נכתב במקור על ידי
insent
אם כך אתה מדבר בתור אוהד...
לא פלא שהשנה אני עכשיו בטוח לגמרי שמכבי ת"א לא תזכה באליפות...
1. אתה מזלזל בשחקנים שלך... ורק העובדה שהשוער שלכם הצליח למנוע שערים וגם ההגנה אומר שיש סגל
טוב, אז במקום לרדת על שחקנים, תפרגן...
2. איך אתה מצפה שאני לא יבוא בטענות כאשר הכוח עמידר ר"ג מקום לפני אחרון או אחרון לא יודע.. באה לבית"ר
להתסגר ולעשות בונקר וכמעט ניצחה את המשחק.. מכבי ת"א שהיא מקום 3 בליגה באה למשחק ולא הגיעה אפילו
לחצי של החצי של החצי של הזדמנות... כלום היא לא הגיעה, כי קבוצה מעפנה, ופשוט כמו שברקוביץ' אמר
שעם מכבי לא תתחיל לדאוג היא תמצא את עצמה מתחת לקו האדום עמוק עמוק...
3. ביזיון שקבוצה של 150 מיליון? אנחנו ניצחנו אותכם בבית 2-1, אנחנו מקום 1 בליגה, פתחנו לכם את התחת
ביום ראשון, אממ אותי זה מספק.. אם אותך לא זה עניין שלך בלבד..
4. ביזיון שמכבי שיחקה בלי ברירה??.. חחחחח עלק מתמודדים על האליפות... אנחנו באנו לכם במחזור 1 וניצחנו
גם שמה היה בלי ברירה? או שעכשיו תגיד לי זה היה רק בפתיחת הליגה, אנחנו ככה ואנחנו ככה...
5. כל אחד רושם לא חשוב גביע הטוטו, למה שאלי כהן ישתף שחקנים אחרים.. והם שיחקו רק לפני יומיים מו בית"ר.. תשובה אחת... קבוצה עלובה ומטומטמת.. גביע הטוטו = כסף.. למכבי יש כסף? לא נראה לי.. ובמקום שבית"ר
שלא צריכה כסף, ומכבי כן צריכה, אנחנו מנצחים גם אם השחקנים הכי מעפנים שלנו בהרכב שאף פעם לא שיחקו
לעומת מכבי ששמה את תמיר כהן, ולירן כהן, ומפסידה למחליפים של הכוח 2-0 בבית... איי איי....
קיצר מקווה שהבהרתי את עצמי...