קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] ולדימיר קוזולוב
    על ידי danieliikk בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 25-07-2008, 11:24
  2. דיון | מעמדו של שוסטר בקבוצה ושל השחקנים
    על ידי ilan135 בפורום כדורגל
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 28-11-2007, 14:06
  3. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 04-07-2007, 08:25
  4. שקלאר סיים את תפקידו כיו"ר בית"ר
    על ידי Red Devils בפורום כדורגל
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 24-12-2006, 20:23
  5. [מתיחה]חתונה של ולדימיר!
    על ידי MostWanteD בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 16-12-2006, 14:03
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 26 מתוך 26

מעמדו של ולדימיר שקלאר מדרדר - עמוד 2

משתמש משקיע האוואטר של Azax Syndrom
    שם פרטי
    Dr.Octapus
    לייקים
    0
    נקודות
    157
    משפט מחץ
    Forza Milan

שקלאר הבייתה, איזה ניהול על הפנים, מביא לי שחקנים ששוים לתחת בכסף של שחקנים ברמה מהשורות הראשונות...

דרך אגב הלחץ של האוהדים לא רק בית"ר כל כך לוחצים לא פעם ולא פעמיים שמעתי את האוהדים של חיפה צועקים לרוני לוי שיתפטר וליענקל'ה שחר שיעוף הבייתה, והשיא זה ששנה שעברה ירקו על קטן וקיללו אותו במשחק אליפות ואם מישהו שאל את עצמו למה קטן לא רץ את ההקפת אליפות עכשיו יודע...

גם במכבי תל אביב זה נמצא כל הלחץ הזה וזה טבעי...
    אני כעסתי רק שאוהדי בית"ר צעקו לפרננדז להתפטר, הוא היה המאמן הכי טוב בארץ.
    הוא שם את מזרחי, רוני לוי ושום בכיס...
    הוא לא רואה אותם בכלל בתחום האימון כדורגל.
    אם הוא לא היה בא באמצע העונה אלא בתחילת העונה אליפות כבר הייתה.

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של Desire
    לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ
    אם דוחפים לעכבר 2 ק"ג אורז, בסוף הוא מת

ציטוט נכתב במקור על ידי Azax Syndrom צפיה בהודעה
    שקלאר הבייתה, איזה ניהול על הפנים, מביא לי שחקנים ששוים לתחת בכסף של שחקנים ברמה מהשורות הראשונות...

דרך אגב הלחץ של האוהדים לא רק בית"ר כל כך לוחצים לא פעם ולא פעמיים שמעתי את האוהדים של חיפה צועקים לרוני לוי שיתפטר וליענקל'ה שחר שיעוף הבייתה, והשיא זה ששנה שעברה ירקו על קטן וקיללו אותו במשחק אליפות ואם מישהו שאל את עצמו למה קטן לא רץ את ההקפת אליפות עכשיו יודע...

גם במכבי תל אביב זה נמצא כל הלחץ הזה וזה טבעי...
    אני כעסתי רק שאוהדי בית"ר צעקו לפרננדז להתפטר, הוא היה המאמן הכי טוב בארץ.
    הוא שם את מזרחי, רוני לוי ושום בכיס...
    הוא לא רואה אותם בכלל בתחום האימון כדורגל.
    אם הוא לא היה בא באמצע העונה אלא בתחילת העונה אליפות כבר הייתה.
    עזוב האליפות גם תהיה...
    אנחנו צריכים לסגור את האליפות בכך שננצח את שתי התל אביביות.. ואז לא תהיה תחרות..
    חיפה תהיה, אבל אי שם באופק..

משתמש כבוד האוואטר של O-MaN1
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    4
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    You've just stepped up to an entirely new playing field. Hope you know the rules of the game.

ציטוט נכתב במקור על ידי insent צפיה בהודעה
    עזוב Omen לילכת עם הזרים...
    לא יכול שלא להגיב למה שאמרת...
    בואטנג אמרת מצויין סבבה... דירסאו שווה לו...
    פאביני סתם שמן שחשבו שהוא טוב, לכולם יש טעויות - בינואר הוא עף..
    פינטו מספק גולים... זה מה שחשוב... לא אכפת לי מהיכולת שלו... נותן סחורה, וזהו... למה קולואטי
    השנה יותר משנה שעברה.. גם הוא מספק אותם גולים כמו פינטו ...
    מירוסביץ' טוב מאוד למה בינוני?.. למה מסודי יותר טוב?..
    אולארה בלם כזה טוב?.. נחמד לא יותר מזה.. בנאדו יותר טוב...
    בוקולי הנשמה שלכם... הוא הכי טוב... ואין לי מה ללכלך עליו בגרוש כי הוא חיה רעה...
    אבל כל השאר אותו דבר... אין בהם שום דבר שונה...
    אני השוותי תשחקנים של בית"ר לשחקנים של חיפה? ממש לא. זה שחיפה עכשיו על הפנים זה משהו אחר.
    פינטו כבש העונה 3 שערים. זה שחקן שמשלמים לו כלכך הרבה כסף? 3 גולים? הסיבה היחידה שקולאוטי לא חורר רשתות זה שיש בעיה בהתקפה של חיפה הוא לבד בחוד ואין מי שיספק לו כדורים כמו שצריך.לבית"ר יש את זה. גם בתחילת השנה היתה לו תקופה לא טובה. ד"א הוא כבש 4 גולים אחד יותר מפינטו למרות כל זה. מירוסביץ' לדעתי שחקן בינוני...למרות שאני לא רואה הרבה משחקים של בית"ר יכול להיות שאני טועה. אם בית"ר טובה אז הוא טוב אם היא גרועה אז הוא גרוע...

ציטוט נכתב במקור על ידי SiXeR צפיה בהודעה
    נו באמת, איך אתה מסביר שלבית"ר יש את הספסל הכי עמוק בליגה?
    תסתכל איזה שחקנים יושבים אצלנו על הספסל אני לא ירחיב על זה רק שהם יכולים לפתוח בכל
    קבוצה בליגת העל.
    פאביאני? בדיחה? צודק אבל פבאריס פרננדס? לפני שהוא היה פצוע הוא שיחק מצויין אולי חוץ
    ממשחק אחד, מירוסביץ'? מאז שמזרחי הגיע מספק את הסחורה.
    בואטנג? מצויין, זנדברג? מצויין.
    בקיצור אני לא ירחיב אני רק אומר שניראה היום על המגרש מה בית"ר יעשו
    אני מאמין בקבוצה שלי וזה הכל.
    איך אני מסביר שלבית"ר יש את הספסל הכי טוב בליגה? פשוט מאוד, לבית"ר יש הכי הרבה כסף. זדברג זה הימור בטוח הוא היה בין השחקנים הכי טובים בליגה שנה שעברה. פרננדז לא נתן משחקים מצוינים ויש לו בעיות משמעת. לא מספק תסחורה בינתיים. על מירוסביץ' כתבתי למעלה...ומאז שמזרחי הגיע זה זמן קצר אז מה שאתה אומר זה שרוב הסיבוב הוא שיחק לא טוב..

משתמש כבוד האוואטר של Red Devils
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    1
    נקודות
    20
    משפט מחץ
    "יש מצב לגזוז?"

O-MaN1 מסכים איתך ב-100%..
    Manchester United glad to present you the Red Weapon

Be Careful

לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי O-MaN1 צפיה בהודעה
    אני השוותי תשחקנים של בית"ר לשחקנים של חיפה? ממש לא. זה שחיפה עכשיו על הפנים זה משהו אחר.
    פינטו כבש העונה 3 שערים. זה שחקן שמשלמים לו כלכך הרבה כסף? 3 גולים? הסיבה היחידה שקולאוטי לא חורר רשתות זה שיש בעיה בהתקפה של חיפה הוא לבד בחוד ואין מי שיספק לו כדורים כמו שצריך.לבית"ר יש את זה. גם בתחילת השנה היתה לו תקופה לא טובה. ד"א הוא כבש 4 גולים אחד יותר מפינטו למרות כל זה. מירוסביץ' לדעתי שחקן בינוני...למרות שאני לא רואה הרבה משחקים של בית"ר יכול להיות שאני טועה. אם בית"ר טובה אז הוא טוב אם היא גרועה אז הוא גרוע...

איך אני מסביר שלבית"ר יש את הספסל הכי טוב בליגה? פשוט מאוד, לבית"ר יש הכי הרבה כסף. זדברג זה הימור בטוח הוא היה בין השחקנים הכי טובים בליגה שנה שעברה. פרננדז לא נתן משחקים מצוינים ויש לו בעיות משמעת. לא מספק תסחורה בינתיים. על מירוסביץ' כתבתי למעלה...ומאז שמזרחי הגיע זה זמן קצר אז מה שאתה אומר זה שרוב הסיבוב הוא שיחק לא טוב..
    יענו מה אתה רוצה להגיד פה עד עכשיו לא הבנתי..
    אנחנו מקום 1 עם הזרים הנוכחים.. מה רע?..
    אולי יביאו בינואר חלוץ חוד טוב.. למרות שאין צורך..
    בכל מקרה אין הרבה מה להתווכח... בית"ר צריכה לנצח את 2 התל אביביות.. וזה יעזור מאוד להמשך...

שם פרטי
    אור
    לייקים
    4
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    You've just stepped up to an entirely new playing field. Hope you know the rules of the game.

ציטוט נכתב במקור על ידי insent צפיה בהודעה
    יענו מה אתה רוצה להגיד פה עד עכשיו לא הבנתי..
    אנחנו מקום 1 עם הזרים הנוכחים.. מה רע?..
    אולי יביאו בינואר חלוץ חוד טוב.. למרות שאין צורך..
    בכל מקרה אין הרבה מה להתווכח... בית"ר צריכה לנצח את 2 התל אביביות.. וזה יעזור מאוד להמשך...
    ששקלאר נכשל. בית"ר עם הכסף הזה צריכה לדרוס תליגה להביא רביעיות כל משחק...אתם מקום ראשון עם הפרש 3 נקודות ממקום רביעי..אני לא מקטין מההישג...אבל בית"ר צריכה להיות יותר טובה ותהיה בטוח שאם לחיפה היה תקציב כזה היית רואה את חיפה דורסת.
    נערך לאחרונה על ידי O-MaN1; 05-12-2006 בשעה 21:55.

לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ

ששקלאר נכשל. בית"ר עם הכסף הזה צריכה לדרוס תליגה להביא רביעיות כל משחק...אתם מקום ראשון עם הפרש 3 נקודות ממקום רביעי..אני לא מקטין מההישג...אבל בית"ר צריכה להיות יותר טובה ותהיה בטוח שאם לחיפה היה תקציב כזה היית רואה את חיפה דורסת.
    ברור שלא נדרוס את הליגה כאשר שקלאר המפגר נתן לסוכן דודו דהאן לנהל את העניינים בבית"ר
    ובעקבות זה הוא הביא את ארדילס המעפן.. אחרי 6 מחזורים הביאו את יוסי מזרחי.. והוא צריך לבדו
    בחודש להחזיר כבר קבוצה.. זה לא הולך ככה... לפי דעתי בכלל היו חייבים להשאיר את לואיס פרננדז..
    הוא היה מאמן ברמה הגבוהה ביותר... בכל מקרה יכול להיות שאתה צודק... אבל יכול להיות שלא...
    כי בית"ר היא קבוצה חדשה לגמרי... השחקנים לא מחוברים.. ועכשיו לאט לאט מתחיל הכול להתחבר..
    וכך דוגמא את צ'לסי.. אין מה לפרט פה.. אתה יודע לבד... או שאני יביא לך עוד דוגמא את ריאל מדריד...

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Denver Nuggets

גם ריאל מדריד צריכה לדרוס את הליגה ולזכות בליגת האלופות עם כל הכוכבים שיש לה לא?
    זה לא פשוט שאתה מחבר שחקנים חדשים צריך זמן להתחבר זה לא שהם שיחקו ביחד גם בעונה שעברה
    רוב השחקנים חדשים אתה לא מצפה שהם יתחברו תוך כמה משחקי אימון לא?

אז אולי אנחנו לא דורסים, אבל אנחנו מקום ראשון ואני מרוצה הדבר הכי חשוב זה אליפות
    ולא אכפת לי גם שתוכרע על ידי הפרש שערים אני רוצה אליפות.

שם פרטי
    אור
    לייקים
    4
    נקודות
    1
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי SiXeR צפיה בהודעה
    גם ריאל מדריד צריכה לדרוס את הליגה ולזכות בליגת האלופות עם כל הכוכבים שיש לה לא?
    זה לא פשוט שאתה מחבר שחקנים חדשים צריך זמן להתחבר זה לא שהם שיחקו ביחד גם בעונה שעברה
    רוב השחקנים חדשים אתה לא מצפה שהם יתחברו תוך כמה משחקי אימון לא?

אז אולי אנחנו לא דורסים, אבל אנחנו מקום ראשון ואני מרוצה הדבר הכי חשוב זה אליפות
    ולא אכפת לי גם שתוכרע על ידי הפרש שערים אני רוצה אליפות.
    חחחח איך אתם יכולים להשוות בכלל? ריאל מדריד? אבל אתם לא מבינים....אני מדבר על הרכש....הרכש של הזרים גרוע זה לא משנה אם מתחברים או לא...פינטו ופביאני חלוצים לא טובים לא משנה אם הם יתחברו או לא...לא שווים תכסף שלהם....סיבוב שלם זה מספיק זמן לחלוץ להתאקלם לסביבה שלו...אני לא מדבר על להתחבר עם הקבוצה גם ככה חלוץ לא ממש צריך להתחבר הוא צריך לשים גולים ולצבור ביטחון ופינטו ופביאני לא עשו את זה...גם שאר הרכש כמו שפירטתי...

משתמש משקיע האוואטר של Azax Syndrom
    שם פרטי
    Dr.Octapus
    לייקים
    0
    נקודות
    157
    משפט מחץ
    Forza Milan

1. אתה לא יכול לקבוע תוך כמה זמן שחקן מתאקלם זה לא מדע מדיוק, בכלל לא.
    2. בית"ר צריכה באמת לקחת את פביאני ופינטו להכניס אותם לשק ולשלוח אותם לטימבקטו.
    3. בן שושן וטוטו תמוז צריכים לפתוח ביחד.

4. תראה לי קבוצה בליגות אחרות שאספה הרבה שחקנים טובים או כוכבים והם דורסים את הליגה כל משחק 3-4 גולים.

אין דבר כזה אתם סתם תופסים יותר מדיי מבית"ר הפחד של האוהדים האחרים ( הפועל תל אביב, חיפה, מכבי תל אביב.)
    זה משו הם כל הזמן מדברים בפחדנות כזאת כאילו אין להם מה לעשות מול בית"ר.
    בית"ר הקבוצה הכי טובה בארץ בסדר, אבל זה לא אומר שאי אפשר להתחרות איתה.
    מקווה שיפטרו את שקלאר ויביאו חלוץ טוב, ולדעתי מאז תהיה תקופה מאוד ארוכה שבית"ר שולטת בכדורגל הישראלי.

לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ

חחחח איך אתם יכולים להשוות בכלל? ריאל מדריד? אבל אתם לא מבינים....אני מדבר על הרכש....הרכש של הזרים גרוע זה לא משנה אם מתחברים או לא...פינטו ופביאני חלוצים לא טובים לא משנה אם הם יתחברו או לא...לא שווים תכסף שלהם....סיבוב שלם זה מספיק זמן לחלוץ להתאקלם לסביבה שלו...אני לא מדבר על להתחבר עם הקבוצה גם ככה חלוץ לא ממש צריך להתחבר הוא צריך לשים גולים ולצבור ביטחון ופינטו ופביאני לא עשו את זה...גם שאר הרכש כמו שפירטתי...
    מה אתה מבלבל את השכל... למה שבצ'נקו לא מתחבר לצ'לסי? הוא חלוץ לא?..
    והוא לא מתחבר אליהם בגרוש.. נתתי לך עכשיו דוגמא הכי קלאסית.. ואל תגיד לי לא אותם
    רמות כי זה בולשיט ככה זה בכל הכדורגל...

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:51.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,478 | הודעות: 8,199,071 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect