-ליברפול החתימה את הבלם הבן 17 מבוקה ג'וניורס אמילינו אינסואה
-אינטר מפעילה לחצים כבדים על קשר ריבר פלייט,פרננדו בלוצ'י להגיע אליהם,ולא לעבור לספרד (ריאל ואתלטיקו מאוד רוצות אותו).
-ליברפול החתימה את הבלם הבן 17 מבוקה ג'וניורס אמילינו אינסואה
-אינטר מפעילה לחצים כבדים על קשר ריבר פלייט,פרננדו בלוצ'י להגיע אליהם,ולא לעבור לספרד (ריאל ואתלטיקו מאוד רוצות אותו).
נערך לאחרונה על ידי Silva; 08-12-2006 בשעה 21:04.
|
|
קולאוטי עובד לפומאס ב 1-3 מיליון
בטח יביאו מישהו בימקומו
יאללה מכבי שלי תתנו הכל בישבילי כי עד המוות זה את ואני
^
על מה אתה מדבר?
בשביל מה להביא בלם צעיר אני לא מבין
צריך שחקן יציב שיודדע מה זה כדורגל שינהיג את מרכז ההגנה כמו סמי
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
הדבר היחיד שיכול למנוע ממסי להיות אחד השחקנים הטובים בעולם זה פציעה, ואני לא מאמין שיהיה לו כזה מזל רע..
הוא רק יסבול באינטר..וגם זה לא יעבוד שמה...ומי אמר שבארסה יוותרו ככה על מסי?
רוצים שטרזגה יעבור לליון או קבוצות אחרות ב21 מיליון ליש"ט...יש גם הצעות על בופון כמובן...
שבשנקו לא יעזוב את צ'לסי כי הוא מקורב לאברמוביץ'...אברמוביץ' ישאיר אותו...ככה לפחות מלר אומר..
מילאן זקוקה לו נואשות. ואם מילאן לא מחזירים אותו הם חייבים חלוץ שלא שכח איך לשים גול. ג'ילרדיניו לא פוגע מהשניה שהוא בא למילאן בשנה שעברה...פיפו מחטיא כל מצב. כל מצב. למרות שאני במקום ברלוסקוני לא הייתי משקיע בעונה הזאת ..הוא לא יקח אליפות ואת ליגת האלופות אני אופתע אם הם יגיעו לרבע שלא נדבר על חצי..הוא צריך לחשוב כבר על העונה הבאה.....ושיפסיק להתעלף חח..
ליברפול מעוניינים בדויד טרזגה
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
אני מאמין שרונאלדו יעזוב את ריאל... ואולי יבוא למנצ'סטר
יאללה מכבי שלי תתנו הכל בישבילי כי עד המוות זה את ואני
תתארו לכם חוד של פרד וטרזגה. קארו ובנזמה זה לא אותה רמה. מאלודה משחק באגף שמאל זה המקום שלו...לא צריכים לשים אותו חלוץ סתם...ווילטורד לא תמיד בהרכב וגם ככה שמים אותו בצד ימין...והוא בכלל לא באותה רמה של טרזגה....הם יכולים להרשות לעצמם אותו כל שנה הם מוציאים כמה שחקנים ודופקים קופה...
נערך לאחרונה על ידי O-MaN1; 09-12-2006 בשעה 16:27.
אני מאוד שפרגי יביא חלוץ נוסף וגם את הארגריבס אנחנו בכושר מצויין אבל העומס עצום וזה יכול לפגוע בנו הוא חייב להביא עוד 2 שחקנים לפחות