באמת מעניין אותי.
באמת מעניין אותי.
"רק איפה זה חיפה?"מירו, RaUl, עפולה.
|
|
גם הדרים טים לא תעזור להפועל. קבוצה כושלת מהבסיס.
לא צריך להסתבך להביא שחקן גבוה לעמדה 4 שלוקח ריבאונד וחוסם אפילו כמו וואלס מהגבעה ... לשלוח את סלי הביתה ולהביא רכז כמו ג'נקינס ,סולמון שיכול לעשות לבד נקודות וגם ליצור לאחרים ..
כי כל אחד חושב שמספיק שחקן גבוה מספר 4 שקולע כמה שלושות כדי לנצח את מכבי מה שעבד אז להפועל תל אביב של אדלשטיין היה גם בגלל שהיה לו את גרין ורייט מתחת לסל שני שחקנים שלוקחים ריבאונדים מה שאוסטין לא ממש עושה אז צריך להביא שחקן שישלים את אוסטין ולא יעשה אותם דברים רק פחות טוב ..
Indianapolis colts Champions!!!
Indianapolis colts Champions!!!
הוא עשה טעות שהוא הגיע למכבי, כמו כל שחקן אחר שהיה תותח בהפועל ירושלים או בכל קבוצה אחרת
ואז הוא מכבי למכבי ומגלה שהוא לא הכי טוב כבר.
עצוב =[ אוסטין בדרך החוצה עכשיו קראתי ותיק תק הפועל תמצא את עצמה
במצב של הפועל ת"א ... הדרך פנויה לנהריה להיות האלנטרנטיבה המחליפה למכבי .
מעניין איפה היינו עכשיו בלי גאידמק ..
אבל מה ?
הליגה לא שווה כלום בלי הפועל ת"א והפועל ירושלים [ואוסישקין ז"ל ומלחה] .
זאת כבר לא אותה ליגה ... ותסכימו אותי גם השונאי ירושלים [קשו] , בלעדינו כבר לא יהיה
כיף .. לא שעכשיו ממש כיף אבל עדיין יהיה חסר משו גדול .
אגב איך החולצה שאני אולי מזמין - http://i18.ebayimg.com/05/i/000/7a/fa/7394_1.JPG
![]()
מה זה הנבואות זעם האלה? איפה אתה קורא את השטויות האלה?
חוץ מזה אתה יודע טוב מאוד שגידאמק יחכה בסבלנות עד שכולכם תתייאשו ואז ידאג כמו האביר על הסוס הלבן להציל את כולכם. בדיוק כמו התרגיל שהוא עשה בשדרות. ככה שירושלים לא תתפרק כל כך מהר.
גם אתה עדן וגם בן מגזימים לגמרי.
גם עם פילי וגם עם ירושלים.
חרא של עונה, כישלון חרוץ.
אבל על מה לעזאזל אתה מדבר? במקרה הכי גרוע ירושלים חוזרת להיות הקבוצה של המיליון וחצי 2 מיליון דולר שהיא הייתה לפני גאיידמק.
מישהו מוכן להסביר לי מה אוסטין עשה 0.4 שניות?
לא הייתי פה.
The Indianapolis colts, superbowl XLI champions!