לא נגדי הא? =ס
טוב אני מחכה שהוא יתקרב אליי וכשאני רואה שהוא מכוון עליי את האקדח אני זורק עליו דברים שאני רואה בסביבה(אבנים,בקבוקים,ארגזים הכל) עד שהוא יפול ותוך כדי אני גם הולך עדי לקחת לו את הנשק.
לא נגדי הא? =ס
טוב אני מחכה שהוא יתקרב אליי וכשאני רואה שהוא מכוון עליי את האקדח אני זורק עליו דברים שאני רואה בסביבה(אבנים,בקבוקים,ארגזים הכל) עד שהוא יפול ותוך כדי אני גם הולך עדי לקחת לו את הנשק.
|
|
אני מתכבא, מנסה לשמוע את השיחה שלהם, לבסוף אני יורה לו ביד מכוון אליו את הM16 שלי ומנסה לברר מי שלח אותו
אני מכוון אקדח לראשו ואומר לו
"חסר לך שאתה משקר לי עכשיו"
"איך קוראים לך?"
"מה אתה עושה פה?"
"מי שלח אותך?"
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
רון ורינו
אתה משחרר כדור מתוך הנשק שלך M16 , והכדור פוגע בקושי בידו כי הכיוון שלך לא היה ממש טוב אבל הוא נחתך ביד ככה שהוא מפיל את הנשק שלו.
ועכשיו אתם (רון ו רינו) רואים שתיי אנשים פצועים אחד שהשני האיים אליו ורון נתן לו כדור ואחד זה שאיים אליו.
(מה אתם עושים)
אלכוהוליכ
אתה לא מצליח לעשות את מה שאתה רוצה כי באותו השניה היא מתקרב אליך וקושר אותך לפני שאתה מצליח לעשות משהו.
הוא מכוון לך את הנשק על הראש ,ולפתע אתה שומע יריה.
אתה רואה שזה שאיים אליך חוטף כדור ביד והנשק שלו נזרק ועכשיו שתיי אנשים חמושים מכוונים אליכם את הנשקם אחד ממוקד אליך והשני על זה שאיים אליך.
(מה אתה הולך לעשות)
אוזי
איך שאתה בא להתחיל לשאול אותו שאלות אתה ישר חוטף כדור ביד שהוא לא עושה לך נזק רציני, אתה רואה שזה מגיע מאחור, הנשק שלך עף בגלל היריה.
אתה מסתכל ואתה רואה שתיי אנשים חמושים מתקרבים אליך ואחד אומר לך לשבת על הריצפה ולא ולשלב ידיים והשני הוא מכוון אליך את הנשק.
(מה אתה עושה)
אני לוקח את האקדח שנפל מהר ומשתמש עם האיש שכיוון עליי ממקודם כמגן חיי(אני חונק אותו),ומנסה לירות בחמושים.
מכוון אל מי שאיים אקדח ומברר מי שלח אותו ולמה שלחו אותו
אני מוציא רימון גז ומפיל על הרצפה ומנסה להתחמק
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
אלכוהוליכ
באותה השניה שאתה מנסה לעשות את הדבר הזה אה פתאום שומע יריה ואחד האנשים החמושים נופל , ולאחר זה אתה מסתכל לכוון שממנו יצאה היריה של הכדור ואתה רואה שזה היה חסן,
לאחר שניה אתה אפילו לא מספיק לעשות משהו ואתה מבחין ברימון עשן ואתה לא רואה כלום.
אתה שומע חריקה של מכונית אשר נוסעת מהר לכוון ההפוך ממך , זאת אומרת היא בורחת.
רון ורינו
אתם מנסים לחקור את האנשים אבל באותו רגע שרון פותח את הפה שומעים יריה , שמגיע מאחוריכם, ואתה רואה שזה היה אותו תיאור של בן אדם אשר אמרו לכם שאתם צריכים להרוג (אניני חסן).
רון אתה מסתכל אל רוניו ואתה לא רואה אותה , אתה מסתכל למטה ואתה רואה שהיא ללא רוח חיים, ואתה מבין שהיריה שנשמעה פגעה בה.
ובאותו שניה אתה שומע רימון אשר מתפוצץ ויוצא ממנו עשן אתה לא מצליח לעשות כלום ואחרי שניה הכל מסבבך נעשה עשן , אתה לא רואה כלום.
אתה שומע חריקה של מכונית אשר נוסעת מהר לכוון ההפוך ממך , זאת אומרת היא בורחת.
אוזי לפני שאתה עושה את זה אתה שומע יריה שעוברת לידך ואתה רואה שאחד הסוכנים שאיימו אליכם נופל על הריצפה ללא רוח חיים ולאחר מכן אתה שומע פיצוץ קשט של רימון עשן אשר מתפוצץ לידך , אתה לא רואה כלום.
באותו רגע אתה שומע חריקה של מכונית אשר נוסעת מהר לכוון ההפוך ממך , זאת אומרת היא בורחת.
אני חוזר למכונית שהגעתי ממנה ונוסע אחרי החשוד.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
מחכה שהעשן יתפזר, רץ למקום שהמכונית נסעה אליו, שואל אנשים אם הם ראו איזה סוג רכב, מספר רכב, אז אני מתקשר למפקד שלי ומדיע שהשותפה שלי נהרגה
אני מסתובב ליד העשן ומחפש את החמוש השני בצעדים קטנים כדי שלא ישמע אותי זז וכשהוא לא מסתכל לכיוון שלי אני יורה בו.
תוציאו אותי אני פורשת ל-1 על 1 חעחע
.The pure and simple truth is rarely pure and oh, never so simple
נראה כמו בית החרושת לעננים פשט את הרגל
או לפחות את עורו-
מפאת חוסר ביקוש,
והכל מתפרק עלינו.
אפשר אז להכנס במקומה?
![]()
I Keep The Bible In A Pool Of Blood,So That None Of Its Lies Can Affect Me!!!!!!!!