קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [החלפה] סטים | כסף דרך בנק דואר ישראל
    על ידי דור12 בפורום החלפות
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 26-11-2010, 17:53
  2. [פרסום] אתר אנטישמי ערבי שמשמיץ את ישראל, פרטים עליו ואיך להרוס אותו.
    על ידי OverPowered בפורום האקינג ואבטחת מידע
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 13-10-2010, 07:48
  3. [פרסום] תראו מה ערבי רשם עלי ועל כל עם ישראל..
    על ידי alonsaar בפורום פוליטיקה וחדשות
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 02-06-2010, 14:13
  4. [כתבה] בנק ישראל התערב - הדולר המשיך לרדת
    על ידי DarkDevil בפורום פוליטיקה וחדשות
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 08-01-2010, 17:41
  5. תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 05-06-2009, 16:48
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

הצעת ערביי ישראל: בנק ערבי

ברירת מחדל הצעת ערביי ישראל: בנק ערבי

מאת: יואב שטרן, הארץ.

במסגרת מסמך החזון לעתיד הערבים בישראל מציעים המחברים לחזק השילוב עם המגזר היהודי בכל הקשור לנושאים כלכליים

נשים בנצרת בתוכנית ויסקונסין. רצון להגביר השתתפות נשים בכוח העבודה (סוכנות גיני)

מסמך "החזון העתידי של הערבים הפלסטינים בישראל", שפורסם לפני שבוע בנצרת, עוסק ביחסים בין ערבי ישראל עם המדינה. כ-40 אינטלקטואלים ערבים, נציגי זרמים פוליטיים שונים במגזר הערבי, פעלו במשך קרוב לשנה וחצי לגיבושו. לפני שבוע הוצג ב"הארץ" פרק ובו דרישה שישראל תשנה את אופייה ותהפוך למדינה דו לאומית, שבה לציבור הערבי זכות וטו על החלטות הציבור היהודי. לעומת זאת, בהקשר הכלכלי מציג המסמך גישה פשרנית יותר.

הפרק העוסק בפיתוח הכלכלי של הציבור הערבי מציג דרישה לחיזוק הכלכלה הערבית בישראל לצד השתלבות במשק הישראלי החזק, ושויון בחלוקת המשאבים הכלכליים. "רמת הפיתוח הכלכלי בערים ובכפרים הערביים אינה מאפשרת היווצרות כלכלה אתנית", נכתב בפרק, "הגענו למסקנה כי החלופה הטובה ביותר שעומדת בפני האזרחים הערבים היא ההשתלבות בסדר הכלכלי החדש".

המסמך דורש מישראל להקצות לציבור הערבי קרקע ומשאבים לצורך יצירת תשתיות כלכליות. במקביל, הוא דורש מהציבור הערבי להשתנות כדי להתחזק. אחת ההצעות היא להקים בנק ערבי חדש אשר בניגוד לבנקים הישראלים הקיימים יפעל לחיזוק המגזר הערבי. אפשרות אחרת היא לשתף פעולה עם בנקים בינלאומיים שיציעו תמריצים למשקיעים ועסקים ערבים.

ההצעות חוברו על ידי פרופסור עזיז חידר, ממכון ון ליר ומכון טרומן שבאוניברסיטה העברית בירושלים. אתמול אישר חידר ל"הארץ" כי בתחום הכלכלי קיימת דרישה להשתלבות בישראל, אך הוסיף כי במקביל לה האזרחים הערבים חייבים לפעול כדי לשמור על המאפיינים הייחודיים להם. בין השאר, הוא הוסיף, יש לשנות את תרבות הצריכה ולפעול להכשרת כוח אדם מקצועי: "יש לציבור הערבי כסף רב אשר מופנה לענינים חיצוניים, הקשורים לכבוד, במקום להכשרה והשקעה. יש גם כוח אדם רב ומקצועי שאינו מנוצל. זה כולל נשים, שהשתתפותן בכוח העבודה נמוכה. אנחנו חייבים להפוך את אלה למנופים כלכליים".

Mirko Crocop K-1

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    שם פרטי
    מיכל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    יהודי, איפה שאתה ואיך שאתה, הקב"ה אוהב אותך!

בוא נקים להם גם מדינה למה לא, נקים להם צבא (נשק לא חסר להם חחח), נקים להם בתי חולים, נקים להם ממשלה, ניתן להם את הארץ ונעוף מפה...איזה יופי

ציטוט נכתב במקור על ידי michal צפיה בהודעה
    בוא נקים להם גם מדינה למה לא, נקים להם צבא (נשק לא חסר להם חחח), נקים להם בתי חולים, נקים להם ממשלה, ניתן להם את הארץ ונעוף מפה...איזה יופי
    ובכל זאת עם כל הצניות, הדעה שלך לא ממש נחשבת עם מתחשבים בעובדה שאת רוצה שכל ההומואים והלסביות ימותו ואת שונאת ערבים.. ואת דתייה.
    string s = "אנחנו אוהבים אותך יפרו";

משתמש מכור
    שם פרטי
    מיכל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    יהודי, איפה שאתה ואיך שאתה, הקב"ה אוהב אותך!

ציטוט נכתב במקור על ידי soundforge צפיה בהודעה
    ובכל זאת עם כל הצניות, הדעה שלך לא ממש נחשבת עם מתחשבים בעובדה שאת רוצה שכל ההומואים והלסביות ימותו ואת שונאת ערבים.. ואת דתייה.
    אני לא אמרתי שנהרוג עכשיו את כל ההומאים והלסביות
    אני רואה בשונה ממך בערבים כאוייב, אני מבדילה בין חבר לאוייב. אתה אוהב ערבים? תיהיה בריא...
    וכן, ב"ה אני דתיה גאה , אם יש לך בעיות עם זה כמה חבל ואני מקווה שיום אחד תפתור אותם. ומה זה קשור לזה שאני דתייה ואם הדעה שלי מתקבלת או לא?!
    .

GaM3oVeR
    אורח

ערבי זה אוייב זה הכל , לא סתם אומרים שצריך להרוג אותם .

למה לא אומרים בו נירצח איטלקים צ'כים אנגלים ? כי הם לא אוייב .

וערבי הוא כן אוייב .

משתמש באימונים
    לייקים
    0
    נקודות
    103

ציטוט נכתב במקור על ידי GaM3oVeR צפיה בהודעה
    ערבי זה אוייב זה הכל , לא סתם אומרים שצריך להרוג אותם .
    מה התגובה הזו קשורה תגיד לי אז מה מי שאומר שצריך לירצוח אותם מפגר על כול הרואש ואז אתם בוים שנהרגו יהודים בשואה אז נחשו מה אנחנו ניצא פה גרועים יותר

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 04:50.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,081 | הודעות: 8,198,674 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect