אין מצב שיעבירו את החוק הזה גם לפי הנתונים שאתה רואה עכשיו שזה יגיע להצבעה המסכמת לא יצביעו בשביל זה תיודע למה?...אחרי זה יותר יתחילו במקום לצאת למסיבות לצאת לרחוב לשתות וודקה בירות וזה ויהיה פי 10 יותר מכות בכל שכונה ושכונה
אין מצב שיעבירו את החוק הזה גם לפי הנתונים שאתה רואה עכשיו שזה יגיע להצבעה המסכמת לא יצביעו בשביל זה תיודע למה?...אחרי זה יותר יתחילו במקום לצאת למסיבות לצאת לרחוב לשתות וודקה בירות וזה ויהיה פי 10 יותר מכות בכל שכונה ושכונה
|
|
אני חושב שזה גם צודק וגם לא .
אני לא אוהב להכנס למועדון ולראות שיש הרבה בני 16 [סליחה אם אני פוגע] אבל אני נהנה הרבה פחות .
בכל מקרה אני חושב שצריך לבטל את החוק ולהביא לסלקציה יותר גדולה .
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
צריכים לעשות הפרדה זה הכל
מועדונים ל18+ ומועדונים לקטינים
ובכל אחד לממש את התנאים המתאימים
אנלא מבינה מה עשו מזה כזה סיבוך...
אני בת.
(ואפילו רשמתי את זה בורוד... בסדר?)
בדיוק מה שהתכוונתי :]
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
סעמקק כולם מניאקים......
מה עד 12 מהההההההההההההההההה
לא שווה בכללל סעמקקק
בתהליכי פרישה מאטרף.
חחחחח אחי זה לא ייצא לפועל...ולמה תחושב שמישהו ילך למסיבה עם זה יצא באמת?...עד 12 טוב שלא רק ב11 וחצי לכיוון הלילה אני רק יוצא למועדונים לא לפני זה שהמסיבה תתחמם קצת (טרנסים שיבואו יותר אנשים וכאלה)