קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פרסום] המטרה הבאה: בהפועל ינסו לרכוש את טוטו תמוז
    על ידי -NiR- בפורום כדורגל
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 22-06-2010, 15:54
  2. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 02-05-2010, 21:47
  3. [פרסום] שמעון גרשון לא ישחק מול מכבי, טוטו תמוז בספק
    על ידי Matan7495 בפורום כדורגל
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 16-04-2010, 14:56
  4. תגובות: 33
    הודעה אחרונה: 21-07-2007, 17:01
  5. תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 30-05-2006, 01:27
נושא נעול
עמוד 2 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 50

טוטו תמוז מחוזר ע"י קבוצת פאר מאנגליה! - עמוד 2

משתמש משקיע האוואטר של Solid Snake
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    עדיף ארטיק ביד, מאשר ציצי של אישה זקנה.

חח שאני אבין.. למה הם רוצים אותו?
    פיזיות - יש לו
    טכניקה - יש לו
    שכל? - אין לו

הוא רץ, עובר שחקן, עובר שניים, במקום למסור הוא בועט.. קחו את המילה השלי בעניין הזה, עוד שנה הוא עדיין ישאר בארץ..
    בטח סתם ספין תקשורתי של One.. איפה לעזאזל ראית משהו בעניין בSport5? אני לא ראיתי.

2. קישורים ממומנים

GaM3oVeR
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי Solid Snake צפיה בהודעה
    חח שאני אבין.. למה הם רוצים אותו?
    פיזיות - יש לו
    טכניקה - יש לו
    שכל? - אין לו

הוא רץ, עובר שחקן, עובר שניים, במקום למסור הוא בועט.. קחו את המילה השלי בעניין הזה, עוד שנה הוא עדיין ישאר בארץ..
    בטח סתם ספין תקשורתי של One.. איפה לעזאזל ראית משהו בעניין בSport5? אני לא ראיתי.
    לא לסלים טועמה הערבי שלך יש שכל גם לבדיר , מדעני טילים הם וכל שאר קבוצת הפועל עזה שלכם .

משתמש משקיע האוואטר של Solid Snake
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    עדיף ארטיק ביד, מאשר ציצי של אישה זקנה.

ציטוט נכתב במקור על ידי GaM3oVeR צפיה בהודעה
    לא לסלים טועמה הערבי שלך יש שכל גם לבדיר , מדעני טילים הם וכל שאר קבוצת הפועל עזה שלכם .
    היי, ריטרדו, מי מלך השערים עד עכשיו? מי מלך הבישולים?
    לך תבדוק רגע.

טועמה יותר טוב בכמה רמות מתמוז. מה שרק חסר לו זה פיסיות. תמוז יודע לבעוט בשמאל בכלל?

hell14
    אורח

בואו נהיה ריאלים ללא קשר לריבים בין שתי הקבוצות. במקום מי טוטו תמוז ישחק במנצ'סטר יונייטד? ווין רוני או אולי לואיס סאהה? בארסנל במקום תיירי הנרי? בליברפול במקום קראוץ' או בלאמי? בחייכם האוהדים של בית"ר כאלה היפותטים, אני גם רואה באתרי ספורט שכל אוהד שני של בית"ר חושב שיוסי בניון הולך להגיע אליהם בחודש הזה בחלון העברות בחייכם תפעילו קצת את הראש יוסי בניון לא ישחק אצלכם עד לפחות גיל שלושים-שלושים ושתיים אולי בסוף הקריירה שלו בהנחה שגאידמק עוד ישאר בעלים הוא יבוא לגזור קופה אצלכם לא יותר מזה וגם למכבי חיפה הוא לא יבוא ואני אומר את זה בתור אוהד שלהם
    נערך לאחרונה על ידי hell14; 05-01-2007 בשעה 17:33.

משתמש משקיע האוואטר של Azax Syndrom
    שם פרטי
    Dr.Octapus
    לייקים
    0
    נקודות
    157
    משפט מחץ
    Forza Milan

בדרך כלל שחקנים כאלה הם מחליפים ורק מחליפים ודבר שני הם מחליפים כדיי לעלות את המערך על המגרש
    אם נגיד הקבוצה משחקת 4-4-2 וכבר דקה 70 אין מה להפסיד, מוציאים שחקן הגנה או קשר ושמים חלוץ לטובת התקפה.
    וזה קורה כל משחק. אז הוא לא ישחק במקומם הוא ישחק ליידם.
    ושום דבר עוד לא זז הוא לא עבר לא אמר כלום, דיי לנפח הכל

hell14
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי Azax Syndrom צפיה בהודעה
    בדרך כלל שחקנים כאלה הם מחליפים ורק מחליפים ודבר שני הם מחליפים כדיי לעלות את המערך על המגרש
    אם נגיד הקבוצה משחקת 4-4-2 וכבר דקה 70 אין מה להפסיד, מוציאים שחקן הגנה או קשר ושמים חלוץ לטובת התקפה.
    וזה קורה כל משחק. אז הוא לא ישחק במקומם הוא ישחק ליידם.
    ושום דבר עוד לא זז הוא לא עבר לא אמר כלום, דיי לנפח הכל
    ואתה חושב שבקבוצות בסדר גודל של של מנצ'סטר יונייטד אין מחליפים התקפיים יותר טובים מטוטו תמוז?

GaM3oVeR
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי Solid Snake צפיה בהודעה
    היי, ריטרדו, מי מלך השערים עד עכשיו? מי מלך הבישולים?
    לך תבדוק רגע.

טועמה יותר טוב בכמה רמות מתמוז. מה שרק חסר לו זה פיסיות. תמוז יודע לבעוט בשמאל בכלל?
    מה שחסר לו זה חגורת נפץ

משתמש כבוד האוואטר של Desire
    לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ
    אם דוחפים לעכבר 2 ק"ג אורז, בסוף הוא מת

ציטוט נכתב במקור על ידי hell14 צפיה בהודעה
    ואתה חושב שבקבוצות בסדר גודל של של מנצ'סטר יונייטד אין מחליפים התקפיים יותר טובים מטוטו תמוז?
    בוא הנה ימושפע אחד הם מביאים את לארסון שחקן בן 35-36 בשיא הקריירה שלו, ואם אפשר לקדם
    שחקן בגיל 19 כמו טוטו תמוז למה לא?.. למה מה נראה לך בגלל שהוא ישראלי אנחנו פחות טובים? תראה
    כמה אתה מזלזל בארץ שלך ימסכן... טל בן חיים עומד ללכת לצ'לסי ונאבקים עליו? שתבין על שחקן ישראלי
    נאבקים בסכומי עתק של 3-5 מיליון פאונד! בניון כנראה ילך לפורסטמות בסכום עתק של 6 מיליון פאונד!
    בן סהר עלה לבוגרים, הולך להיות על המגרש עם צ'לסי במשחק גביע הליגה מול קבוצה מליגה שלישית,
    הישג אדיר... מה אתה מבלבל את השכל בכלל.. למה אתה חושב שטוטו תמוז לא יכול להיות ברמות האלה..
    דודו אוואט תפס את השוער הראשון של לה קורוניה שלפני 4-5 שנים לקחה אליפות בספרד, נחשבת לאחת
    הקבוצות היותר טובות בספרד בזמנו.. כיום לא כל כך בגלל בעיות התקפה, אבל בכל זאת... אז אל תגיד לי
    טוטו תמוז לא יכול להיות במקום רוני או הנרי... הכול יכול להיות כי אולי אנחנו ישראלים, אבל רק צריך להתגאות
    בזה שחושבים על שחקן כמו טוטו תמוז לשנים הבאות...

Solid Snake אתה בן אדם מסכן ואומלל שמסתכל על היריביות בין בית"ר לת"א למצוא פגמים בטוטו תמוז..
    תראה כמה טיפשות יש לך... במקום להגיד שילך, שיקחו אותו, אינשללה שיהיה עוד שחקן בחו"ל אתה הולך
    מחפש מה הבעיות בו, תראה כמה מסכן אתה.. מה אתה חושב שעם טועמה ילך לחו"ל לא נרצה את זה? למה
    לא.. שיביא גאווה לארץ שלנו... וחוץ מה אם כל השטויות שלך שאמרת שאין לו שכל... בנתיים הוא שם את כל
    החלוצים המסכנים והעלובים של הפועל ת"א יפתטי אחד.. אין לו שכל עלק, כולה בן אדם בן 19 מחפש את השער
    כל הזמן כמו שצריך כמו אלון מזרחי... אין לו ניסיון, ולכן זה די ברור שהוא יחפש את השער, טועמה בן 24-25
    היה בכמה קבוצות, צבר ניסיון אירופאי, והוא קשר... תמוז כולה בן 19 בא מהפועל פ"ת קבוצה בלי שום ניסיון,
    עכשיו בבית"ר הוא צובר ניסיון משחק עם שחקנים מנוסים וטובים... עכשיו אם רצו אותו באנגליה מה רע?
    במקום להגיד הלוואי, אתה רק אומר שלא ילך, אתה פשוט בושה כאוהד ישראלי.....

hell14
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי insent צפיה בהודעה
    בוא הנה ימושפע אחד הם מביאים את לארסון שחקן בן 35-36 בשיא הקריירה שלו, ואם אפשר לקדם
    שחקן בגיל 19 כמו טוטו תמוז למה לא?.. למה מה נראה לך בגלל שהוא ישראלי אנחנו פחות טובים? תראה
    כמה אתה מזלזל בארץ שלך ימסכן... טל בן חיים עומד ללכת לצ'לסי ונאבקים עליו? שתבין על שחקן ישראלי
    נאבקים בסכומי עתק של 3-5 מיליון פאונד! בניון כנראה ילך לפורסטמות בסכום עתק של 6 מיליון פאונד!
    בן סהר עלה לבוגרים, הולך להיות על המגרש עם צ'לסי במשחק גביע הליגה מול קבוצה מליגה שלישית,
    הישג אדיר... מה אתה מבלבל את השכל בכלל.. למה אתה חושב שטוטו תמוז לא יכול להיות ברמות האלה..
    דודו אוואט תפס את השוער הראשון של לה קורוניה שלפני 4-5 שנים לקחה אליפות בספרד, נחשבת לאחת
    הקבוצות היותר טובות בספרד בזמנו.. כיום לא כל כך בגלל בעיות התקפה, אבל בכל זאת... אז אל תגיד לי
    טוטו תמוז לא יכול להיות במקום רוני או הנרי... הכול יכול להיות כי אולי אנחנו ישראלים, אבל רק צריך להתגאות

Solid Snake אתה בן אדם מסכן ואומלל שמסתכל על היריביות בין בית"ר לת"א למצוא פגמים בטוטו תמוז..
    תראה כמה טיפשות יש לך... במקום להגיד שילך, שיקחו אותו, אינשללה שיהיה עוד שחקן בחו"ל אתה הולך
    מחפש מה הבעיות בו, תראה כמה מסכן אתה.. מה אתה חושב שעם טועמה ילך לחו"ל לא נרצה את זה? למה
    לא.. שיביא גאווה לארץ שלנו... וחוץ מה אם כל השטויות שלך שאמרת שאין לו שכל... בנתיים הוא שם את כל
    החלוצים המסכנים והעלובים של הפועל ת"א יפתטי אחד.. אין לו שכל עלק, כולה בן אדם בן 19 מחפש את השער
    כל הזמן כמו שצריך כמו אלון מזרחי... אין לו ניסיון, ולכן זה די ברור שהוא יחפש את השער, טועמה בן 24-25
    היה בכמה קבוצות, צבר ניסיון אירופאי, והוא קשר... תמוז כולה בן 19 בא מהפועל פ"ת קבוצה בלי שום ניסיון,
    עכשיו בבית"ר הוא צובר ניסיון משחק עם שחקנים מנוסים וטובים... עכשיו אם רצו אותו באנגליה מה רע?
    שמע אני מכבד מאוד את טוטו תמוז הוא עכשיו אני חושב החלוץ הכי טוב בארץ אבל מפה ולשחק במנצ'סטר יונייטד הדרך עוד ארוכה אל תשווה אותו להנריק לארסון כי לארסון בגיל מאה שווה יותר ממנו בגיל 19 לארסון שיחק בברצלונה כמה שנים לקח את ליגת האלופות מה טוטו תמוז עשה? וראה ערך יניב קטן הגיע לקבוצה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה יותר חלשה ממנצ'סטר(ווסטאהם)וחזר אחרי ארבעה או חמישה חודשים לא זוכר בדיוק והוא היה אז בשיא שלו ולקבוצת תחתית טבלה הוא לא הצליח להשתלב בה אז תבין על מה אני מדבר ובאשר לטל בן חיים הוא שחקן שכבר יש לו נסיון שם בליגה והוא מספק את הסחורה והוא באמת שחקן ישראלי לא רגיל למשל בכושר ברצינות בהתמדה לא חושב שיש עוד ישראלים כמוהו שלוקחים את הכדורגל כל כך במקצוענות כמוהו אני אשמח שתגיב במיוחד על מה שאמרתי על יניב קטן ובקשר לבן סהר באמת כל הכבוד לו הלוואי שיהיה בבוגרים שלהם כמה שיותר מהר אוהבים אותו מאוד שם שיהיה לו רק בהצלחה מקווה שהצבא המזדיין הזה שלנו לא ידפוק אותו רק

דבר ראשון אני מפרגן מאוד לשחקן שמחוזר באירופה והצלחה של כולם אז בכלל.
    אבל עם כל הכבוד טוטו חייב להתחיל להיראות כמו שחקן ולא כמו חבית מתגלגלת במגרש ולהתחיל להיות עם משמעת של תזונה וכושר ושיתוף חברים ושקט נפשי כדי שההצלחה לא תשתוף אותו יותר מידי.
    הוא חייב הרבה יותר יד קשה בקבוצה ובכלל.

משתמש כבוד האוואטר של Desire
    לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ
    אם דוחפים לעכבר 2 ק"ג אורז, בסוף הוא מת

ציטוט נכתב במקור על ידי Arjen Robben צפיה בהודעה
    דבר ראשון אני מפרגן מאוד לשחקן שמחוזר באירופה והצלחה של כולם אז בכלל.
    אבל עם כל הכבוד טוטו חייב להתחיל להיראות כמו שחקן ולא כמו חבית מתגלגלת במגרש ולהתחיל להיות עם משמעת של תזונה וכושר ושיתוף חברים ושקט נפשי כדי שההצלחה לא תשתוף אותו יותר מידי.
    הוא חייב הרבה יותר יד קשה בקבוצה ובכלל.
    חחחחח עלק חבית שומן בוא הנה יטמבל כולו שרירים..
    לך לאימון של בית"ר פעם אחת ותראה מזה סוס... עלק חבית שומן.. אוי ואי בוי...
    לגבי מי שרשם על לארסון ברור שאני לא משווה אותו לטוטו, אבל האפשרות לשחק
    בקבוצות האלה זה אפשרי, תאמין או לא... ויניב קטן זה לא טוטו תמוז, כל אחד שונה..
    קטן הלך בשביל כסף, פה זה גם בשביל התקדמות הוא כולה בן 19...

hell14
    אורח

אפשרי אבל השאלה מה הוא רוצה לעשות שם לחמם את הספסל או לשחק או לשחק בקבוצת מילואים שלהם

GaM3oVeR
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי insent צפיה בהודעה

מה אתה מצפה שהוא יאחל לו להצליח ?
    ככה זה כואב לו לראות יהודי מצליח .

GOLF91
    אורח

תקן אותי אם אני טועה אבל טוטו תמוז לא יהודי אמא שלו יהודיה מי שאמצה אותו אבל הוא עצמו לא עבר תהליך גיור אבל הוא חי כאן מגיל מאוד מוקדם והוא נחשב לישראלי לכל דבר יענו אין הבדל בינו לבין יהודי שגר פה
    נערך לאחרונה על ידי GOLF91; 06-01-2007 בשעה 03:34.

חחחחחחחחחח...אינסנט הרגת אותי.
    תיהיה אמיתי תסתכל תראה איך הוא נראה עלק שרירים,אתה אומר את זה כי אתה אוהד בית"ר.
    הרגת אותי עכשיו!!! עלק שרירים נווו..

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 16:16.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,103 | הודעות: 8,173,690 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect