טוב בשביל העתיד שלך. יש לך יכולות. עובדה אתה מגיע ל85. אז תתן להם לזרום.. אל תתקע. אל תשבור ואל תהרוס לעצמך.. יכול להיות שבשלב מאוחר יותר אתה תצטער על כל זה..
    אתה עוד קטן.. בכתה ט'.. יש לך את כל הזמן שבעולםםם להבין עוד מה יהיה עם החיים שלך.
    אתה יכול להחליט ולשנות את ההחלטה והגישה שלך תמיד. פשוט אל תמנע מעצמך את האפשרויות .

מה שאני מנסה להגיד זה, תשלב לימודים עם חברים ביחד.
    אל תישאר בצד.. כי זה מה שמתסכל אותך להמשיך הלאה..
    עזוב ארה"ב עכשיו.. אתה עוד קטן, אף אחד לא יתן לך לעבור להגר שם לבד.. אתה עוד קטן, איך תסתדר?
    קח את הזמן.. הוא יוביל אותך אל דלתות ושבילים שבנויים בשבילך..
    אל תקדים את המאוחר

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:07.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,797 | הודעות: 8,173,384 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect