התאהבתי במישהי ויש לה חבר,עכשיו החבר שלה הוא אחד החברים הטובים שלי...
ואני והיא מלים פול זמן ביחד...ואני מרגיש שאין לי שום דבר לעשות בנידון עד שהם יפרדו...
התאהבתי במישהי ויש לה חבר,עכשיו החבר שלה הוא אחד החברים הטובים שלי...
ואני והיא מלים פול זמן ביחד...ואני מרגיש שאין לי שום דבר לעשות בנידון עד שהם יפרדו...
כבד לHumanMetal על התוסף הזהוכמובן מזל טוב על הזכיה בליגה
|
|
צודק ..
תחשוב על זה הפוך .. אם חבר שלך היה אוהב את חברה שלך ..
והיה עוד קורה משהו ביניהם [אולי] .. היית מאוכזב/כועס/עצבני/עצוב לא?
וגם ברגע שהם יפרדו .. אל תקפוץ בשניה על המציאה - קח ת'זמן היא לא הולכת לשום מקום.
And I never wanna say goodbye
But girl you make it hard to be faithful
With the lips of an angel
וואי.
האני זו צביעות.
לפני פחות מחודש כתבת כאן הודעה בפורום משו ששלחת לחברה שלך.. משו כמו "מאמי אני אוהב אותך כל כך" או משו כזה.
עכשיו אתה נפרד ממנה. ואז אתה אומר שאתה אוהב מישהי אחרת?
זו צביעות לשמה.
לא נראה לי שאתה מדבר על אהבה אלא סתם על הידלקות... סורי אבל זו דעתי.
.The pure and simple truth is rarely pure and oh, never so simple
נראה כמו בית החרושת לעננים פשט את הרגל
או לפחות את עורו-
מפאת חוסר ביקוש,
והכל מתפרק עלינו.
לא אהבה..אבל לא יודע זה מוזר כזה...אני כל הזמן רוצה להיות איתה..נדלקתי עליה ואת חברה שלי ראיתי 4 פעמים בחודש האחרון..יותר נכון אקסית
זה ממש לא קשור ואתה יודע את זה.
גם את האקסית שלך אמרת שאהבת.
.The pure and simple truth is rarely pure and oh, never so simple
נראה כמו בית החרושת לעננים פשט את הרגל
או לפחות את עורו-
מפאת חוסר ביקוש,
והכל מתפרק עלינו.
את צריכה להכיר אותי...אני בן אדם שיורד לו מבת מהר מאוד וגם עולה מהר מאוד...
נערך לאחרונה על ידי - oR -; 20-12-2006 בשעה 01:24.
פפפפפפפפפפפפפפפעעעעעעעעעעאני יגיד לך דוגרי למה לא באלי לבוא?עשיתי שישלכו לי
SMS לטלפון של תחזית יומית מה יהיה היום לפי המזל שלי ורשמו לי שהיה לי יום ארוך ובערב אני צריך לנוח
- שנה טובה , שנה בלי מלחמות ומריבות (: -
Look at the stars,"
Look how they shine for you,
And everything you do,
" ...Yeah, they were all yellow.
עד שזה מגיע ל מצב של התאהבות !?!?!?
תוך זמן כזה קצרצר?!
אני חושבת שזה בלתי אפשרי.. להתאהב לוקח זמן.. לאהוב פחות ולהידלק אפשר בשניה..
אני חושבת שאתה מבולבל ולא יודע מה אתה רוצה מעצמך..
תתן לעצמך קצת חופש. אם אתה באמת רוצה אותה תחכה לה ואל תסכסך בינהם כי הרי הוא חבר שלך.
או שתחכה או שתמשיך הלאה.. אין הרבה מה לעשות..
קורה..
quote=Beauty_Angel;1880379]עד שזה מגיע ל מצב של התאהבות !?!?!?
תוך זמן כזה קצרצר?!
אני חושבת שזה בלתי אפשרי.. להתאהב לוקח זמן.. לאהוב פחות ולהידלק אפשר בשניה..
אני חושבת שאתה מבולבל ולא יודע מה אתה רוצה מעצמך..
תתן לעצמך קצת חופש. אם אתה באמת רוצה אותה תחכה לה ואל תסכסך בינהם כי הרי הוא חבר שלך.
או שתחכה או שתמשיך הלאה.. אין הרבה מה לעשות..
קורה..[/quote]
מסכים עם שני ... אין סיכוי שאתה מאוהב תוך זמן כזה קצר יש סיכוי שהיא מוצאת חן בעיניך ואולי אתה גם ממש מחבב אותה אבל אין מצב בעולם שהתאהבת ... יכול להיות שאתה באמת מבולבל אבל ניראה לי פשוט שאתה רוצה חברה ואין לך כרגע אז אתה חושב שאתה אוהב אותה ....אני יכול להגיד לך שאני יודע איך אתה מרגיש כי גם אני חשבתי פעם שאני מאוהב במישהי אבל מה שלעשות טעיתי ולא בגלל שהיתי חבר שלה או משהו פשוט אמרתי לעצמי להסתכל המנקודת מבט אחרת ולראות מה היא גורמת לי להרגיש וכשעשיתי ככה הבנתי שהיא לא גורמת לי להחסיר פעימה בסוף היא סתם הייתה פרחה אבל היתי בטוח שהיא כל כך יפה שלא ראיתי את זה בכל מיקרה אני ממליץ לך לשאול את עצמך מה היא גורמת לך להרגיש . מה אתה מרגיש כשאתה שומע את הקול שלה או מה אתה מרגיש כשאתה רואה אותה ואחרון חביב מה אתה מרגיש שאתה בסיביבתה? סתם דוגמאות שחשבתי פה ... אהבה זה דבר שממש קשה למיצוא ואני אומר לך שלא סביר שאתה מאוהב בטח שלא עם התשובות שלך לשאלות האלו יהיו כלום, שאני צריך לזיין אותה ושטויות כאלו .אלו סתם זיבולי שכל, תחסוך זמן יקר ,שלך שלה, ולשלנו ופשוט עזוב את הסיפור אבל עם התשובות שלך הם כמו התשובות האלו(שבמיקרה הן שלי חחח מה לעשות אני אוהב מישהי כבר כימעט שנה והרגשות לא הישתנו להפך הם רק מתגברים עם הזמן ) שכשאני שומע את הקול שלה אני מרגיש מאושר כשאני רואה אותה אני לא מסגול לתאר את הרגש במילים וכהיא בסביבתי אני מרגיש שאני בגן עדן ושהכל יפה וירוק חחח חבל שמי שאני מרגיש לה את כל זה לא יודעת על זה![]()
נערך לאחרונה על ידי DoGow; 22-12-2006 בשעה 00:15.