טוב לי ממש מתחיל להמאס. כל כמה זמן הFF מחליט למחוק לי את כל המועדפים זה מעצבןןןןןןןןןןן
עכשיו מה עשיתי כולה?! ריסט אחד ונעלם הכללללל. איך אני מחזיר את זה?![]()
טוב לי ממש מתחיל להמאס. כל כמה זמן הFF מחליט למחוק לי את כל המועדפים זה מעצבןןןןןןןןןןן
עכשיו מה עשיתי כולה?! ריסט אחד ונעלם הכללללל. איך אני מחזיר את זה?![]()
Bring the Violence-
|
|
תגבה את המועדפים שלך, ככה תוכל לשחזר כל פעם שהם יימחקו.
לטיפול בבעייה שלך פנה לIRC של פייפוקס.
אז זהו שדי עשיתי את זה לפני הפירמוט ואין לי מושג איך להחזיר אותם חחחחח XD
Bring the Violence-
Bookmarks - organize bookmarks - file - import
שם אתה מוצא את הקובץ של הגיבוי ומעלה אותו.
אצלי יש בעיה של קוקיז הוא לא שומר מה לא ניסיתי :\
חזק
תודה רבה. =]
Bring the Violence-
משה, תפנה לתמיכה שלהם, הם מאוד עוזרים, מנסיון.
שיחפשו אותי בזבל :|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחח
כמה שאנ ישונא אותך ...... ואנ ישונא אותך נשמה ..
נפלתי מהרצפה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחח
תשנא הרי הכל מקנאה :]
נערך לאחרונה על ידי Moshe; 06-01-2007 בשעה 01:01.
לא מסוג להשתמש ב IE אין לו טאבים ואני לא מתקין IE7 כי זה הדבר הכי מסריח שייצרו ב400 שנה האחרונות
מתרגלים לFF אין מה לעשות