נכתב במקור על ידי
insent
טוב גם אני רוצה להגיב לכל התגובות למיניהם...
טוב אני רואה שהמון פה מדברים על השקעה, בגרות, וותק, ופרוטקציות...
אני רוצה לשמוע מכל המשתמשים שנתנו ביקורת, פרוטקציה אחת? רק אחת זה מספיק... אם תמצאו
תגידו לי בבקשה, תודה... לגבי השקעה.. כמו שמישהו פה אמר למעלה ^ אי אפשר להגיע למצב שכל
מפקח או ראשי או מנהל יוכל להשקיע 24 שעות ביממה על הקטגוריה שלו או הפורום שלו.. זה לא הולך ככה..
יש משהו שנקרא עוד חיים... יש לימודים, חברים, בילויים, כל פעם פה המשתמשים צועקים למה אין השקעה
ולמה אין השקעה, למה אתם לא משקיעים? למה רק המנהלים צריכים לקורע את התחת, למה רק המפקחים צריכים
לדאוג שיהיה פעילות, למה רק הראשיים מנסים לפתור את הבעיות שלכם.. אי אפשר שהכול יפול על כולם ועוד
להיות 24 שעות.. נכון זה התפקיד שלהם, ובגלל זה הם נבחרו, והציפיות שאנשים דורשים נכונות, אבל אי אפשר
לדרוש כל הזמן השקעה, השקעה, והשקעה... יש עוד חיים.. לאנשים יש מה לעשות.. יש לימודים.. לא כל אחד
יכול להרשות לעצמו להיות כל הזמן באטרף זה לא הולך ככה.. תחשבו על זה... ולמה לעשות רפורמה חדשה? מה
אתם רוצים שאטרף יתפרק בכוח? מה לא טוב כרגע במנהלים, ובמפקחים, וראשיים.. שאלו אותכם כבר באשכול הזה
מיליון פעם... תגידו מי עושה לכם רע, ויטפלו בזה.. אף אחד פה לא מתעלם מהמשתמשים.. לי בכל הרצינות לא אכפת
לי באיזה דרגה להיות.. מצידי שיורידו אותי עכשיו כמשתמש רגיל וישימו מישהו אחר כראשי באמת שלא מעניין אותי..
אותי דבר אחד מעניין שנקרא אטרף.. אני רוצה לקדם אותו, לשפר אותו, ושיבואו יותר ויותר אנשים.. כל השאר מסביב לא מעניין בכלל... ואם אתם חושבים שאני מזיין תשכל בנוגע לזה, אז לא... כי התפקיד פה הוא לא כלי, ולא חשוב כי
בסה"כ מה שחשוב זה שהקהילה תהיה בסבבה, שתשמח, לא יהיו יותר מדי תלונות, שניקח הכול בכיף...