לידידה שלי יש משהו קצת יותר חשוב (הזכרה של סבא) והיא לא תוכל להגיע לצו ראשון, היא ביקשה מהצבא להזיז את זה למועד אחר, אבל הם ענו לה שאין מועדים אחרים לצו ראשון בשלב זה.
אם היא לא מגיעה לצו ראשון, מה קורה?
לידידה שלי יש משהו קצת יותר חשוב (הזכרה של סבא) והיא לא תוכל להגיע לצו ראשון, היא ביקשה מהצבא להזיז את זה למועד אחר, אבל הם ענו לה שאין מועדים אחרים לצו ראשון בשלב זה.
אם היא לא מגיעה לצו ראשון, מה קורה?
|
|
ישלחו לה אחד חדש...
אני אישית הברזתי פעמיים \=
ישלחו לה עוד אחד ואם היא לא תגיע גם אליו אז נראה לי שולחים לה עוד אחד אחרון שאם היא לא מגיעה אליו אז הם אומרים שהם יבואו לקחת אותה עם אזיקים ובלגנים חחח קיצר לא יקרה שום דבר אם היא תבריז בפעם ראשונה
ישלחו לה עוד צו, ועם היא לא תגיע אז עוד צו ועם אז היא לא תגיע זה כבר צו אדום ועם גם לזה היא לא תגיע לא יהיה נעים!
חחח כה... יש צו ראשון, באם היא ביקשה ולא אישרו לה.. עדיין שלא תגיע
ישלחו לה צו ראשון חוזר [רק חשוב, שתגיד להם בלשכת גיוס שהיא לא הגיעה בהוראת ההורים שלה..]
ואם גם לזה היא לא תגיע ישלחו לה צו אדום - שזה אומר שמהרגע שהיא לא מגיעה לצו הזה, מוצאת נגדה פ.מ. [פקודת מעצר] לכל הלשכות בארץ, לנתב"ג, למשטרה צבאית ולמשטרה הכחולה...
....
גלעד שליט, אלדד רגב ואהוד גולדווסר - מי ייתן ותחזרו הביתה במהרה ובשלום!!
לזכר סמ"ר לירן סעדיה הי"ד. לנצח תהיה בלבנו, לירן.
לזכר סמל בן כובאני הי"ד. נזכור אותך תמיד.
הפקודת מעצר הזאת זה בלבולי זין בתור אחד שקיבל חמישה צווים אדומים לבוא לבדיקה שלהם אני יכול להגיד שלא עשו לי כלום והקטע הכי מעצבן אמרו לאבא שלי בטלפון שישלחו משטרה שתעצור אותי משהו כזה ולא בא שום נעליים ושום כלום אם בא לך תלך לצו ראשון אם לא בא לך אל תלך רק שמתי שיהיה לך יום גיוס לא ידעו נתונים עליך ויכולים סתם לשלוח אותך לפי מה שבא להם ולא לפי נתונים זה הכל
היא הצליחה בסוף לדחות בלי זה...
תודה רבה
....
אני לא בצבא לא צריך להיות בצבא כדי להגיד ששלחו לי כמה צווים אדומים ולא קרה לי כלום
חחחח... אתה לא בצבא... אז מה אתה חש שאתה מבין את המערכת?
אני שנה וקממת בצבא ואני עוד לא מבין הכל...
וכן... לא קרה לך כלום [בינתיים..]
....