פשוט בא לי להרוג אותם ! :o זהו חחח בעיקר רציתי לפרוק את זה חחח למי שרוצה לדעת מה הזונות האלו עשו אחרי שעבדנו על שלט גדול ותלינו אותו בכניסה לישוב יום אחר כך הצופים ההומואים האלו מורידים לנו את השלט בשיא חוצפתם ותולים להם שלט מחורבן על משהו עם יום צופה! זה חרא שאף בן אדם שפוי לא בא אליו בגלל השלט אלה ביגלל שחברים שלו אמרו לו לבוא ! הקיצר רצינו לשרוף להם את כל השלטים מול הבית של המנהיג שבט או משהו כזה אבל כניראה שבסוף לא נעשה כלום כי המדריכים והרכזים שלנו אמרו לנו שאם אנחנו עושים דבר כזה או משהו בסיגנון זה אומר שהולכת להתפתח מריבה ענקית :Boxing: אה ומשהו לא קשור חחח אני לא יהיה כי אנחנו יוצאים לטיול מחר (של יומיים)בכל מקר הולכים מחר למנהיגים המזורגגים שלהם ואומרים איזה חוצפה יש להם ושאם הם לא תולים לנו את השלט שוב ומכינים ולנו עוד אחד יותר גדול אנחנו בשיא חוצפתנו נהרוס להם גם את השלטים במשך כל השנים הבאות וגם נעשה "סדר" המחנה שלהם או איך שלא קוראים לזהיאאלה זזתי להכין שיעורים חחח גאומטריה = לא כיף!

יאאלה זזתי להכין שיעורים חחח גאומטריה = לא כיף!

ציטוט ההודעה

אני יגיד לך את דעתי סכינים = ילד מטומטם מאוד פרנואיד ודיי חלש כי הוא מפחד ללכת מכות בלי ... ומכות אנחנו לא נעשה איתם כי הם יותר מאלף ואנחנו בערך 16 חחח

וDuck My Sick אני לא בנוער העובד
מה גם שאחרי שהם הולכים נישאר שם פול זבל שאף אחד לא מנקה ופלוס לזה יש את המורל המחורבן שלהם תגידו לי איזה בן אדם מטומטם עושה מורל באחת עשרה בלילה ?! (אני יודע כי פעם טעינו בדרך ( אנחנו מנווטים בטיולים) והינו צריכים לישון באזור מסוים כי בשאר השטח בסביבה אסור להדליק אש (שמורת טבע) ובשטח הזה היו צופים באמצע מחנה! כל הלילה רעש ובאיזה 3 לפנות בוקר באה משאית ענקית שעושה רעש של מטוס ומביאה להם עוד שרותים! (היו להם משהו כמו 18 לפני ואחרי משהו כמו 30 !) הקיצר ישנתי מזה חרא באותו לילה