לינק לכתבה: http://www.one.co.il/cat/articles/ar...id=85174&bz=47
מה דעתכם?
אם תהיה החתמה, היא תהיה טובה או לא?
לינק לכתבה: http://www.one.co.il/cat/articles/ar...id=85174&bz=47
מה דעתכם?
אם תהיה החתמה, היא תהיה טובה או לא?
|
|
לא טוב בכלל!! במקום שבית"ר עם כל הכסף שלה תשקיע בשחקנים צעירים (ואני לא מתכוון לילדים בני 18,20 אלא שחקנים 25,26 עם ניסיון) הם עסוקים בלהחתים שחקנים מבוגרים וגמורים..
בית"ר לדעתי עם הפוטנציאל שלה צריכה להביא חלוץ עם קבלות יותר מוכחות מאלה.. ולא שחקן מליגה שנייה באנגליה (למרות שעדיין ליגה שנייה באנגליה יותר טובה מפה) ואני בכלל לא בטוח שצריך דווקא חלוצים כשיש לך את יצחקי שחוזר לאט לאט לכושר את תמוז ואת בן שושן...
אבל אם כבר להביא חלוץ אז צריך משהו איכותי וטוב.. לא כמו עם פינטו שנדפקנו איתו ועכשיו אין מה לעשות איתו כי יש לו חוזה לעוד שנתיים חוץ מהעונה הזאת ויש לו חוזה ענק וצריכים לחפש פתרונות כדי להעיף אותו...
אסור פשוט אסור ללכת על משהו בינוני ושאתה לא יודע את התפוקה שלו!!! עדיף כבר לא להביא בכלל...
בכל מקרה אללהה בית"ר!!!!! =]
29894362
החלוץ הזה הבקיע במדי טובגו 68 שערים מה אתה מבלבל את השכל...
הוא נחשב לסקורר ענק בקובנטרי... גם אם הגיל שלו 29 הוא סקורר ענק...
וכמו שאמרת החלוצים של בית"ר הם צעירים וחסרי ניסיון... ראית כמה שגיאות עשה
טוטו תמוז במשחק מול הפועל ת"א... תילך לאימון של בית"ר פעם אחת גם.. ותראה כמה
הם חסרי ניסיון באימון, הם כל הזמן מחפשים את הרשת לבד כאשר יש מיליון שחקנים בצדדים..
אז צריך לתת לשחק כמובן כדי שיצברו ניסיון, אבל יותר חשוב להביע סקורר גדול שיהיה לצדם...
נערך לאחרונה על ידי Desire; 19-12-2006 בשעה 11:20.
גם קרספו בן איזה 32 והוא סקורר....
זה לא קשור לגיל זה קשור לאופי של השחקן, אבל כן עדיף מישהו סקורר בן 24-26
יכול להיות טוב הוא נשמע שחקן טוב ממה שכתבו עליו.
אחרי הכל בית"ר צריכים חלוץ סקורר, טוטו ובן שושן מצויינים אבל כמות גולים מספקת אני עדיין לא רואה.
דבר ראשון וואו טרנידד וטובגו איזו נבחרת.
כל הנבחרת האלו מאפריקה ומאמריקה מגיעות למונדיאל רק בגלל הבתים היחסית קלים שלהם כמו כן גם איראן באסיה.
היא לא ממש חזקה.
עכשיו אף אחד לא יודע איך החלוץ משחק כיום וממש בימים האחרונים.
אל תסתמכו על כתבות כאלו,זה הכול תלוי בכתב.
אם הכתב אוהד בית"ר הוא יגיד זה וזה והכתב אוהד הפועל אז הוא קצת יקצין לרעה ככה זה וזה שקוף.
נראה חלוץ טוב אבל קודם כל להפטר מפינטו שאין לו כלום ולתת לשושן ותמוז בנתיים לפתוח בהרכב הם דור העתיד של הכדורגל הישראלי וחייבים לתת להם קרדיט.
קודם כל הייתי בלא מעט אימונים של בית"ר אז אני מבין וגם אמרתי את זה שהם עדיין חסרי ניסיון...
עכשיו בקשר לשחקן... תראה גם פינטו בא עם קבלות ואמרו חלוץ ענק ואפילו החתימו אותו ל3 עונות בחוזה ענק!!! ושורה תחתונה הוא לא תרם כלום!
לדעתי צריכים להביא חלוץ עוד פעם מנוסה אבל לא מבוגר משהו בסביבות 24-26 אם בית"ר רוצה להצליח כי ג'ון לא יצליח למשוך יותר מדי עונות בכושר הנוכחי שלו ובית"ר צריכים לחשוב על העתיד היותר רחוק ולא רק על העונה הקרובה ולהביא חלוץ לחצי עונה או לעונה וחצי לדעתי זה מוטעה כי בסך הכל ככל שהשחקן יותר זמן עם הקבוצה ככה הוא מתחבר יותר ומרגיש יותר טוב ומצליח הרבה יותר...
אז לסיכום לדעתי לא צריך להביא את ג'ון אלא לעבוד טיפה יותר קשה (בסקאוטינג) ולהוציא טיפה יותר כסף ולהביא חלוץ צעיר, מנוסה, סקורר ולבנות את בית"ר לשנים הקרובות לא רק להשנה או לשנה הבאה...
ד.א - אם ג'ון יצליח בבית"ר אז זה יהיה נהדר!!! ואני יהיה הראשון שיחזור בו מדבריו...
לא משנה איזה שחקן יביאו העיקר שבית"ר תצליח!!
נערך לאחרונה על ידי Elisha; 19-12-2006 בשעה 13:27.
29894362
חחח איזה מצחיקים אתם מילה במילה אמרתם שאגנסו ופינטו באו
בואנה יש להם איזה 4 חלוצים לא צריכים עוד אחד מבזבזים לגאדימק את הכסף