|
|
כזאת יכולת עלובה של ברמן לא ראיתי הרבה זמן .
2-0 לבארסה במחצית שני גולים!!! קדימה ברצלונה!!!!!!!!!!!!!!
הגול השני גודיונסון היה בנבדל עוד מהמסירה של רונאלדיניו אל ג'ולי.... אף אחד לא אמר את זה.
מה שהופך את זה לנבדל פסיבי... אבל אז ג'ולי מסר לו והוא הכניס גול וזה הפך את זה לנבדל אקטיבי.
קיצר לא היה אמור להיות גול..
הגול הראשון היה הגול הכי גאוני שראיתי בחיים שלי... הם בטו עבדו על זה באימונים.... על לבעוט מתחת לרגליים של אלה שקופצים
גולסו גולסו גולסו!
הנה עוד גול מדהים מבית המאסטרו... פשוט מדהים.
לכל חובבי ברמן, תמשיכו לחלום, אוהדי בארסה פשוט מתמוגגים מאושר(כמוני :])
תלמדו, כשנותנים כאלו כדורים לרונאלדיניו, זה רוב הזמן גול.
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
אין מה להיות מופתעים ברמן תמיד היו טובים שלא היה שום לחץ .. הם דואגים לפשל תמיד ברגעים המכריעים השער נגד יוטה התבוסות שהם קיבלו מליון לפני שנתיים והיום .. קבוצה חמודה לא יותר מזה ..
ואלמיידה הזה כל כך גרוע לליגה הישראלית לא הייתי מביא אותו
Indianapolis colts Champions!!!
איזה גול מדהים..בארסה עולה כמו שצריך.
מה כל כך גאוני בשער הראשון שלו? הכדור בקלות יכל לפגוע באחד השחקנים ולא להיכנס
שום דבר מיוחד... רונאלידניו טוב נגד קבוצות חלשות עד בינוניות, נגד קבוצות טובות הוא גרוע
ערוץ הספורט המגעילים אוהדי בארסה מכל מהלך של רונאלדיניו הם גומרים, לא נורא הם יעופו בשמינית הגמר או ברבע הגמר
כשרוצים לעשות את העבודה מול ברצלונה לא שולחים גרמניות...
אני לוקח הימור שורדר ברמן לוקחת את גביע אופ"א.
ממתי קנאה ושנאה זה אותו הדבר?
בארסה בשבילי היא כמו אינטר וכמו מילאן
יובה עדיין אלופת איטליה ולא איכפת לי שאינטר רשומה כאלופה על הנייר
חחחחח רונאלדיניו השחקן הכי אוברייטד בהיסטוריה! שחקן שלא מגיע למשחקים הגדולים לא יכול להיות שחקן גדול כל הלהטוטים שלו לא מעניינים אותי, הוא צריך להוכיח את עצמו נגד קבוצות גדולות ובמשחקים גדולים
ראינו מה הוא שווה במונדיאל...
בתוך שנאה יש גם קינאה...
לא משנה עם אכפת לך או לא.. יובנטוס בליגה השנייה...
ברצלונה בליגה מקום ראשון, היא עלתה לשמינית גמר ליגת האלופות... מספיק לא?..
לגבי רואנלדיניו תגיד מה שתגיד הוא השחקן הכי טוב בעולם.. כולם יורדים עליו כל הזמן
והוא מוכיח למה הוא הטוב ביותר... זה שאתם כל הזמן מחפשים תירוצים איפה הוא היה פה,
ואיפה הוא היה פה זו בעיה שלכם.. כי בברזיל מתייחסים אליו אחרת, שונה מברצלונה... הוא
לא משחק את אותו עמדה, כל הזמן בברזיל מנסים לחפש אותו למשל המאמן אמר שרונאלדיניו
ישב על הספסל כי הוא לא טוב.. נו באמת... איזה מאמן אומר את זה, רק מטומטם.. ותבין דבר
אחד רונאלדיניו לא אחד שכל המשחק משחק טוב, וכל הזמן סוס, הוא בן אדם של גאונות והברקות...
כמו שאמרתי כבר.. מספיק לו להיות כל המשחק גועל נפש, מגעיל, וכל מה שתגיד, ופתאום בהברקה
אחת הוא ינצח את המשחק... וזה ההבדל בינו לבין כל שחקן אחר, ובגלל זה הטוב בעולם...
זה לא חוכמה שלו זה טעות של החומה ...
אבל כל הכבוד להם נירא לאן הם יגיעו השנה
עריכה :
...ואיפה הוא היה פה זו בעיה שלכם.. כי בברזיל מתייחסים אליו אחרת, שונה מברצלונה... הוא
לא משחק את אותו עמדה, כל הזמן בברזיל מנסים לחפש אותו למשל המאמן אמר שרונאלדיניו
ישב על הספסל כי הוא לא טוב.. נו באמת... איזה מאמן אומר את זה, רק מטומטם.. ותבין דבר ....
מאמן שלא מושפע מהתקשורת ולא אוהד פאנט של רונלדיניו כמו המאמן של ברצלונה המושפע הזה
שנה שעברה אני זוכר הוא תלה פוסטרים של רונלדיניו בחדרים של השחקנים חחחחחח
נערך לאחרונה על ידי GaM3oVeR; 06-12-2006 בשעה 15:40.