..........
..........
נערך לאחרונה על ידי חנצ'וווק; 04-10-2010 בשעה 22:54.
you dont know how deep you can ride ,untilyou cant get outS U R F
|
|
אין לך מה להתחרט חבל שיש אנשים שחושבים ככה ועוד דואגים שכל העולם יידע את זה.
איכסס איזה אישה מגעילה.
אין לך מה להתחרט! עשית את מה שהיה צריך לעות וכל הכבוד לך!
חח אני לא יודע אם היה לי את האומץ להגיד לה... הייתי בטח יושב בשקט...
עשית מה שהיה צריך לעשות חן!![]()
האתיופים המסכנים האלה יש להם יותר כסף ממנה את יודעת כמה כסף המניאקים האלה מקבלים?
א)אני רואה שהתחרטט וערכת
ב)זוועה של אנשים ככה זה הישראלם!!!בושה!!!!!!!
וואלה אחי אתה ממש שרוט
יש אתיופים שעבדים בכבוד בהייטק שיש להם ראש ומרוויחים בכבוד והם מרוויחים טוב {תלוי במקום עבודתם}
ודבר שני יש אתיופים כמו פלשמורות שהם זקנים {בנמי 70 +} שהביאו אותם למדינה בגלל שהם בני שת משה שהם זקנים ולא עובדים ומקבלים את הפנסייה שלהם מהמדינה.....ברחה לי המילה הזאת!
***אני מקווה שלא פגעתי בכבודו של אף אחד !!ואם פגעתי אז אלף סליחות!!!!!!!!
את פשוט מלכה.
ומה שעשית מאוד מאוד נכון.
הלוואי שכולם היו כמוך :|
.The pure and simple truth is rarely pure and oh, never so simple
נראה כמו בית החרושת לעננים פשט את הרגל
או לפחות את עורו-
מפאת חוסר ביקוש,
והכל מתפרק עלינו.
כל הכבוד.. כן אמרת בחכמה
זה ידוע שמדינת ישראל האנשים פה זה חרא אחד גדול
כל עדות המזרח(לא מעליב אבל זה נכון..) , פשוט לא יודעים מתי לסגור את הפה והסבלנות שלהם שלא נדבר...
תראו ילד אשכנזי הולך ברחוב יגיד לכם סליחה והכל יש נימוסים מהבית ילד אירופאי
אבל מזרחיים... תגידו שאני גזען תגידו שאני פלצן זה הוכח וזה הכי נכון בעולם שאין לכם סבלנות לכלום אתם רק מנסים לדפוק אנשים ובקיצור שיהיה לכם לבריאות
לא כל המזרחים ככה מה אתה מדבר? יש מלא אשכנזים שגם מתנגגים ככה... לא רק מזרחים!
נכון אתה גזען.... אין מה לעשות....
וזה לא הוכח אתה סתם אומר את זה...
נכון רואים הרבה מזרחים שמתנהגים לא יפה אבל זה לא כולם
ויש ממש הרבה אשכנזים שלא מתנהגים יפה גם ואולי אתה פשוט לא שם לב
מי כבר הוכיח את זה? עשו סקר?! שמענו.....
אוי הישראליות.....
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
יפה עשית..
שונא גזענים..
משה, תשמע, להכליל זה לא יפה. כמה שיש מזרחים שהם ערסים ודוקרים אנשים ושודדים אותם, יש גם מזרחים שהם אנשים טובים, שמאמינים באמונת הדת ומקיימים אותה כל יום. אני מתעב את הערסים המגעילים שמקללים כל היום, צוחקים על אנשים, גונבים כספים ורכוש ואחרי זה הולכים ביום שבת לבית הכנסת ואז הם חושבים את עצמם צדיקים. להרוג אנשים כאלו.
אני לא איש דתי, האמת שאני ממש ההפך, אבל אני יודע שהדת יכולה להפוך אנשים גסים וחסרי כל נימוס לאנשים עם לב רחב. זאתי האמת היא התיאוריה שלי, שה' נתן לנו את הדת רק בשביל שנידע איך לחיות אחד עם השני ועם עצמנו.
עשרת הדברות היא דוגמא מצוינת.
חוצמזה שאני חצי אשכנזי וחצי מזרחי, אבל נוטה יותר לכיוון הצד האשכנזי. פעם שהאשכנזים הגיעו לפה הם היו כל כך תמימים.. הם באו מתרבות אירופאית, שנימוס זה חובה שם. הם הקימו את מדינת ישראל וחיו לבד איזה עשרים שנה, עד שעדות המזרח הגיעו לארץ, ומה לעשות, הביאו איתם תרבות קצת מקולקלת... הם הביאו את הגסות והעצבים של המזרח, אבל יחד עם הטוב לב של הדת.. המזרחים יותר הדוקים לדת. לפעמים זה טוב, לפעמים זה רע.. חייבים ללמוד לחיות עם זה.
נערך לאחרונה על ידי Solid Snake; 25-12-2006 בשעה 19:57.