קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דעתי]Visual Contact-La La Land
    על ידי Sound Forces בפורום אלקטרונית
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 20-10-2005, 00:39
  2. תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 17-10-2005, 16:39
  3. Serious Sam 2 ... שיחקתי בו עכשיו - דעתי אחלה משחק
    על ידי Maniac בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 16-10-2005, 19:23
  4. [דעתי] על FIFA 06 ..
    על ידי W.B בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 06-10-2005, 23:16
  5. תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 11-09-2005, 20:01
נושא נעול
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 28 מתוך 28

דעתי על נאומו של שמאלמרט לזכר בן גוריון. - עמוד 2

GaM3oVeR
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי Solid Snake צפיה בהודעה
    כן אה, למי איכפת מהשם של ישראל בעולם? למי איכפת שאם נעשה את מה שהימין אומר, נהפוך לעוד מדינה כמו צפון קוריאה, או אירן. למי איכפת? למי איכפת שבבורסה צונח הדולר לעומת השקל, זה ממש בקטנה. זה כלום. שם זה כלום.
    תפסיקו להיות כל כך חדי עין מטומטמים. עם אנשים כמוכם בממשלה, אין עתיד למדינה שלנו.
    נו סתכו אותו חיי בסרטים שערבים אוהבים אותו ,
    עם הנסיון שלי עם ערבים זה יצור תחמן שקרן שיעשה הכל בשביל האינטרס שלו .
    והאינטרס שלהם זה להעיף אותך מפה לא חשוב באיזה דרך ,
    זה יכול להיות דרך " שלום" שהוא מזוייף כמובן , כמו שלום עם מצרים
    הם מגדלים בניהם מחבלים מעבירים נשק לפלסטנים ומתחבאים מאחורי ה"שלום"
    נכון זה לא מטוסים וטנקים אבל זה מחבלים ונשק קל וטילים שעובר דרכם לפלסטינאים שהם המבצעים .

תעשה שלום עם כולם בסוף ביום אחד תקבל מלחמת העצמאות 2 שכל המדינות באיזור יתקפו אותך , ואז נירא איפה שמולאנים מגעלים כמוך יהיה .

במקום לדאוג לאנשים שסבלו בצפון בזמן המלחמה במקום לדאוג לאנשים בשדרות שחוטפים 7 שנים על הראש הוא דואג לערבים המסריחים האלה .

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של Solid Snake
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    עדיף ארטיק ביד, מאשר ציצי של אישה זקנה.

לא יאומן כמה שאתה פשוט אידיוט.
    מה אתה רוצה שנעשה? נשתלט על המזרח התיכון? במקום שלום מה אתה מציע?
    בורות זה מה שנובע ממכם.

GaM3oVeR
    אורח

אבא שלך אידיוט יא מסכן אחד מה אתה מקלל מאחורי מסך נהיה לי גבר .

חזרה לנושא
    לא צריך לפוע במי שלא פוגע בך ,
    כרגע הפלסטינאים פוגעים בנו פגיעה ישירה, בגלל זה אנחנו צריכים לפוע בהם חזרה רק יותר חזק כדי שיפחדו .
    כי ערבים מבינים רק כח וברגע שאתה יוצא להפסקת אש שהאוייב מחליט עליה ואתה רק מקבל אותה זה נובע מחולשה שלך .

משתמש באימונים
    לייקים
    0
    נקודות
    103

ציטוט נכתב במקור על ידי J0HNi3 צפיה בהודעה

אתם רוצים שיהיה לכם "שם טוב בעולם"
    כן אם יהיה לנו שם טוב בעולם אז לכול מה שנעשה שם תהיה הצדקה וכך נוכל לכבל יד חופשית

משתמש משקיע האוואטר של Solid Snake
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    עדיף ארטיק ביד, מאשר ציצי של אישה זקנה.

ציטוט נכתב במקור על ידי GaM3oVeR צפיה בהודעה
    אבא שלך אידיוט יא מסכן אחד מה אתה מקלל מאחורי מסך נהיה לי גבר .

חזרה לנושא
    לא צריך לפוע במי שלא פוגע בך ,
    כרגע הפלסטינאים פוגעים בנו פגיעה ישירה, בגלל זה אנחנו צריכים לפוע בהם חזרה רק יותר חזק כדי שיפחדו .
    כי ערבים מבינים רק כח וברגע שאתה יוצא להפסקת אש שהאוייב מחליט עליה ואתה רק מקבל אותה זה נובע מחולשה שלך .
    פחח שתוק כבר יא לפלף..
    אבל אמרת שצריך לפגוע במצרים גם לא??
    תפסיק להיות צבוע יא חתיכת אפס מסכן.

GaM3oVeR
    אורח

היה צריך אבל בגלל אנשים כמוך רחזרנו חלק שגדול פי 2 מהמדינה ומכניס כסף מתיירות .

ועשינו איתם "שלום" שבמילא יתבטל בקרוב .

תגיד רק מה השם שלך ואיפה אתה לומד
    נערך לאחרונה על ידי GaM3oVeR; 08-12-2006 בשעה 22:07.

משתמש מכור
    לייקים
    1
    נקודות
    36

ציטוט נכתב במקור על ידי J0HNi3 צפיה בהודעה
    תבינו כבר שהעולם ברובו הוא אנטישמי וזאת עובדה לא רוצים אותנו פה הם רגילים לראות יהודים נטווחים בשואה ועובדה שזה לא עיניין את אף אחד עד 45 'שלא נדבר על אנטישמיות גם היום.

מה לעזאזל אתם מצפים מהם שימחאו לנו כפים על זה שעכשיו ישראל חקה ויש לנו מדינה?

אתם רוצים שיהיה לכם "שם טוב בעולם"
    בתמורה לחיי אזרחי ישראל ,איזה מין טימטום זה!?!?!?!
    שארה"ב זרקה על יפן 2 אטומים שמעו בכלל על אזרחים אמריקאים שפחדו מהעולם?

אין רק בישראל, רק אצלנו כי אנחנו יהודים בני רחמנים.
    אצלנו זה אסור להגן על עצמנו אבל יותר חשוב שלא יגנו אותנו.

tkfx4
    הפלשטינאצים זה אותו דבר כמו הנאצים במלחמת העולםי השניה אפילו יותר גרועים.
    מכל הכסף שהעולם זורק להם חופשי ,איפה כל זה הולך לבנות בתים ?כבישים ? ארנונה ?לאן ?!?!?
    לאירגוני הטרור שאיתו הם רוצחים אותך או מי שזה לא יהיה.
    זה הרי ברור.
    אתם פשוט מעלימים עין.
    חוץ מזה שככה משאירים אותם בעוני כזה כי ככה זה המטרה שלהם להשמיד את ישראל וככה הם מראים לעולם
    "אויייייייי איזה מסכנים הפלשטינאצים "
    אין תבין זה הכל משחק שלהם.

אחי אתה חייב להפסיק להביא דוגמאות של מלחמת העולם השנייה.. למה? כי אז ועכשיו הזמנים שונים לגמרי.. ברור שהאמריקאים לא שמו זין על העולם ולהגיד לך למה? כי הם היו היחידים עם הפצצה הגרעינית.. כרגע יש עוד איזה 10 מדינות נוספות שמחזיקות בטילים גרעיניים ומאות מהם..ובכללי..היום הכל הפך להיות יותר בירוקרטי ומורכב יותר..
    וכן יהודים צריכים שיהיה להם חשוב מה חושבים עליהם כי בנתיים אנחנו מוקפים אויבים ואנחנו מדינה קטנה.. ואפילו שיש לנו צבא בין הטובים סתכל מול מי הוא נכשל! מול אירגון טרור מחורבן.. שלנו יש יכולת ארטילרית ואווירית מאוד טובה נכשלנו... אנחנו אלו שצריכים שיהיה לנו שם טוב ושיתמכו בנו.. וכן זה מעצבן את כולם שהכסף שהממשלה נותנת למימון אוכל וחשמל לפליטים מסכנים מגיע בסוף לאירגוני טרור.. אבל לא בגלל האנשים שם אלא בגלל הממשלה המושחטת והמחורבנת שיש להם והאטימות של העם שלהם...
    אבל אתה מגזים בצורה כזאת שאתה אומר כאילו 60% מהמיסים שלנו הולכים אליהם וזה לא נכון..
    ומה אנחנו יכולים לעשות תגיד לי? מה? למחוק את עזה? לכבוש את לבנון ולאיים על סוריה? אנחנו מבחינה של רושם באו"ם ובכל העולם לא יכולים לעשות את זה כי אז יכנסו בנו אחושליניג ונשאר לבד לגמרי...
    ראית מה עשו באו"ם בגלל משפחה אחת מחורבנת....
    וואללה כן ה"פלאסטינצים" כן מסכנים.. הם חיים צורת חיים מחורבנת בגלל שהמנהיגים שלהם גונבים כספים.. ונכון הם דפוקים שהם בחרו בהם.. אבל הם עדיין מסכנים..

J0HNi3
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי tkfx4 צפיה בהודעה
    כן אם יהיה לנו שם טוב בעולם אז לכול מה שנעשה שם תהיה הצדקה וכך נוכל לכבל יד חופשית
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    פשוט לא להמאין איזה אידוט.

הנה יש לך "שם טוב בעולם" לא מגנים אותך יאללה תעשה משהו נו אני מחכה!!!!!!!!
    אני גם מחכה לפני 6 שנים שצה"ל ברח מלבנון ואני זוכר טוב מאוד מה השמאלנים בשלטון אמרו.

"שרק יעיזו!!!!!! שרק יעיזו!"
    נו קדימה תעמוד מאחורי המילים שלך נו יאללה אותו דבר בגוש קטיף
    "שרק יעיזו, כל עזה תחוסל !"
    נו קדימה יא חתיכת הומני שכמותך קדימה נו תעשה משהו, כל יום יוצאים משם ראקטות אבל שרק יעיזו!!!!!!

חתיכת טמבל אחד ,אתה מעדיף לקבל שם טוב בעולם על פני חיי אזרחים?!!?!?@?!@#?%@#?%?#$@%
    איפה אתה יא חתיכת שמאלן הומני נו קדימה בוא תראה לנו עד כמה אתה הומני ועד כמה אני לא הומני!!

סתיו ,במקום שמות גני אולי נתמקד בנושא?!?!

משתמש מכור האוואטר של Pirate
    לייקים
    0
    נקודות
    108
    משפט מחץ
    Viva la Resistance

יוו מה אתה חושב שאם תהרוג את כל הערבים הבעיות שלך יפתרו?
    אתה מתנהג כמו דביל שלא חושב 2 צעדים קדימה, וממתי כל כך אכפת לך מאזרחים ישראלים? כולנו חיים במדינה עם קרע עמוק בעם ולאף אחד לא אכפת מהשני, ממתי כ"כ אכפת לך? למה אתה מתרץ את עצמך שהם אחים שלך וחובתך לדאוג להם? אני מתערב איתך שאגורה לא תרמת לניצולים מפיגועים, לא הלכת לבקר שום פצוע קרב, לא הלכת לבכות על אף קבר של יהודי שנהרג מהתקפות ערבים
    די להיות צבוע, תפסיק לחפש סיבות מפגרות להיכנס בערבים. אני מסכים שצריך להיכנס בהם אבל לא ככה! מה זה כבר רקטות? כולה קפצונים שמפחידים את שדרות...מכל הרקטות שנורו מתחילת השנה עד היום נהרגו 2-3 מזה. זהו. מה פגז ארטילריה אחד שלנו עושה? לוקח איזה 30 איתו ביחד.
    אין טעם להסביר לך למה אתה אידיוט, אז פשוט שב בשקט ותחשוב יפה מה יקרה צעד אחרי צעד אם נעשה מה ש"גאונים" כמוך ישבו בממשלה.
    !Hasta la victoria siempre
    ~Che Guevara

GaM3oVeR
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי Pirate צפיה בהודעה
    אתה מתנהג כמו דביל שלא חושב 2 צעדים קדימה, וממתי כל כך אכפת לך מאזרחים ישראלים? כולנו חיים במדינה עם קרע עמוק בעם ולאף אחד לא אכפת מהשני, ממתי כ"כ אכפת לך? למה אתה מתרץ את עצמך שהם אחים שלך וחובתך לדאוג להם? אני מתערב איתך שאגורה לא תרמת לניצולים מפיגועים, לא הלכת לבקר שום פצוע קרב, לא הלכת לבכות על אף קבר של יהודי שנהרג מהתקפות ערבים
    די להיות צבוע, תפסיק לחפש סיבות מפגרות להיכנס בערבים. אני מסכים שצריך להיכנס בהם אבל לא ככה! מה זה כבר רקטות? כולה קפצונים שמפחידים את שדרות...מכל הרקטות שנורו מתחילת השנה עד היום נהרגו 2-3 מזה. זהו. מה פגז ארטילריה אחד שלנו עושה? לוקח איזה 30 איתו ביחד.
    אין טעם להסביר לך למה אתה אידיוט, אז פשוט שב בשקט ותחשוב יפה מה יקרה צעד אחרי צעד אם נעשה מה ש"גאונים" כמוך ישבו בממשלה.
    אז סע לשדרות עם זה קפצונים , היתה בא לצפון בתקופת המלחמה .
    משחק לי אותה מבין "כולה 2-3" אני מאחל לך שתידע מה זה לאבד מישהו קרוב אח"כ נירא אותך חכם כזה .

יש קרע בעם בגלל אנשים כמוך שלא אכפצ להם לאנשים כמוני כן אכפת ומנסים לתקן ולא כמוך שנסים להמשיך את הקרע .

משתמש חדש
    שם פרטי
    Edo
    לייקים
    0
    נקודות
    67
    משפט מחץ
    נקודות: 14,564

לא לריב כי אחים אנחנו |:
    =-O

J0HNi3
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי Pirate צפיה בהודעה
    הנה דוגמה קלאסית לשמאלן.

מה זה קאסם,
    בו אני יצטט לך של שרץ, הרס = פרס.
    "קאסם שמסאם"
    שמע אתה גיבור גדול באמת בוא אני אלחץ לך את היד ,גיבור לך תגור בשדרות עכשיו אתה יכול למצוא שם דירה באולי 50 אלף $ בקלות!! סע לשם תגור בכיף הרי מה זה קסאם בשבילך זה כלום.

אבל תדע לך שאני הומני ,ואני כן חושב אפילו 10 צעדים לפניך ,ואני כן דואג לאזרחים של המדינה שלי אבל כנראה שאתה יוצא דופן ולא אכפת לך מדם יהודי רק מ"שם טוב "בעולם אז סע לשלום אבל אל תבוא אלי בטענות שאני רוצה לגבות מחיר גדול המפלשטינאצים בעזה ותגיד שאני לא הומני.
    והכולה 2-3 יהודים שנרצחו זה כמו משחק מחשב בשבילך אז גאון שלי גיבור גדול אתה מוכיח שאתה רק ילד אפס מאופס בן 10.

אבל אתה צודק התותחים שיש לנו הרבה יותר חזקים פשוט חבל שלא משתמשים בהם.
    ורק שתדע אני נמצא בחיל התותחנים אני לא צריך שיעור ממך ילדון.

ולא לא הלכתי לבקר משפחות שנפגעו בפיגועי טרור אלא המשפחה שלי היא אחת מהם חתיכת אפס.
    שמור על הפה שלך לפני שאתה בכלל מדבר.

משתמש משקיע האוואטר של falafel
    שם פרטי
    אנדרי
    לייקים
    0
    נקודות
    891
    משפט מחץ
    Lifes a bitch, and then u die

די לריב. זכרו - לשמור על תרבות וויכוח

נעול
    FalafeL Aka Andre

נושא נעול
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:16.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,501,298 | הודעות: 8,201,891 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect