שמע... קודם כל, הכי חשוב... קח את המפתח לבית שלה מההורים שלה...
אמממ... בקשר לביצפר.. שמע אתה חושב נכון.. אני אוהב את הראש הזה [אם במקרה זה לא יילך, זה נותן לך תדמית חבל על הזמן אצל הבנות.. שמע לי, מנסיון..]
אז ככה... קודם כל לגרום לה להגיע ממש מאוחר דקה או שתיים לפני הצלצול..[תחביא לה את הקרם לשיער, זה טוב

... אממ.. אפשר לבקש מההורים שיעירו אותה מאוחר, או להשתיק לה את השעור מעורר של הפלאפון.. אממ... אפשר להחביא את המפתח של הבית... כל מיני חארטות כאלה..]
אח"כ... שני חבילות בלונים לבית-ספר... כמה חברים עם ריאות טובות... ושתי ידידות שיודעות לעשות את הזרים המוזרים האלה מהבלונים.... כמה טושים ארט-ליין לכתוב על הבלונים...
על השולחן יושב ורד אחד.. מרוח בנצנצים [תבקש מהמוכרת.. יש לה כזה, זה עושה את הורד יותר יפה..] והתזה אחת של ספריי מים. מתחתיו כרטיס ברכה... אפשר ללכת על הסוג הקיטשי שקונים בחנויות... אפשר לפנק בהדפסה מיוחדת של שיר/קטע שאתם אוהבים/קטע מסרט/אנא אערף [אם תצטרף עזרה עם זה דבר איתי.. יש לי בערך מיליארד כאלה..] על הבריסטול הזה בצבע קלך... ולגזור אותו בצורת מגילה [יש צורה אוטומטית כזו בוורד] ולגלגל, לקשור בחוט [רצוי זהב או סגול] או לקפל בצורת מכתב ולסגור עם שעווה [כמו... אמממ.... בסרטים על המאה ה-13... אז ככה...]
הכי חשוב.. לתפוס את השיעור הכי משעמם של אותו היום [רצוי שיהיה באמצע היום] ולקנות זר פרחים צבעוני, או לחלויפן רק ורדים [תלוי מה היא אוהבת] ולהגיד לשליח להביא את הזר לביצפר, לכיתה X לילדה XY בין השעות של השיעור [שלא יהיה בהפסקה!!]... יש כאלה שגם מצרפים בלון הליום להזמנת פרחים... תביא לה שניים כאלה גם...
אמממ... בין לבין אפשר לשלוח פתקים [כן... באמצע שיעור זה הכי כיף...] עם כל מיני שורות חזקות [רצוי מקוריות..]
אמממ... חוצמזה שוקולדים אף פעם לא מזיקים [אם יש לוקר אז רצוי..] ואלי איזה שלט או שניים בכיתה/שכבה צנוע ופשוט" מזל טוב X. אוהב אותך, אור." או "X יומהולדת שמח. אוהב, אור"...
בלעע אני מניאק אם היא תשכח את זה... [עשיתי משהו כזה לחברה שלי לשעבר בכיתה י'א.. מממ לפני 3 שנים בערך.. ויש הרבה בנות מהשכבה שעד היום זוכרות לי את זה... ושלא נדבר עליה...]
בקשר לאח"כ... אממ... זה רעיון שעשיתי גם באותה יומולדת... אח"כ ראיתי את זה באיזה סרט וגם שמעתי על ידידה שלי שחבר שלה עה לה ככה.. אז אני מניח שאני לא היחיד שחשב על זה.. אחרי שאתם חוזרים מהביצפר, ובתקווה שהבית ריק בשעות כאלה [ואם לא - תבריזו בשביל זה... שווה...] זה הסמאש סופרייז... לא חייב להיות גראנדיוזי... אבל זה הקטע הסקסי של היומלדת..
לך לבית שלה [אחרי שלקחת את המפתח כמובן..].. תחשיך מוחלט את כל הבית... שים נר בכניסה... כתוב פתק "לכי אל הנר הבא".. בלה בלה בלה... ככה עד שהיא מגיעה לחדר שלה... שם, בנר שבחר שלה יהיה פתק "תדליקי את האור".. אמממ או שאתה אפילו יכול לשחק קצת עם השם שלך ולכתוב משו כמו "אם אור הדליק אותך עד עכשיו - עכשיו תורך להדליק את האור".. דווקא נחמד.. תפזר לה עלי כותרת של ורדים [רצוי מאוד שיהיו ורודים... אבל גם אדומים זה טוב... לבן לא מומלץ...ובשום אופן לא צהוב!] השיר שלכם שיתנגן ברגע שהיא מדליקה את האור [ולשאלתך: יברך אלוהים את ההמצאה "שלט רחוק"], והמתנה שלה [אם תרצה כזו אני יכול להמליץ לך גם על כאלה..] יהיו עם הכרית, צמודים, כמובן.. ל...ורד... אממ... גם קטורת נחמדה [לרוב הן אוהבות וניל... אם אתה לא יודע מה היא אוהבת - לך על וניל] יכולה להוסיף המון... מסביב למתנה תפזר כמה מהשוקולדים האלה בצורת לב [נו יש את זה בכל חנות "חלום מתוק" או עלית.. קח את הזהובים, לא האדומים..] וכרטיס ברכה/קלף [בהפוך למה שבחרת קודם] עם מסר קצר וקולע: 1) משפט חזק שאתה רוצה לכתוב. 3) 3 מילים נוספות: "אני אוהב אותך".
בערב קח אותה לבלות עם החברות שלה - תזכור שאתה לא היחיד שרוצה לבלות איתה [ושהיא רוצה לבלות איתו] ביומהולדת שלה... זה חשוב... שלא יהרוס את היום... תשתדל אפילו תוך כדי הישיבה במסעדה/קפה/פאב אנא אערף גם לצאת לכמה זמן מהתמונה [שירותים/טלפון ארוך/אנא אערף..] כדי לתת לה זמן לספר לחברות שלה איך היה בצהריים...
אמממ.... אם תרצה עוד משהו, רעיון, משפט חזק, מתנה טובה... דבר... עדיף באייסיקיו כי לא בטוח שאני אהיה בפורום עוד היום, ומחר אני חוזר לבסיס... צריך להיות לי אותך, אבל אם לא אז 4-360-879...