|
|
GTX יהייה יותר שווה בתכלס בעוד שלוש שנים (דעתי האישית שזה יהייה קצת יותר משלוש שנים בגלל שזה DX10 וכל הדברים החדשים וזה עדיין לא נכנס בכלל לשוק הרחב), אבל תמיד שקונים חומרה זה לא לכל החיים, אי אפשר לקנות מחשב שיחזיק לך 5 שנים הכל על מקסימום הגדרות אפילו אם זה ב 11 אלף, זה אולי יחזיק מעמד שנתיים וחצי על מקיסמום בטוח אבל לא יותר, תמיד יוצאים דברים חדשים וחזקים יותר.
גם הבעיות נובעות מזה שאיאפשר להחליט על מפרט כי כל אחד מנסה לדחוף משהו אחר יותר יקר וחושב על צרכיו האישיים ומה הוא היה עושה עם ה 11 אלף ומתווכח על זה עם אחרים בעוד שאפשר לומר שלא מתחשבים בצרכים של הבחור שלא ממש מבין בחומרה שפתח את הנושא.
לוגן, תירגע, יכולת פשוט למחוק או לערוך את התגובה אם לא אהבת אותה.
נערך לאחרונה על ידי Medvednic; 09-01-2007 בשעה 21:18.
http://www23.tomshardware.com/graphi...=547&chart=199
אולי תבדוק מה שאתה אומר? אם תשים לב נניח דוגמת סידרת ה6800 כולם נופלים ביחד העוד 300 במהירות שעון לא עושה כלום כי חסרה הטכנולוגיה שכל הזמן משתנה.. ולכן מה שאמרת זה שטות
חחח מסכן הבן אדם ביקש שוב בלי חפירות והאשכול הזה מגיע כמעט לאותה כמות תגובות כמו הקודם
בקיצור אחי עזוב אל תקנה מחשב עכשיו יש יותר מדי תוהו ובבהו לגבי הDX10 ,VISTA ושאר הירקות החדשות
אלעד, מדוע אתה מתווכח עם אנשים "חכמים" הם לא לרמתך, עזוב אותם לנפשם! ומי שישעה אותי אני שם זין על כל ההשעיות שלכם בכל דקה ובכל שנייה שאני אחפוץ אני אהיה פה בפורום כל טוב לכם
לא יודע כי המפקח היה נשמע עצבני וחושב שהוא מבין גדול