קיבלתי את מה שרציתי בעדיפות שנייה
אבל עדיין משמח אותי מאוד
חובלים הנה מאמר שכתבתי על היום סיירות
http://atraf-f.net/showthread.php?t=199683
קיבלתי את מה שרציתי בעדיפות שנייה
אבל עדיין משמח אותי מאוד
חובלים הנה מאמר שכתבתי על היום סיירות
http://atraf-f.net/showthread.php?t=199683
|
|
8:30 מתחילים חימום ואז בר אור
עשיתי חזה 27 (לעומת 50 שאני עושה בבית )
ובטן 36 בשני דקות (לעומת 60 בדקה שאני עושה בבית)
באמת שאין לי מושג למה אבל כולם עשו בסביבות התוצאות האלו.
חלש
שוקר זה בכלל לא חלש שתדע לך ..
אני בספק אם אתה תגיע לזה גם כן למה שם זה על חול והידים שלך נקברות בריצפה וזה מציק ובבטן אתה לא יכול לזוז על החול וזה הרבה יותר קשה.
יפה חביב אתה לא חלש אתה חזק מאוד
שיהיה לך בהצלחה ותמיד תאמין בעצמך .. כמו שאמרת לעצמך מיליון פעם הכל בראש.. אז באמת הכל בראש. חובלים זה מכובד מאוד
שוקר זה בגלל שאם אתה לא עושה טוב אז לא מחשיבים לך בספירה...
אז המפקדים שם מורידים על קטנות
כנראה היה מפקדים יותר מניאקים מאצל קרייזי פופו.. למה הוא עשה 90 ו..
או שהוא פשוט עשה טוב =\
זה לא בגלל המפקדים.
זה בגלל שהוא בחור ממוצע ובגלל שהוא לא רגיל לעשות כפיפות בטן על חול שזה הרבה יותר קשה מאשר איזה מזרון או משו בחדר כושר.
וה2000 שם זה איזה 2500 עם עליות וירידות והרבה יותר קשה.
הוא עשה טוב מאוד זה שאני עשיתי יותר לא אומר כלום כי זה רק חוזק פיזי והכוח רצון זה מה שקובע. קרה לי שרציתי לפרוש והכל אבל בכל זאת המשכתי חזק ונתיי הכל.
המפקדים סופרים את מה שמגיע ספקי :]
העיקר תתאמן על חול ים או דיונות ותתאמן חזק ותשמור על הבריאות. תרוץ הרבה תעבוד גם על ספרינטים וגל על ריצות ארוכות 4 אימונים בשבוע ואתה תצליח בהכל D=
הכי כיף פה,שפשוט אתם באים ומספרים מה עבר וזה,ומשקיעים אש,תודה לכם אתם עוזרים לנו מאוד![]()
יצחק חיים צמח הלוי ז"ל,
1992-2006, ת.נ.צ.ב.ה
חיליק על כדורים לפי דעתי =]
הוא רשם ת'הודעה הכי לא קשורה (:
מזל"ט אחי גם אני קיבלתי חובלים ומדהים כמה המאמר שלך דומה למה שהיה לי מבחינת התוצאות החוויות והניסוח של המאמר...
אני קורא את זה ואני רואה שזה בול מה שהייתי רושם מילה במילה אם אני הייתי עושה מאמר עכשיו
יאו, קראתי את זה עכשיו עוד פעם וזה בולללללללללל אותו דבר כמו שהיה לי... גם אני עשיתי 7 סיבובים והכי טוב גם בסביבות 17 - 18....
וגם אצלי השלב היחידי שרציתי לפרוש זה היה הספרינטים...
רק שאצלי הבור היה בול מטר על מטר ועומק מטר עשרים ככה.... חחח המפקד שלי אמר בשבירת דיסטאנס שהבור שלי הוא אחד הבורות היפים שהוא ראה בכל הימי סיירות![]()
נערך לאחרונה על ידי Duck My Sick; 10-01-2007 בשעה 14:40.
אני עשיתי איזה מלא הקפות :] חחח איזה 16 ככה..
כנסו מתישהו לפורום צבא הכי טוב שם
וד"א אני עשיתי בור עגול גם כן מטר על מטר לקחת את האת חפירה סיבבתי אותה כזה עשיתי לי סימונים והתחלתי לחפור יצא בור יפה ועגול כזה ישר משו לפאנים
למה עגול אבל?
אצלנו הוא ביקש מטר על מטר על מטר (כמו קובייה)... ואם מצליחים יותר ממטר עומק זה יותר טוב
נ.ב תבין... זה שעשית 16 הקפות זה לא אומר כלום... כל קבוצה הייתה על חלק אחר בדיונה, יכול להיות ש 16 הקפות שלך זה 10 הקפות אצלי וכו'...
אני מכיר אחד שהכי טוב בקבוצה שלהם עשה 24... :\ אבל היה להם מסלול קצר ממש...
נערך לאחרונה על ידי Duck My Sick; 10-01-2007 בשעה 14:52.
זה מטר על מטר..
הוא אמר לי דווקא שזה טוב .
וגם שמים לב לאיך שאתה עושה את הבור צריך לתכנן אותו יפה וזה..
מטר קוטר ומטר עומק? :\