נכתב במקור על ידי
O-MaN1
מי הביא את ארדילס? שקלאר.
אתה אומר שההנהלה של חיפה מתפקדת פחות משל ביתר וששקלאר עשה בחירת שחקנים [עצם זה שאתה אומר את זה אומר ששקלאר לא יו"ר טוב, כי מי שצריך לבחור תשחקנים זה המאמן ולא היו"ר]. מי בית"ר הביאו? את כל השחקנים המצטיינים של העונה שעברה. הימורים די בטוחים. זה מבחינת ישראלים. מבחינת זרים הם לא פגעו בזר אחד. פינטו לא מספק תסחורה, פביאני בדיחה, פבריס פרננדז שנשאר בכלל לא מראה יכולת טובה [בינתיים פצוע], מירוסביץ' [ככה קוראים לו?] בינוני...רק המספרת שלו היתה יפה...הזר היחיד שפגעו טוב זה בואטנג וזהו. אז יש לך יו"ר שהביא מאמן לא טוב ובחר בעצמו שחקנים למאמן...עם ארנק פתוח גם אני יכול להביא את הצמרת של הכדורגל הישראלי. זה לא חכמה. עם כסף כזה בית"ר צריכה להיות קבוצה שדורסת.
אני לא ירחיב על חיפה כי ממש אין לי כוח אבל בוא נומר שחיפה נראת כמו שהיא נראת כי אין מנהיג על המגרש. עידן טל עזב ולהביא עוד מנהיג מבחוץ זה בעיה. צריך מישהו שהיה כמה שנים במועדון ומה לעשות שקטן לא מתנהג כמנהיג וגם התפקוד שלו במגרש לא מאפשר את זה...תוסיף לזה את בנאדו שהיה המנהיג של ההגנה וייצב אותה...וזנברג שהיה פשוט באנקר יכול לשים גול מכל מצב...אז בגלל זה חיפה נראת ככה השנה. מצאו תחליפים אבל זה לא מה שהיה.