קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [ידיעה]מכבי הפסידה לצסק"א 76:59
    על ידי Michael. בפורום כדורסל
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 03-10-2008, 14:44
  2. [ידיעה]מכבי הפסידה לפאו 100:96
    על ידי Michael. בפורום כדורסל
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 24-09-2008, 17:37
  3. [כתבה] מכבי ת"א הפסידה באנדורה!
    על ידי -YoSsI- בפורום כדורגל
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 20-07-2007, 13:32
  4. מכבי הפסידה לרינג'רס!
    על ידי Red Devils בפורום כדורגל
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 04-11-2006, 17:00
  5. הזרים לא הרשימו , מכבי ת"א הפסידה לראשל"צ
    על ידי -=-מתן^אלחלו-=- בפורום כדורגל
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 26-01-2006, 20:07
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 25 מתוך 25

מכבי ת"א הפסידה 2-0 להכח עמידר ר"ג! - עמוד 2

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    290
    משפט מחץ
    שתוק יא מניאק!

ואה ואה אם על כל שטות שיש פה אהיתי מקבל שקל לא אהיתי צריך לשלוח תטופס של ההגרלה כי כבר היה לי ת' 50 מיליון

בקשר לגביע הטוטו
    תשמע מכבי מתחילת העונה רק מפסידה בגביע הטוטו וראיתה ברוך ה' שבליגה הולך לא רע....
    בקשר למשחק ביום ראשון
    איך אתם מבלבלים במוח שמכבי לא מתאימה לאליפות..
    אם שמתם לב ב10 דק' ראשונות מכבי שיחקה התקפי ולחצה במגרש שלכם אבל אחרי זה שהענינים התחילו לזוז ובקישור שזה מה שבעיקר עשה לביתר תמשחק, ניצב בואטנג ואלברמן הסוסים על ראזיץ ומישאלוב ההומואים והביאו לכם תהיתרון הגדול אז שאתה עם צעירים ובלי קישור מה אתה עוד רוצה לעשות? הוצאנו תיקו הבאנו נקודה הביתה ביתר לא ברחה, בינאור ראזיץ עף לבית ולוני הבטיח חיזוק משמעותי ובעזרת ה' שהוא גם יבוא ובגדול

ופורום של השחקן ה12 אחד הביא משפט קטלני ביותר (אני לא זוכר בדיוק..): "אדם רואה ליכלוך על שערו של חברו, בזמן שלא מבחין בזבוב על אפו" (משו כזה)
    ביזיון שמכבי שיחקה בונקר בליל ברירה???
    ביזיון שקבוצה של 150 מיליון לא הצליחו להכניע 2 ילדים + יחיאל ה0 ועוד 2 זרים בתקציב של חצי מהזר שלכם!!

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של O-MaN1
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    4
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    You've just stepped up to an entirely new playing field. Hope you know the rules of the game.

הך הך הכח.

גביע הטוטו לא מזיז לאף אחד, וגם אי אפשר לצפות מאלי כהן שיעלה הרכב ששווה משהו שלפני יומיים הקבוצה שיחקה מול בית"ר.

משתמש כבוד האוואטר של Desire
    לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ
    אם דוחפים לעכבר 2 ק"ג אורז, בסוף הוא מת

ציטוט נכתב במקור על ידי itay צפיה בהודעה
    ואה ואה אם על כל שטות שיש פה אהיתי מקבל שקל לא אהיתי צריך לשלוח תטופס של ההגרלה כי כבר היה לי ת' 50 מיליון

בקשר לגביע הטוטו
    תשמע מכבי מתחילת העונה רק מפסידה בגביע הטוטו וראיתה ברוך ה' שבליגה הולך לא רע....
    בקשר למשחק ביום ראשון
    איך אתם מבלבלים במוח שמכבי לא מתאימה לאליפות..
    אם שמתם לב ב10 דק' ראשונות מכבי שיחקה התקפי ולחצה במגרש שלכם אבל אחרי זה שהענינים התחילו לזוז ובקישור שזה מה שבעיקר עשה לביתר תמשחק, ניצב בואטנג ואלברמן הסוסים על ראזיץ ומישאלוב ההומואים והביאו לכם תהיתרון הגדול אז שאתה עם צעירים ובלי קישור מה אתה עוד רוצה לעשות? הוצאנו תיקו הבאנו נקודה הביתה ביתר לא ברחה, בינאור ראזיץ עף לבית ולוני הבטיח חיזוק משמעותי ובעזרת ה' שהוא גם יבוא ובגדול

ופורום של השחקן ה12 אחד הביא משפט קטלני ביותר (אני לא זוכר בדיוק..): "אדם רואה ליכלוך על שערו של חברו, בזמן שלא מבחין בזבוב על אפו" (משו כזה)
    ביזיון שמכבי שיחקה בונקר בליל ברירה???
    ביזיון שקבוצה של 150 מיליון לא הצליחו להכניע 2 ילדים + יחיאל ה0 ועוד 2 זרים בתקציב של חצי מהזר שלכם!!
    אם כך אתה מדבר בתור אוהד...
    לא פלא שהשנה אני עכשיו בטוח לגמרי שמכבי ת"א לא תזכה באליפות...
    1. אתה מזלזל בשחקנים שלך... ורק העובדה שהשוער שלכם הצליח למנוע שערים וגם ההגנה אומר שיש סגל
    טוב, אז במקום לרדת על שחקנים, תפרגן...
    2. איך אתה מצפה שאני לא יבוא בטענות כאשר הכוח עמידר ר"ג מקום לפני אחרון או אחרון לא יודע.. באה לבית"ר
    להתסגר ולעשות בונקר וכמעט ניצחה את המשחק.. מכבי ת"א שהיא מקום 3 בליגה באה למשחק ולא הגיעה אפילו
    לחצי של החצי של החצי של הזדמנות... כלום היא לא הגיעה, כי קבוצה מעפנה, ופשוט כמו שברקוביץ' אמר
    שעם מכבי לא תתחיל לדאוג היא תמצא את עצמה מתחת לקו האדום עמוק עמוק...
    3. ביזיון שקבוצה של 150 מיליון? אנחנו ניצחנו אותכם בבית 2-1, אנחנו מקום 1 בליגה, פתחנו לכם את התחת
    ביום ראשון, אממ אותי זה מספק.. אם אותך לא זה עניין שלך בלבד..
    4. ביזיון שמכבי שיחקה בלי ברירה??.. חחחחח עלק מתמודדים על האליפות... אנחנו באנו לכם במחזור 1 וניצחנו
    גם שמה היה בלי ברירה? או שעכשיו תגיד לי זה היה רק בפתיחת הליגה, אנחנו ככה ואנחנו ככה...
    5. כל אחד רושם לא חשוב גביע הטוטו, למה שאלי כהן ישתף שחקנים אחרים.. והם שיחקו רק לפני יומיים מו בית"ר.. תשובה אחת... קבוצה עלובה ומטומטמת.. גביע הטוטו = כסף.. למכבי יש כסף? לא נראה לי.. ובמקום שבית"ר
    שלא צריכה כסף, ומכבי כן צריכה, אנחנו מנצחים גם אם השחקנים הכי מעפנים שלנו בהרכב שאף פעם לא שיחקו
    לעומת מכבי ששמה את תמיר כהן, ולירן כהן, ומפסידה למחליפים של הכוח 2-0 בבית... איי איי....

קיצר מקווה שהבהרתי את עצמי...

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אם ישבני היה שריר הייתי האיש החזק ביותר בעולם"

יאללה הכ''ח כל הכבוד ע שיתם עמנו מצווה
    בליבי כבר נחרט שמכבי חיפה היא האחת

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    290
    משפט מחץ
    שתוק יא מניאק!

ציטוט נכתב במקור על ידי insent צפיה בהודעה
    אם כך אתה מדבר בתור אוהד...
    לא פלא שהשנה אני עכשיו בטוח לגמרי שמכבי ת"א לא תזכה באליפות...
    1. אתה מזלזל בשחקנים שלך... ורק העובדה שהשוער שלכם הצליח למנוע שערים וגם ההגנה אומר שיש סגל
    טוב, אז במקום לרדת על שחקנים, תפרגן...
    2. איך אתה מצפה שאני לא יבוא בטענות כאשר הכוח עמידר ר"ג מקום לפני אחרון או אחרון לא יודע.. באה לבית"ר
    להתסגר ולעשות בונקר וכמעט ניצחה את המשחק.. מכבי ת"א שהיא מקום 3 בליגה באה למשחק ולא הגיעה אפילו
    לחצי של החצי של החצי של הזדמנות... כלום היא לא הגיעה, כי קבוצה מעפנה, ופשוט כמו שברקוביץ' אמר
    שעם מכבי לא תתחיל לדאוג היא תמצא את עצמה מתחת לקו האדום עמוק עמוק...
    3. ביזיון שקבוצה של 150 מיליון? אנחנו ניצחנו אותכם בבית 2-1, אנחנו מקום 1 בליגה, פתחנו לכם את התחת
    ביום ראשון, אממ אותי זה מספק.. אם אותך לא זה עניין שלך בלבד..
    4. ביזיון שמכבי שיחקה בלי ברירה??.. חחחחח עלק מתמודדים על האליפות... אנחנו באנו לכם במחזור 1 וניצחנו
    גם שמה היה בלי ברירה? או שעכשיו תגיד לי זה היה רק בפתיחת הליגה, אנחנו ככה ואנחנו ככה...
    5. כל אחד רושם לא חשוב גביע הטוטו, למה שאלי כהן ישתף שחקנים אחרים.. והם שיחקו רק לפני יומיים מו בית"ר.. תשובה אחת... קבוצה עלובה ומטומטמת.. גביע הטוטו = כסף.. למכבי יש כסף? לא נראה לי.. ובמקום שבית"ר
    שלא צריכה כסף, ומכבי כן צריכה, אנחנו מנצחים גם אם השחקנים הכי מעפנים שלנו בהרכב שאף פעם לא שיחקו
    לעומת מכבי ששמה את תמיר כהן, ולירן כהן, ומפסידה למחליפים של הכוח 2-0 בבית... איי איי....

קיצר מקווה שהבהרתי את עצמי...
    ואי ואי אתה כזה טי_ש לפעמים
    חיבים לרשום בחוקים של הפורום "אם שותים בפורום לא כותבים!!"

1. תקרא שוב ועם ציון 30 בהבנת הנקרא זה מספיק כדי להבין שהזלזול רק בראזיץ ומישאלוב
    2. או הנקודה הזאות טיפ טיפה מסובכת וצריך ציון 35 בהבנת הנקרא כדי להבין את מה שאמרתי אז שוב אני רושם בתקווה שאולי הפעם תבין
    מכבי ב10 דק' ראשונות שיחקו התקפי ביותר ואפילו לחצו את ביתר במגרש שלה וליד השוער... אבל אחרכך שהענינים התחילו לזוז היה אפשר לראות בבירור תהיתרון הגדול (שזה מה שהרס אותנו) בואטנג ואלברמן מול ראזיץ שלא קשור לכדורגל ומישאלוב, ואז קיבלתם קישור קטלני ושאתה בלי קישור + צעירים בליל ברירה מכבי נכנסה ל"בונקר"
    3. ואי מה אתה קשורר מדברים על א' אתה עונה על ז'. אתה צוחק על מכבי שהיא שיחקה ביום ראשון בונקר?
    אז תראה את ביתר שלך קבוצה של 150 מיליון לא מצליחה להכניע 2 צעירים + 2 זרים בתקציב שלא שווה חצי מזר שלכם +שחקן בינוני, ותחשוב לבד מה יותר בושה
    4. למקרה שאתה לא זוכר (או פשוט לא יודע ואוהב לשחק אותה מבין גדול) אז אם תסתכל על שאר המשחקים של מכבי מול "קבוצות גדולות" אז במבט קל אפשר לראות את מכבי מביסה את הפועל 3:1 ואונסת את חיפה עד כדי כך שכל היציע שלהם חגג שהם הצליחו להוציא נקודה, אז כולה במשחק אחד נגד ביתר היתה לנו בעיה גדולה בקישור, זהו עכשיו עובדים על זה ובינואר יבוא חיזוק בקישור
    5. תהנה מה2 שקל החדשים של ביתר

לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי itay צפיה בהודעה
    ואי ואי אתה כזה טי_ש לפעמים
    חיבים לרשום בחוקים של הפורום "אם שותים בפורום לא כותבים!!"

1. תקרא שוב ועם ציון 30 בהבנת הנקרא זה מספיק כדי להבין שהזלזול רק בראזיץ ומישאלוב
    2. או הנקודה הזאות טיפ טיפה מסובכת וצריך ציון 35 בהבנת הנקרא כדי להבין את מה שאמרתי אז שוב אני רושם בתקווה שאולי הפעם תבין
    מכבי ב10 דק' ראשונות שיחקו התקפי ביותר ואפילו לחצו את ביתר במגרש שלה וליד השוער... אבל אחרכך שהענינים התחילו לזוז היה אפשר לראות בבירור תהיתרון הגדול (שזה מה שהרס אותנו) בואטנג ואלברמן מול ראזיץ שלא קשור לכדורגל ומישאלוב, ואז קיבלתם קישור קטלני ושאתה בלי קישור + צעירים בליל ברירה מכבי נכנסה ל"בונקר"
    3. ואי מה אתה קשורר מדברים על א' אתה עונה על ז'. אתה צוחק על מכבי שהיא שיחקה ביום ראשון בונקר?
    אז תראה את ביתר שלך קבוצה של 150 מיליון לא מצליחה להכניע 2 צעירים + 2 זרים בתקציב שלא שווה חצי מזר שלכם +שחקן בינוני, ותחשוב לבד מה יותר בושה
    4. למקרה שאתה לא זוכר (או פשוט לא יודע ואוהב לשחק אותה מבין גדול) אז אם תסתכל על שאר המשחקים של מכבי מול "קבוצות גדולות" אז במבט קל אפשר לראות את מכבי מביסה את הפועל 3:1 ואונסת את חיפה עד כדי כך שכל היציע שלהם חגג שהם הצליחו להוציא נקודה, אז כולה במשחק אחד נגד ביתר היתה לנו בעיה גדולה בקישור, זהו עכשיו עובדים על זה ובינואר יבוא חיזוק בקישור
    5. תהנה מה2 שקל החדשים של ביתר
    1. הבנת הנקרא אני יודע טוב מאוד... כנראה שאתה הטפ_ש בינינו...
    2. כרגיל כל מה שאתה רושם תירוצים.. אין לך תשובות.. התרגלתי כבר....

קיצר השנה בית"ר תיקח אליפות ואז תראה כמה אני יצחק עלייך....

משתמש משקיע
    לייקים
    13
    נקודות
    779
    משפט מחץ
    אין קונים חתול בשק

הבעיה של ביתר היא בחלק הקידמי
    ועם כל הכסף של גאידמק ביתר הייתה צריכה להיות להיות בהפרש גבוה מכל הקבוצות
    ביתר סתם מסריחים פאביני השמן הזה לא מסוגל לשים גולים
    המאמנים שם בלחץ למה כל פעם שביתר מפסידה מפטרים את המאמן
    חרא קבוצה

ולמה אתם תופסים מביתר כולה 3 נק הפרש ממכבי

לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי 619 צפיה בהודעה
    הבעיה של ביתר היא בחלק הקידמי
    ועם כל הכסף של גאידמק ביתר הייתה צריכה להיות להיות בהפרש גבוה מכל הקבוצות
    ביתר סתם מסריחים פאביני השמן הזה לא מסוגל לשים גולים
    המאמנים שם בלחץ למה כל פעם שביתר מפסידה מפטרים את המאמן
    חרא קבוצה

ולמה אתם תופסים מביתר כולה 3 נק הפרש ממכבי
    פביאני שמן מסריח ששיחק בחלק הקדמי הכי טוב מול מכבי, וכבש אתמול מול אשדוד..
    ולא אתה טועה... כדי להיות קבוצה צריך זמן, וצריך להתחבר, וזה לוקח שנה - שנתיים
    לפחות... לדוגמא: צ'לסי, ריאל מדריד....

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    1,820
    משפט מחץ
    אין דבר יותר שנוא מהשנאה..!

גביע הטוטו מכין מצוין לליגה.
    חיפה ניצחה בטוטו ניצחה גם בליגה.

לשריף נגמר המזל,הפושעים הגיעו לעיירה.
    סופסוף מכבי חוזרת למסלול האמיתי שלה.

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    290
    משפט מחץ
    שתוק יא מניאק!

ציטוט נכתב במקור על ידי insent צפיה בהודעה
    1. הבנת הנקרא אני יודע טוב מאוד... כנראה שאתה הטפ_ש בינינו...
    2. כרגיל כל מה שאתה רושם תירוצים.. אין לך תשובות.. התרגלתי כבר....

קיצר השנה בית"ר תיקח אליפות ואז תראה כמה אני יצחק עלייך....
    1. הבנת הנקרא שלך אולי "טובה מאוד" יחסית לבלונדינת בגן חובה
    2. אם אתה לא רואה כאן תשובות אז אתה ממש ילד קטן אבל לא נורא חמוד יום יבוא וגם אתה תגדל
    3. מה הקשר? אז ביתר תיהיה אלופה מענין לי תתחת, איפה ראיתה אצלי זילזול בסגל של ביתר? אתה תוכל לצחוק עלי רק עם העונה מכבי תרד ליגה

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:26.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,903 | הודעות: 8,174,490 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect