אני בא כמו סטודנט אחרי שחרשתי לתיאוריה המסריחה הזאת עד 2 בלילה יום לפני וקמתי ב7 בבוקר לחזור על החומר..
הגעתי לשם ב9 (ידעתי שיהיה קצת עמוס מטבע הדברים..) אני מסתכל לכניסה אני רואה בערך 400 איש עומדים
מאחורי גדרות של המשטרה , לא נותנים לאף אחד להכנס וצועקים שאין תיאוריות יותר כי היו יותר מדי אנשים..
הלכתי פגשתי כמה ילדים שאני מכיר שילמנו ת'אגרות ואז התחלנו לחפש קומבינות להכנס..
הייתה כניסה מהצד, אז באנו מהצד, אחרי 2 שניות עומדים מאחוריו 300 ילד ומבוגרים עצבניים ויש שומר מניאק בכניסה שלא נותן להכנס עושה מאיתנו צחוק וכו'.. קיצר הוא חשב הוא גבר כנראה.. יכול להחזיק ת'דלת לבד
אחרי כמה דקות של זיוני שכל מישהו ניסה לצאת מתוך המשרד השומר פתח לו ואז 200 איש דחפו אותו פנימה חח אנחנו בראש..
נכנסו לבפנים כולם בריצה ניסינו להכנס למשרד של התיאוריה אבל היו שמה ים שוטרים ומאבטחים , ניסינו להכנס מכל חור לחדר בחינות אבל לא היה אפשר..
היה שמה היום ים בלאגן, צעקות, רצח בעיניים אשכרה אנשים טיפסו אחד על השני דרכו לבנות על הראש ..
בסוף כולם נכנסו והתחילו לשיר להם "אנחנו לא יוצאים מפה.." היה דווקא דיי נחמד.. הביאו למי שהצליח לפרוץ פנימה כרטיסים לתור ליום ראשון כאילו שנכנס ראשונים בליינד אבל אני בכל מקרה לא יכול ללכת יום ראשון..
קיצר ניסינו למכור את הכרטיסים :] חלק הצליחו.. חלק לא..
יצאנו וביאסנו את כולם, היה יום מצחיק ביותר, היה קטע שאיזה אחד כל פעם בא בשאלה "מה זה תרמוסטט?", "מה תפקיד הבוכה?" וכאלו וכל שניה בא איזה אחד מניאק כזה שיודע את כל הספר של התיאוריה בעל פה ומסביר לכולם אשכרה הרצאה עד שהשומר תפס אותו מהחולצה(התעצבן עליו..) והעיף אותו לטיזינאבי חח ואז קפצו עליו איזה 40 ילד :\
קיצר היה שוק.. זנות.. מצחיק אבל באסה שחרשתי סתם =\

ציטוט ההודעה