|
|
תאמת לא.... זה ברור שזה טריקים אבל זה טריקים הרבה יותר עמוקים מאשר ביורש בוא אני אתן לך דוגמא שנמרוד הראל הראה איך הוא עשה אותה.
בתוכנית שעברה הוא הכניס מסרים תת הכרתיים לאיזו שהיא מנגינה של המלחין שופן והוא נתן לאיזה רקדנית להתחבר ולרקוד את זה אני יודע... בקיצור במסר התת הכרתי ז"א שאתה לא שומע אותו אבל הוא נכנס לך לתת-מודע, הוא אמר שכאשר היא תשמע את השם שופן היא תשב על הקלף.. ובאמת זה מה שקרה הוא אמר שופן שופן שופן .. ובאמת ראו שהיא ישבה כל הקלף.. עכשיו להגיד עליה שהיא משתפת פעולה זה סתם יהיה מלוכלך, אתה לא יכול להוכיח את זה ואתה מניח שלא..
לעומת זאת ביורש אתה רואה חבורה של קוסמים שזה גם יפה.. שמציגים עצמם כתלפטים, שהולכים לחנות הקסמים באלנבי ופשוט קונים משם קסמים ומשתמשים בהם.. והתוכנית עוד לא אומרת לנו שמתנהלות פגישות בין המתמודדים לאורחים.. זה מלוכלך
לפחות נימרוד הראל מודה..שזה טריקים
בונא זה הרג אותי הייתי בהלם!!
איך זה יכול להיות???
והכי לא הבנתי את הקטע הזה שהאיש לא יכל לדבר ולנשום!.......
ההבדל העיקרי בין נמרוד הראל לאורי גלר הוא:
נמרוד הראל יודע שאין דבר כזה כוחות! הוא מסביר שהכל עובד על תת מודע!!
לעומתו יש את אורי גלר שחושב שהוא איזה איש מיוחד...
אבל יש הבדל אחד גדול בין אורי גלר לנמרוד הראל
אורי גלר מציג את עצמו כמישהו עם כוחות, ורק שתדע כל פעם שהוא הלך לבדיקות רפואיות (3) הוא נכשל - לא הצליח לכופף כפיות וכו'...
נמרוד הראל לא אומר שיש לו כוחות, הוא אומר שהכל זה משהו מנטבליזם משהו כזה לא זוכר :\
בקיצור אורי גלר סתם הומו ורמאיייי
נמרוד הראל אתה לא תראה אותו בתוכנית מכופף כפית כי ברור לכולם שזה טריק וגם הוא אומר שאין כוחות אז הוא לא יעשה משהו "בגלל כוחות"...
באסהאנטר = מ-ל-ך תודה אחי יווו איזה פצצהההההההה
יצחק חיים צמח הלוי ז"ל,
1992-2006, ת.נ.צ.ב.ה
אביחי הוא לא רואה שום תת מודע
הוא חודר לתת מודע ואז רק אתה מושפע מזה..
הוא לא רואה ת'תת מודע ש'ך ם_O
סעמק תמיד אני מפסיד...
ואורי גלר זה סתם חרטה אחת גדולה