גם אם היא הייתה מבקשת באנג והיא הייתה מקללת לו ת'אמאמאמא של הצורה
הוא לא צריך לרצוח אותה
גם אם היא הייתה מבקשת באנג והיא הייתה מקללת לו ת'אמאמאמא של הצורה
הוא לא צריך לרצוח אותה
|
|
נערך לאחרונה על ידי Silva; 20-12-2006 בשעה 22:38.
אז מה אם הוא רוסי? מזה קשור בכלל? כל רוצח שמסתובב פה הוא רוסי? אתם קצת הגזמתם לדעתי, ולא אמרתי שהוא לא אשם ולא אמרתי כלום רק אמרתי שהוא ישב בכלא בגלל שהוא רוצח לא בגלל שהוא רוסי, ואיו לזה שום קשר למוצא שלו (ולא, אני לא רוסי, אז אם אתם רוצים לצעוק עליי שאני בעד הרוסי אתם צריכים לקלל את המוצא הטורקי-מרוקאי שלי)
נערך לאחרונה על ידי ab23; 20-12-2006 בשעה 23:29.
איזו סיבה יש לו להודות?
אין שום דבר שיכול לגרום לו להודות חוץ מזה שהמשטרה תרצח את המשפחה שלו וזה לא יקרה..
יכול להיות שלבנאדם יש מצפון אתם יודעים.. והמצפון התעורר והוא הודה..
ובקשר להכללות ולסטיגמות.. בדוגרי זה נכון... זה נכון שהם יוצרים רושם כזה..
מה אתה מבין מהחיים שלך? אתה יודע איך משטרה יכולים ללחוץ עליך שגם אתה תודה במשהו שלא עשית בכלל , ירביצו לך ג'ברים של המשטרה וחוץ מזה אולי עשו איתו עיסקה שאם הוא יגיד שהוא רצח אותה אז ישלחו אותו בסודיות חזרה לרוסיה או משהו כזה ... קיצר יכול להיות הרבה דברים שהראש הקטן שלך לא יכול לקלוט..
נערך לאחרונה על ידי rapakost; 21-12-2006 בשעה 13:09.
אתה אשכרה חושב שהוא מעדיף לשבת בכלא איזה 20 שנה במקום לחזור לרוסיה? הם לא יכולים לגרש אותו לרוסיה גם.. יש לו אזרחות ומשפחה פה..
אף בנאדם הגיוני לא היה מעדיף את הכלא.. או שהמשטרה תתדאג להעלים אותו אם הוא יודה..
ואם השוטרים היו מרביצים לו היו די רואים את זה לא? כי צילמו אותו פול פעמים אין ממש סיבה שהמשטרה תקריץ פתאום בנאדם תפוצץ אותו מכות ותגיד לו להודות בזה.. אולי במקרים קטנים יותר לא ברצח..
או שהוא היה מגיש תביעה על אלימות משטרתית כמו איזה עוד 2000 פושעים... ואם אתה חושב שאני חושב שהוא רצח אותה בגלל שהוא רוסי אתה טועה.. לא משנה המוצא שלך וכו'..
נערך לאחרונה על ידי ~Run Like Hell~; 21-12-2006 בשעה 15:25.
כנראה שהילדה תפסה אותו בשירותים של הבנות עושה משהו מביך והוא התעצבן עליה.
אלה החשדות.
אין סיכוי שילדה בת עשר ביקשה ממנו סיגריה והתחילה לקלל אותו.
ברור שהוא ממציא