|
|
אני לא יודעת מה להגיד לכם
יש דברים שפשוט אי אפשר להסביר מה שהם עושים..
אבל בתאכלס ? פה זה קצת ניראה שקוף כשקולטים [כמו שספקי אמר] שהוא מדביק משו לאצבע
you dont know how deep you can ride ,untilyou cant get outS U R F
נימרוד הראל לוקח אותו בכיףףףףףף
אין הוא די גרוע
באסהאנטר = מ-ל-ך תודה אחי יווו איזה פצצהההההההה
מישהו שראה תתוכנית יכול להסביר מה בעצם הרמואת ?
למה הוא היה צריך להדביק את זה על האצבע ?
איככככ איזהה זבללל ב'עעעעעעעעעע :-!
גנגי נכון אם אתה בא עם מגנט למצפן ת'יכול לשגע אותו...?
אז אורי גלר אמר שהוא יכול להזיז מצפן
ובסירטון הזה ראו אותו מדביק מגנט לאצבע..
הנה אני עכשיו שולח לחבר שלי שבאמת מאמין בשיא הרצינות שהוא אמיתי:\
פשוט עצוב שאנשים מאמינים בזה
אני מעריץ גדול של אורי גלר ....
בנאדם עם קצת שכל שעושה מיליוני על אנשים מטומטמים שנקראים ישראלים D:
כל הכבוד תמשיך כך =\
slickskter@gmail.com
נו באמת מה אתם דפוקים?
כאילו מההתחלה, עוד לפני שבכלל העולם נברא יודעים שהכול מהירות ידיים ואחיזת עיניים...כאילו מה?
להזיז בצפן-בעזרת מגנט...כאילו מה זה כול השטויות האלו?
BULSHIT!!!
דרך אגב..
SLICKK
אתה צודק
הוא עושה מיליונים בגלל אנשים מטומטמים....
כול המיליונים שלו על ידי זה שמפורסמים הזמינו אותו...חחחחחחחחחחח
הבן אדם גאון...עושה כסף....
נערך לאחרונה על ידי MuLtI-FoCaL; 09-01-2007 בשעה 00:26.
שמעו בעיקרון אני חושב שהכול בתוכנית טריקים ושטיות כאלה
מה שמוזר זה אורי גלר, בנאדם לא נעשה מולטי מליונר מכיפוף כפיות והצגות של ימי הולדות כאלה, אומרים שהוא מצא נפט וזהב והוא עכשיו עובד בחברה שמוצאת מתכות אז אם הוא לא היה יכול למצוא מתכות אז לא היו מעסיקים אותו והוא לא היה מולטי מליונר, בנאדם לא יכול להפוך למליונר מפארש תבינו את זה
נערך לאחרונה על ידי -Ron-; 09-01-2007 בשעה 00:29.
זה ברור שהכל טריקים וחרטות בתוכנית שלו...המתמודדים נפגשים לפני התוכנית עם הכוכבים שבאים להתארח...
ווואלה בדיקו הייתה עליו שיחה רצינית עם חבר שלי... אני כבר מבולבל אני לא יודע למה להאמין.. מצד אחד יש את נמרוד הראל שמסביר שאין דבר כזה כוחות על טבעיים וגם עושה דברים מופלאים ומסביר איך עושים אותם.. ובתוכנית שלו יש את איש הפעלולים המיוחדים שגם אומר שאין כוחות אבל אצל גלר הוא משחק יענו יש לו כוחות... מצד שני כמו שאמרו פה אומרים שלקחו את גלר על מסוק, חרשו את האוקיינוס והוא הצביע איפה שיש נפט... זה לא סתם... למרות שהסיפור שלו(ללמי שלא שמע זה: יום אחד שיחקתי כדורגל הכדור עף, הלכתי להביא אותו ירדתי לפארק ראיתי אור גדול, הלכתי לאור ומשם אני זוכר רק שהייתי במיטה שלי) דיי מעפןן אפילו אני יכול להמציא סיפור יותר טוב לאיך קיבלתי תכוחות שלי(כשהייתי תינוק גנבו אותי חייזרים, יום אחד נפלה עליי חבית של חומר זוהר... זה לא משנה אפשר להמציא מיליון סיפורים כאלה בשניות)... אני ממש מבולבל... ובנוסף להכל חבר שלי הזכיר לי גם שהיה איזה אחד מוגבל כזה בא לבצפר שלנו עשה לנו טריקים גרם לילדה אחת לבחור ספר בכוח המחשבה, אמר לאחרת שיש לה כתם לידה בלי שראה אותו בכלל עשה המון דברים מדהימים... מה שלא מובן לי זה אם יש לו כאלה כוחות למה למשל הוא לא מילא טוטו שבוע שעבר? או כל שבוע?? תאמינו לי זה עסק מסובך