|
|
כוסאמא שלהם..אבל אם לא היו פוסלים ת'גול זה לא היה נגמר ככה.
אין לי מה להגיד על חיפה חוץ משנראתה רע
אבל הכי הכי חשוב שביט''ר הפסידה!!!!!
חהחהחה
צריך שמחר גרמניה תפסיד לבני יהודה
ואם תשימו לב תסמיני אוהדי ביט''ר חוזר כאשר הם מפסידים זהו חארות כולם אשמים ככה וככה
איי איי אייי ביט''ר לא תקח אליפות השנה אני לא אומר שחיפה תקח אבל היא משחקת חרא עם כל התקציב שלה
תביאו 20 ברזילאים אתם לא תקחו אליפות
בליבי כבר נחרט שמכבי חיפה היא האחת
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
האמת שהקבוצה היחידה שיש לי סימפתיה אליה אחריה האהבה של חיפה זה הפועל....הקופים והאולטראס הפועל עשו פעם תפאורה משותפת הכל היה טוב ויפה....בסיבוב הראשון של הליגה חיפה נגד הפועל בבלומפילד הייתי אז והייתה הרגשה של אחווה כזאת יש לנו אותן שנואות פחות או יותר אותן מטרות הייתה אחווה היה כיף לא היה נאצה היה כיף...ולצערי בסיבוב השני הייתי במשחק בקריית אליעזר לפני כשבוע ואז הכל התקלקל וכל כך חבל לי שהורם שלט נאצה
"פטיש מגל וזיג הייל....הפועל התבלבל" לאוהדי ביט''ר שלא יבינו זיג הייל זה סמל נאצי...עכשיו הכוונה של השלט לא הייתה נאצית או משהו חלילה זה היה להסביר רק על כך שהפועל מייצגים קומוניזם ומשתמשים הרבה בשואה אבל אני לא גאה בזה ונגד השלט הזה.... חבל לי שהוא הורם ככה אין לנו סיבה לפתח שנאה נגד הפועל אני חושב שיש להם קהל מצויין מועדון בסדר אני לא מבין למה עשו את זה פיתחו נאצה במשחק אחד....וחבל....
רגע DARK מי מקום 1????
תגיד לי מי מקום 1? מי בהפרש 5 נקודות מחיפה? אהמ בית"ר אהמ
לפחות אנחנו גם אם אנחנו מפסידים אנחנו מקום 1 לא כמוכם מפסידים והולכים מכות כאילו WWE..
תשימו את דירסאו בהאבקות ואז תיקחו אליפות, מבטיח לך :]
נערך לאחרונה על ידי Desire; 21-01-2007 בשעה 00:04.
אתה יכול למצוץ לי את הזין אתה יודע למה ? כי משנת 99 לא ראיתי אליפות אחת של ביט''ר לעומת זאת 5פעמים מתוך 6שנים חיפה אלופה...אתם קוראים לעצמכם אימפריה צהוב שחור פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חח אני יורק על האימפריה שלכם למה איזה אימפריה לקחה 4-5 אליפיות גג לא יותר מזה אחת מהן שקיבלתן בזכות איתן טייב וחבריו....אתם פשוט כבר לא מועדון
אין סמל לקבוצה שלכם ארקדי הרס לכם פעם הערכתי איכשהו לא יודע שעשיתם הכל בכוחות עצמכם היום אתם יותר גרועים מגרמניה בכדורסל פשוט אין סמל אין ערכים גועל נפש של קבוצה פשוט פירקתם סמלים של קבוצות אחרות ובניתם לעצמכם "קבוצה" איכס!
2005/06 מכבי חיפה 2004/05 מכבי חיפה 2003/04 מכבי חיפה 2002/03 מכבי ת''א 2001/02 מכבי חיפה 2000/01 מכבי חיפה 1999/00 הפועל ת''א 1998/99 הפועל חיפה
איפה את ביט''ר?
נערך לאחרונה על ידי DarK-PhoBiA; 21-01-2007 בשעה 00:13.
1. אם אתה לא תשמור על הפה שלך אתה תקבל השעיה לשבוע
2. מה אכפת לי מה היה? את מי זה מעניין... אתה מתבסס על עבר, אותי זה לא מעניין... זה שאתה לא מקבל
את ההעובדה שהשנה חיפה לא מועמדת לאליפות בעיה שלך....
3. היריבה היחידה של בית"ר השנה ככל הנראה זה הפועל ת"א למרות שגם הם יש להם בעיות.. לנצח את הפועל
פ"ת בבית ב10 שחקנים זה לא חוכמה גדולה הם כולה קבוצה של בני 18... אבל כל הכבוד, הפועל לפחות נלחמים
לא כמו חיפה שהולכת מכות..
4. ארקדי הרס סמל, ערך? כן אתה באמת חושב? אתה בטוח.. תחשוב שנית... וגם אם הוא "הרס" אנחנו מקום
1 ואתם לא? זה מה שחשוב...
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363