|
|
אמרתי שלא?
אמרתי שהוא יקרא את ההודעות,אבל רק אם ימצא שמישהו מציע לעשות החלפה אז הוא יתן באן,
אם אתה סתם מדבר עם חבר והוא לא יראה דברים כמו "בא לך להחליף X בעד Y?" אז הוא ידפדף קדימה.
אבל כל הקטע הוא צריך לקרוא כדי לראות מה כתוב חח
של מי בכלל הרעיון שהוא יקרא את הפרטיות?
נערך לאחרונה על ידי Medvednic; 19-01-2007 בשעה 16:33.
ככה,שלא תעשו דברים מאחורי הגב של ההנהלה.
אבל אתם צריכים להבין שאי אפשר למנוע מאנשים להחליף דברים באופן פרטי (ז"א מחוץ לפורום), זו כבר כפייה וחדירה לפרטיות!
ואם מחר הוא יבקש שנשלח לו כל שבוע את ההיסטוריה של האיסי והמסן שלנו כדי שהוא יבדוק שלא מחליפים דברים שם אז זה גם בסדר?
אני מסרב להכיר בסמכות שלו על מה שאני עושה מחוץ לפורום עשינו עסק ומחוץ לפורום בכלל!
ובכלל הוא אפילו לא מנהל (משה).
תבינו, ההודעות הפרטיות זה אמצעי ששמשתמשים בו כדי לדבר (כמו איסי או מסן) זה שזה מסופק ע"י הפורום לא אומר שאסור לנו לבצע החלפות בפרטי, אם כבר אז תורידו את המוד של ההודעות הפרטיות בכלל מהפורום, מה אני יגיד לכם.
תחליף דברים באייסיקיו חופשי עם חברים,אבל אל תקבעו את זה בהודעות פרטיות,כל ההעסקות תעשו בנושאים בפורום עשינו עסק.
הוא לא יעבור אחת אחת, אבל אולי יש לו דרך להריץ חיפוש עם מילת מפתח, וברגע שהוא מוצא, הוא מעיף מישהו כזה.
תאמין לי שיש למשה חיים, והוא לא עובר אחת אחת.
אפשר לנעול? האשכול נהפך לחסר תכלית לחלוטין.
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
שטויות , אתם מוזמנים להחליף \ למכור מה שתרצו שהודעות פרטיות, פשוט זה רק על אחריותכם..
אולי אפילו נפתח פורום החלפות \ מכירות, ואנחנו פשוט לא אחראים על שום מעשה רמאות שיעשה ע"י המשתמשים, זה הכל , ואף אחד לא יקרא לכם את ההודעות הפרטיות.
משה יכול להגיד מה שבא לו, ולא נראה לי שאתה תמנע את זה...
בכל מקרה אור ענה לך, למה להמשיך ולהתווכח בנושא.. אף אחד לא יקרא לכם את ההודעות
הפרטיות, ואף אחד לא יחדור לכם לפרטיות, רק תדאגו שזה לא יהיה קשור לפורום, ואז ילכו לפורום
תלונות בעשינו עסק ויגידו הוא רימה אותי בפרטי על החלפה.. זה הכול שתדעו...
יאללה אחרי שאור ענה לך שזה לא יקרה, אז אני נועל..
אם יש לך עוד שאלות אתה מוזמן לפנות אלי לפרטי, שמי תומר..
רגע לא הבנתי תומר משה עשה את זה בכלל בלי שום קשר לרמאויות אלה בגלל שהוא רוצה שיהיה ערך לנקודות לא..?
כי אם זה היה לרמאויות אני בטוח שלא היה אכפת לו אם אנשים ידברו באיסיקיו וזה.. X:
חחחחחחחחחחחחחחחח איך אני אוהב אותכם יאללה
כל אחד יצא סלמי תוצרת הארץ