מישהו פעם ניסה להקפיץ סלאוויה ?!
אני מת לקנות את זה שמעתי הזיות משו מטורףףףף
מישהו ניסה?!?!
זה עולה 50 שקל לראש
מישהו פעם ניסה להקפיץ סלאוויה ?!
אני מת לקנות את זה שמעתי הזיות משו מטורףףףף
מישהו ניסה?!?!
זה עולה 50 שקל לראש
|
|
WTF? מה זה?
איזה צמח בן זונה !!!
גורם להזיות משו מטורףףף
ויש עוד מלא דברים ....
וזה חוקי! ולא מזיק לטווח ארוך ולא ממכר
שלחתי מיליון פעםםם בעע טעות
נערך לאחרונה על ידי fatamorgana; 26-12-2006 בשעה 17:40.
טעות
נערך לאחרונה על ידי fatamorgana; 26-12-2006 בשעה 17:39.
מאת: ש.א
עישנתי עם חברה שלי בבית של ידידה בסלון עם אור מעומעם ובלי מוזיקה. הורדתי ראש ראשון וכבר שהחזרתי את הבנג לשולחן נתקפתי צחוק בלתי נשלט (התנועות שלי מאוד הצחיקו אותי, הרגשתי כמו גופי מהסרטים של דיסני) ואחרי כמה דקות עוד ראש, ואני נשבע שהבנג התחיל לרקוד לי בידיים כשהראש נפל או אולי יותר נכון לנענע את התחת בשביל לעזור לי להפיל את הראש.
ישבנו בסלון עם שלוש ספות מסודרות בצורת "ר", שולחן באמצע ומזנון גדול בצד אבל ראיתי רק ספות במין שדה ראייה צר והספות התחילו להימתח למרחק.
ברגע שהצלחתי להיסתכל לכיוון הסלון כל מה שהיה בתוכו פתאום קפץ לי לעיניים, הרצפה עלתה מקרקעית האדמה עם השולחן עליה, והמזנון בא במהירות מהצד (היה נדמה לי שהטלוויזיה שעליו כמעט נפלה מהבלימה הפתאומית).
אחר כך התחלתי לקשקש כל מיני שטויות על מה שהרגשתי, מה שמאוד הצחיק את הבנות, אבל הרגשתי שלא אני הוא זה מדבר, אלא עומד מאחורי עצמי וחושב "מה הוא מבלבל במוח?!"
וככה זה היה מהצד של חברה שלי:
מאת: א
חבר שלי עישן ראשון, ואיך שהוא סיים הוא התחיל לצחוק בצורה מוגזמת ואפילו מפחידה קצת ואז קפץ ורץ לשירותים. עישנתי ראש ראשון ולא הרגשתי משהו מיוחד חוץ מקצת רעידות בגוף ובראיה. רציתי לעשן עוד ראש אבל חבר שלי נורא הצחיק אותי וזה הפריע לי. הוא אמר שהוא הולך לחדר כדי שאני אסיים, נכנס לחדר בדיוק לחצי שנייה חזר וצעק לי "מה עוד לא סיימת?" כשהצלחתי איך שהוא לסיים אותו עם הצחוקים, עדיין לא הרגשתי משהו מיוחד אז קמתי לשירותים לקנח את האף. כשהיתי בשירותים שמעתי מהסלון את החבר שלי מקשקש כאלה שטויות שזה לא יאומן! רציתי לחזור מהר בשביל לשמוע בדיוק במה מדובר אבל אז נתקפתי גל צחוק שהתבלבלו לי הרגליים! יצאתי איך שהוא, נפלתי על הספה וצחקתי בלי הפסקה עד שנהיו לי רעידות בכל הגוף, וממש לא הצלחתי לקנח את האף. התחלתי לדחוף את הטישו לפה בשביל להרגיע את עצמי, וצעקתי לו "תפסיק להצחיק אותי, תן לי לסיים!" איך שהוא נרגעתי וקמתי לחזור למקומי ואז הרגשתי שכל החדר מתנדנד מצד לצד במין תנועה של אונייה שצפה על המים, וגם אני התנדנדתי כשניסיתי ללכת. כשהצלחתי להגיע למקומי ולהתישב הרגשתי שהחדר מקבל צורה של כוס שמפנייה. כל הקירות התעגלו סביבי והתמתחו למעלה, ואני יושבת בתחתית, ועם זאת החדר עדיין המשיך להתנדנד מצד לצד.
ש:
אחרי 30-40 דקות ישבנו לעשן עוד פעם, הפעם שמנו מוזיקה, מין טראנס רגוע אבל די מורכב עם כל מיני צלילים וקולות אינדיאנים.
עישנתי שתי ראשים (נדמה לי) והתחלתי לצלול וננעלתי על איזה לאפ-טופ שהיה על המזנון ממש לידי והרגשתי שיוצאים ממנו אורות מלמטה (יותר הרגשתי לא ממש ראיתי) ושהמוזיקה גם בוקעת מתחתיו.
הרגשתי שהוא מתקשר איתי (לא הבנתי שזה מחשב נייד בכלל) וכאילו הוא שידר לי "תהנה, אני פה בשביל לנגן לך ולשמח אותך!" הרגשתי אושר עילאי ולא הזיז לי שאני מדבר עם עצם דומם והתחלתי ללטף אותו, ואז החברה שלי ניפנפה ביד מול הפנים מין ניפנוף כזה של "לאן אתה בורח לנו" מה שמאוד הפריע לי והרגיז אותי.
ביקשתי שלא יפריעו לי ועצמתי את העיניים. שמעתי את הצלילים של המוזיקה מאוד בבירור וממש הרגשתי בתוך טראנס והדמיון שלי התחיל להשתולל, דמיינתי שאני בתוך קרחת יער ענקית עומד ומנענע את הראש עם המוזיקה, ולידי עומד איש זקן אך חסון מאיזה שבט אבוריג'יני או משהו כזה עם זקן אפור ארוך ומקל גדול, מין משה רבנו כזה, ופשוט הסתכל עליי וחייך. חייכתי אליו בחזרה ואז הוא הרים את המקל והתחיל גם לנענע את הראש. אלה לא היו הזיות אלא פשוט דמיינתי, אבל דמיינתי ממש בשלמות, כל פרט ופרט, מאוד מציאותי. אחר כך פתחתי את העיניים וניסיתי להינעל על דברים שהיו בשולחן וחוץ מזה שהכובע שלי (שקניתי ממכם) נראה קצת כמו פרצוף מצחיק לא ממש הצלחתי, פשוט נגמרה ההשפעה...
א:
כשעישנו פעם שניה ציפיתי שוב לאיזה הרגשה מגניבה אבל זה היה קצת אחרת, וכבר לא היו צחוקים. הסתכלתי על חבר שלי וראיתי שהוא שוקע בתוך עצמו ועושה תנועות עם הידיים באוויר (כנראה מדמיין משהו). כשניסיתי לדבר איתו ולהוציא אותו מזה הוא התעצבן, ואמר שננסה להתרכז במחשבותינו ולא נפריע אחד לשני. ישבתי בשקט והתחלתי להרגיש שהראש שלי נוטה בחוזקה לצד שמאל וממש נדבק לכתף ואני מתקשה ליישר אותו.
גם כשהצלחתי, הוא חזר לצד. הפסקתי להתנגד לזה ופשוט עצמתי את העיניים. המוזיקה חדרה בבירור לתוך הראש שלי והתחלתי לדמיין דברים.
דמיינתי שאני עפה מעל הים ואז מגיע לתוך יער חשוך, ובתוך היער יש מדורה ומסביבה שבט של אינדיאנים שרוקדים באקסטזה, מעין מסיבת טראנס כזאת של אינדיאנים.היה שם צ'יף אינדיאני זקן שהתחיל לדבר בקול עמוק (הדיבור הזה למעשה היה במוזיקה ששמענו) וכולם עצרו והקשיבו לו וכשהוא שתק אני יצאתי למרכז (לבושה בבגדים אינדיאנים, אגב) והתחלתי לרקוד, וכולם הסתכלו עלי ואז גם הצטרפו .חשוב לציין שכל זה היה דמיון ולא הזיה, והייתי מודעת לגמרי שאני מדמיינת הכל , אבל זה פשוט היה נורא כיף, כאילו שראיתי סרטים בתוך הראש שהתנהלו בדיוק איך שאני מתכננת אותם. אחרי כמה זמן פתחתי את עייני וראיתי שכולם חוזרים לעצמם, וגם
אני.
ידידה שלנו גם סיפרה שהיא דמיינה משהו על אינדיאנים, אני חושבת שזה היה בגלל המוזיקה והצלילים שהיו בתוכה. אותו יום היא היתה קצת חולה ולא הרגישה טוב בסוף הערב, אבל סיפרה שהסטלה הייתה בהחלט חזקה ומעניינת.
סיכום:
ההשפעה הייתה הרבה יותר חזקה ומהנה ממה שציפינו, זמן ההשפעה והעוצמה שלה היו שונות אצל כל אחד וההשפעה החזקה עוברת די מהר.
חייב לעשן באווירה חשוכה אבל לא לגמרי, אור חזק מאוד מסנוור ומאוד מציק ומבטל את ההשפעה. עדיף לשבת בלי מוזיקה אלא אם יש מוזיקה מתאימה (שאני לא יודע איך להגדיר,משתנה אצל כל אדם) בווליום נמוך.
שתי הפעמים שעישנו היו מאוד שונות אז לא צריך לצפות למשהו מסוים אלא פשוט לזרום.
מאוד אהבנו את הסטלה ומעולם לא ניסינו משהו דומה , עוד צפויים לנו הרבה לילות הזויים שכאלה!
דבר אחד בטוח, זה מזיק אני לא יודע באיזה צורה אבל בטח זה משפיע לרעה על המוח איכשהו.
גם אלכוהול זה חוקי והוא מזיק אם שותים הרבה.
אני כמעט בטוח לפי מה שהאלה המסטולים האלה מספרים, שדבר כזה ממסטל אותך ברמות כאלה
זה בטח לא בריא, אז לדעתי זה מזיק.
נערך לאחרונה על ידי Answ3R; 26-12-2006 בשעה 17:50.
למה מזיק ?????
דבר תכלס....
אקמול יותר מזיק
ולהפךךך מסמים רגילים שאתה מסטול פה אתה צלול כייןןןן
דבר ראשון למה דאבל?
דבר שניי הרגת אותייי
לחשוב שאתה גופי מדיסני זה צלול כיין? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חאלס לחיות בסרט, אקמול יותר מזיק? מעניין, אתה גאון הדור.
אחי תעשה מה שבא לך מצידי תזריק חמאת בוטנים לוריד אני חושב שזה מזיק
ועד שלא יוכיחו לי אחרת אני ימשיך לחשוב ככה.
טוב ..יאלה לך תקפיץ
ודאבל זה שתי הודעות רצופות אחת אחרי השנייה..היית עורך זה סתם ספאם